Corona Blanca

Corona Blanca

  • • Herlig, oppvarmet basseng
  • • Kort vei til Kasbah

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.


Rom/leiligheter

Toromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter i de øvre etasjene for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fikk nyoppusset leilighet, flott
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 100 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Corona Blanca er et populært leilighetshotell med god beliggenhet i Playa del Inglés. Her er det bassengområde med barnebasseng, gratis solsenger og parasoller. Hovedbassenget er oppvarmet vinterstid til minst 20 grader. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Poolbar.

Wifi mot avgift. Biljard og tilgang til vaskeri, begge mot avgift. I hotellbygningen ligger også Café de Paris og den en italiensk restauranten Rimini, disse drives ikke av hotellet men er vel verd et besøk. Det er omtrent 600 meter til en finkornet sandstrand. Bytrafikk.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Verdt å vite

Det er cirka 100 meter til Kasbah kjøpesenter, med restauranter og barer og et til tider støyende natteliv, som kan oppfattes som forstyrrende i noen leiligheter.