Servatur Waikiki

Servatur Waikiki har med sine runde bygninger blitt et velkjent landemerke i den nordre delen av Playa del Inglés. Hotellet har to bassengområder, hvorav ett roligere for de voksne og et morsomt plaskebasseng for de yngste. Fra hotellet er det gangavstand til dagens bad i havet og til kveldens restaurant og utelivets fornøyelser.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/2-3 personer, hvorav 1 barn/2-4 personer, hvorav 2 barn. Dobbeltrom i de øvre etasjene for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Superiorrom for 2 personer. Familiesuite for 2-5 personer, hvorav 3 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servicen
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Servatur Waikiki i Playa del Inglés har alt som skal til for at du skal få en herlig ferie i den varme sola på Gran Canaria. Hotellet stod klart i 1974 dets runde bygninger er lett gjenkjennelige. Frokostbuffé er inkludert og du kan legge til halvpensjon eller All Inclusive for en deilig og avslappende ferie.

Her er det et stort bassengområde med et basseng, solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot avgift og mot depositum. MaiTai Wellness Lounge er et bassengområde for voksne med en oppvarmet basseng og jacuzzi. Her kan du også få massasje, mot avgift. Hotellbuss til stranda fire ganger per dag inkludert.

Hotellet har en bufférestaurant og tre barer. I restauranten kan du spise frokost-, lunsj og middagsbuffé. I hotellets poolbar serveres snacks fra lunsj til sen ettermiddag. Pent antrekk, det betyr langbukser for menn.

Servatur Waikiki har en multisport-bane der familien kan utfordre hverandre i fotball eller i basketball. Hotellet arrangerer vanngymnastikk og Zumba. Dart, biljard, ishockeyspill, mot avgift. Treningsrom med aldersgrense 16 år. I hotellets "Hula Hula"-park er det et plaskebasseng for de minste med vannsklier og vannkanoner samt solsenger og parasoller. Her er det også en lekeplass og en barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personal. Lettere kveldsunderholdning.

Wifi inkludert på hele hotellet. Vaskeriservice. Bagasjerom. Minimarked. Begrenset antall parkeringsplasser for hotellets gjester. Cirka 300 meter til flere store supermarkeder. Cirka 1 kilometer til stranda og sentrum av Playa del Inglés og Yumbo shoppingsenter.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.
 • Julemiddag 24.12.
 • Julemiddag 25.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Serveringstider:

 • Frokost kl. 7.30-10.00.
 • Middag 18.30-21.45.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.00.
 • Kontinental frokost i poolbaren kl. 10.30-12.00.
 • Snackbuffé i poolbaren kl. 12.30-17.30.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.45.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker i en av hotellets barer.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Populært område med lokal og forbipasserende trafikk.

Alle hoteller – Playa del Inglés

Corona Blanca – vinter 2022/23

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 18 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! All Inclusive er inkludert for Apollos gjester, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Arco Iris er et hyggelig hotell som består av seks bygninger – alle med hvert sitt basseng. Den stille og vakre beliggenheten like ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Herfra har du kort vei til alt! En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Sol Barbacan

Velkommen til det familievennlige, populære leilighetshotellet Sol Barbacán i hjertet av Playa del Inglés. Her er det herlige bassengområder med oppvarmede basseng og du bor i romslige leiligheter. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.

Los Mariachis

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda.

Relaxia Beverly Park

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Relaxia Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter for de som ønsker det.

El Palmar

Leilighetshotellet El Palmar ligger fint til i Playa del Inglés sør på Gran Canaria. Hotellet har en takterrasse med flott utsikt utover havet og sanddynene i Playa del Inglés og Maspalomas. På hotellet er det et basseng og fra hotellet er det kort vei til shopping, restauranter og fornøyelser.

Principado

Leilighetshotellet Principado er et godt valg om du vil bo nært så vel strand som fornøyelser i livlig Playa del Inglés. På hotellet er det et basseng og du bor i toromsleiligheter. Er du lysten på shopping ligger hotellet ikke langt unna det mindre shoppingsentret La Sandia.

Corona Blanca – sommer 2023 & vinter 2023/24

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt hotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés på Gran Canaria. Her er det et bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar. Det er en restaurant på området. Dette er et ideelt hotell for deg som verdsetter beliggenhet fremfor fasiliteter.