Gran Canaria Princess

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Gran Canaria Princess har en fin hage med to herlige basseng og deilige boblebasseng og ekstra gode solsenger for total feriefølelse. Spis godt i hotellets restauranter og velg selv om du bare vil ha en herlig frokostbuffé inkludert eller et komplett All Inclusive-program.

Ukens Deal: Gran Canaria

Bestill i dag og få 500,– i rabatt per person på våre reiser til Gran Canaria. Bestill nå med avreiser i perioden 14/10 2023 – 20/4 2024. Rabatten er allerede fratrukket de presenterte prisene.

Gjelder kun nye bestillinger. Bestill senest 1. oktober 2023.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Gran Canaria Princess ligger perfekt til i de øvre delene av Playa del Inglés og det er gangavstand til den fine sandstranda og til Playa del Inglés' store utvalg av restauranter, barer og fornøyelser.

Gran Canaria Princess har to bassengområder med hvert sitt basseng, der bassenget i det roligere bassengområdet er oppvarmet til cirka 28 grader i november til april. Temperaturen i bassenget kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Solsenger og parasoller ved begge bassengene. Ekstra gode balisenger og fire jacuzzier ved det roligere bassenget. Poolbar. Bassenghåndklær med to bytter per uke inkludert.

Hotellet har to restauranter og tre barer. I bufférestauranten Princess serveres frokost, lunsj og middag. I à la carte-restauranten Bohío serveres lunsj. Pent antrekk til middag, menn må ha langbukse. Til jule- og nyttårsmiddagene skal menn ha elegante langbukser (ikke jeans), jakke (blazer) og slips. Barene Coco Loco ved bassengene, Blue Bar i resepsjonen og Salon Princess i nattklubben har sørger for drikken.

Gran Canaria Princess har et stort og herlige spa med et treningsrom, hamam, badstue og jacuzzi utendørs som får kan benyttes uten avgift, spabehandlinger og massasje mot avgift. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter og sporter. Vannpolo, vanngymnastikk, stretching, basketball og fotball på en multisport bane, volleyball, yogatimer, bordtennis, petanque, bueskyting, dart og boule er inkludert. Biljard mot avgift. Kveldsunderholdning med levende musikk noen kvelder i uka.

Wifi inkludert på hele hotellet (høyhastighet mot avgift). Strykejern og strykebrett på forespørsel i resepsjonen. Badekåper og tøfler kan leies i resepsjonen. Turistområde med forbipasserende trafikk. Cirka 50 meter til bussholdeplass. Trafikkert vei må krysses for å nå stranda i Playa del Inglés.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Princess kl. 7.30-10.30.
 • Kontinental frokost i restauranten Princess kl. 10.30-11.00.
 • Lunsjbuffé i restauranten Princess kl. 13.00-15.00.
 • Lunsj i à la carte-restauranten Bohío kl. 12.00-16.00.
 • Ettermiddagskaffe i restauranten Bohío kl. 15.00-17.00.
 • Salat, sandwicher, pizza og frukt i poolbaren kl. 11.00-16.00.
 • Middagsbuffé i restauranten Princess kl. 18.30-21.30.
 • Iskrem serveres til lunsj og middag i restauranten Princess samt i poolbaren kl. 11.00-16.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-24.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter alt i vanlig All Inclusive samt alkoholholdig drikke av internasjonale merker.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekk til utsjekk.

Alle hotell – Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 18 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! Hotellet har tre basseng. All Inclusive er inkludert for Apollos gjester, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Fra Arco Iris har du kort vei til alt! Leilighetshotellet ligger rolig og vakkert til ved strandpromenaden i Playa del Inglés. En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Sol Barbacan

Velkommen til det familievennlige, populære leilighetshotellet Sol Barbacán i hjertet av Playa del Inglés. Her er det herlige bassengområder med oppvarmede basseng og du bor i romslige leiligheter. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.

Los Mariachis

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda. Her bor du i fine leiligheter med moderne innredning og minikjøkken for enkel matlaging.

Relaxia Beverly Park

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Relaxia Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter for de som ønsker det.

El Palmar

Leilighetshotellet El Palmar ligger fint til i Playa del Inglés sør på Gran Canaria. Hotellet har en takterrasse med flott utsikt utover havet og sanddynene i Playa del Inglés og Maspalomas. På hotellet er det et basseng og fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki har med sine runde bygninger blitt et velkjent landemerke i den nordre delen av Playa del Inglés. Hotellet har to bassengområder, hvorav ett roligere for de voksne og et morsomt plaskebasseng for de yngste. Fra hotellet er det gangavstand til dagens bad i havet og til kveldens restaurant og utelivets fornøyelser.

Corona Blanca

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt hotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés på Gran Canaria. Her er det et bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar. Det er en restaurant på området. Dette er et ideelt hotell for deg som verdsetter beliggenhet fremfor fasiliteter.

Principado

Vil du bo nært stranda i Playa del Inglés kan leilighetshotellet Principado være ditt valg for ferien. På hotellet er det et oppvarmet basseng og du bor i toromsleiligheter der du kan ordne enkle måltider selv. Like ved hotellet ligger det et supermarked.