Los Mariachis

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor

Basert på 5 vurderinger.
© TripAdvisor

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Los Mariachis ligger sentralt, nært kjøpesenteret Yumbo og Kasbah, i Playa del Inglés på Gran Canaria. Hotellet har et bassengområde med et lite basseng samt solsenger og parasoller. Til den lange fine sandstranda er det bare noen minutters gange og der er det solsenger mot avgift.

De fine leilighetene på hotellet har moderne innredning og minikjøkken for enklere matlaging.

Gratis wifi i fellesområdene.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

  • Det er ikke resepsjon på hotellet, men rengkøringspersonalet hjelper gjerne til når de er der. Det er et telefonnummer til et nærliggende hotell med døgnåpen resepsjon man kan ringe ved nødstilfeller.
  • Hotellet ligger sentralt så det må påberegnes noe støy fra trafikk og folkeliv.
  • Det er byggeaktivitet i området som kan oppfattes som forstyrrende.

Alle hoteller – Playa del Inglés

Corona Blanca

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 16 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! All Inclusive er inkludert for Apollos gjester, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Arco Iris er et hyggelig hotell som består av seks bygninger – alle med hvert sitt basseng. Den stille og vakre beliggenheten like ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Herfra har du kort vei til alt! En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Sol Barbacan

Velkommen til det familievennlige, populære leilighetshotellet Sol Barbacán i hjertet av Playa del Inglés. Her er det herlige bassengområder med oppvarmede basseng og du bor i romslige leiligheter. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Beverly Park

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter for de som ønsker det.