Servatur Waikiki

Servatur Waikiki har med sine runde bygninger blitt et velkjent landemerke i den nordre delen av Playa del Inglés. Hotellet har to bassengområder, hvorav ett roligere for de voksne og et morsomt plaskebasseng for de yngste. Fra hotellet er det gangavstand til dagens bad i havet og til kveldens restaurant og utelivets fornøyelser.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn/2-4 personer, hvorav 2 barn. Superiorrom for 2 personer. Superiorrom høyere opp i hotellet for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Familiesuite for 2-5 personer, hvorav 3 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet ift strand , stille og rolig omgivelser , god frokost , gode senger
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Servatur Waikiki i Playa del Inglés har alt som skal til for at du skal få en herlig ferie i den varme sola på Gran Canaria. Hotellet stod klart i 1974 dets runde bygninger er lett gjenkjennelige. Frokostbuffé er inkludert og du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive for en deilig og avslappende ferie.

Her er det et stort bassengområde med et basseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift og mot depositum. MaiTai Wellness Lounge er et bassengområde for voksne med en oppvarmet basseng og jacuzzi. Her kan du også få massasje, mot avgift. Hotellbuss til stranda fire ganger per dag inkludert.

Hotellet har en bufférestaurant og tre barer. I restauranten kan du spise frokost-, lunsj og middagsbuffé. I hotellets poolbar serveres snacks fra lunsj til sen ettermiddag. Pent antrekk, det betyr langbukser for menn.

Servatur Waikiki har en multisport-bane der familien kan utfordre hverandre i fotball eller i basketball. Hotellet arrangerer vanngymnastikk og Zumba. Dart, biljard, ishockeyspill, mot avgift. Treningsrom med aldersgrense 18 år. I hotellets "Hula Hula"-park er det et plaskebasseng for de minste med vannsklier og vannkanoner samt solsenger og parasoller. Her er det også en lekeplass og en barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personal. Lettere kveldsunderholdning.

Wifi inkludert på hele hotellet. Begrenset antall parkeringsplasser for hotellets gjester. Cirka 300 meter til flere store supermarkeder. Cirka 1 kilometer til stranda og sentrum av Playa del Inglés og Yumbo shoppingsenter. Populært område med lokal og forbipasserende trafikk.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 24.12.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.00.
 • Middag 18.30-21.45.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frokost i poolbaren kl. 10.30-12.00.
 • Snackbuffé i poolbaren kl. 12.30-17.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.45.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer kl. 10.00.-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekk til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 18 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! Hotellet har tre basseng. Halvpensjon er inkludert for Apollos gjester vinteren 2024/25, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Fra leilighetshotellet Arco Iris har du kort vei til alt! Hotellet ligger rolig og vakkert til ved strandpromenaden i Playa del Inglés. En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.

Los Mariachis

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda. Her bor du i fine leiligheter med moderne innredning og minikjøkken for enkel matlaging.

Relaxia Beverly Park

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Relaxia Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter i Playa del Inglés for de som ønsker det.

Corona Blanca

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt leilighetshotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés på Gran Canaria. Her er det et bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar. Det er en restaurant på området. Dette er et ideelt hotell for deg som verdsetter beliggenhet fremfor fasiliteter.

Gran Canaria Princess

Aldersgrense på hotellet: 16 år Gran Canaria Princess har en fin hage med to herlige basseng og deilige boblebasseng og ekstra gode solsenger for total feriefølelse. Spis godt i hotellets restauranter og velg selv om du bare vil ha en herlig frokostbuffé inkludert eller et komplett All Inclusive-program.

Servatur Playa Bonita

Servatur Playa Bonita har et romslig bassengområde og en ideelt, sentral beliggenhet et drøyt kvarter fra den fine sandstranda, for de dagene du vil kjenne sanden mellom tærne. Frokostbuffé inkludert i prisen og det er mulig å legge til halvpensjon eller All Inclusive her, alt for at ferien skal bli slik du ønsker.

Principado

Vil du bo nært stranda i Playa del Inglés kan leilighetshotellet Principado være ditt valg for ferien. På hotellet er det et oppvarmet basseng og du bor i toromsleiligheter der du kan ordne enkle måltider selv. Like ved hotellet ligger det et supermarked hvor du kan handle inn for å fylle kjøleskapet eller du kan legge til halvpensjon så har du både frokosten og middagen klar!

Don Gregorio

Don Gregorio ligger midt i hendelsenes sentrum med en kort spasertur til restauranter, barer, butikker og den lange sandstranda i Playa del Inglés. Her kan du koble av ved bassengområdet, leie en bil for å oppleve vakre Gran Canaria og shoppe og spise tapas i Las Palmas eller så nyter du bare livet før kveldens og nattas fornøyelser frister.