Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Superiorrom for 2 personer. Dobbeltrom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet og service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moderne Servatur Don Miguel ligger midt i Playa del Inglés og består av tre bygninger i seks etasjer. Hotellet ligger med gangavstand til flere shoppingsenter, blant annet Yumbo og til stranda.

På hotellet ligger et herlig bassengområde med palmer og solterrasse med solsenger og parasoller. Slapp av ved det oppvarmede bassenget, i jacuzzien eller i solsengene som står i vannet. Du kan også ta noe å drikke i snackbaren. Bassenghåndklær mot depositum. Bader du heller i havet tilbyr hotellet busservice til øyas mest populære sandstrand i Playa del Inglés. Det tar bare noen få minutter.

På hotellet er det en bufférestaurant som er åpen til frokost og middag og en á la carte-restaurant som er åpen til middag, reservasjon kreves. Pent antrekk. Det er også en loungebar. Hotellet har show- og musikkunderholdning noen ganger i uka.

Vil du være aktiv i ferien så er det et velutstyrt treningsrom og en tennisbane mot avgift på hotellet. I nærheten er det vannsporter, minigolf, squash og sykler til leie.

Wifi inkludert på hele hotellet. Strykejern på forespørsel. Gateparkering mot avgift ved hotellet. Minimarked. Et fåtall rom kan ikke nås med heis. Byområde med gjennomfartstrafikk. Trafikken, restauranter, barer og uteliv kan oppleves som forstyrrende.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 100 meter fra hotellet, bagasjen blir ikke transportert.

Servatur Don Miguel tilbyr sine gjester å sjekke inn online, les mer og sjekk inn her. Hotellet har også en app der du kan se menyer med mer.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 8.00-10.30
  • Middag kl. 19.00-22.00

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon er julemiddag både 24.12 og 25.12 samt nyttårsmiddag inkludert.

Sesongvariasjoner

Sommeren 2024 erstattes dobbeltrommene med superiorrom.

Hotell for voksne

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Playa del Inglés

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 18 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! Hotellet har tre basseng. All Inclusive er inkludert for Apollos gjester vinteren 2023/24, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Fra leilighetshotellet Arco Iris har du kort vei til alt! Hotellet ligger rolig og vakkert til ved strandpromenaden i Playa del Inglés. En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Sol Barbacan

Velkommen til det familievennlige, populære leilighetshotellet Sol Barbacán i hjertet av Playa del Inglés. Her er det herlige bassengområder med oppvarmede basseng og du bor i romslige leiligheter. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til frokostbuffé eller halvpensjon.

Los Mariachis

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda. Her bor du i fine leiligheter med moderne innredning og minikjøkken for enkel matlaging.

Relaxia Beverly Park

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Relaxia Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter i Playa del Inglés for de som ønsker det.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki har med sine runde bygninger blitt et velkjent landemerke i den nordre delen av Playa del Inglés. Hotellet har to bassengområder, hvorav ett roligere for de voksne og et morsomt plaskebasseng for de yngste. Fra hotellet er det gangavstand til dagens bad i havet og til kveldens restaurant og utelivets fornøyelser.

Corona Blanca

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt leilighetshotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés på Gran Canaria. Her er det et bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar. Det er en restaurant på området. Dette er et ideelt hotell for deg som verdsetter beliggenhet fremfor fasiliteter.

Gran Canaria Princess

Aldersgrense på hotellet: 16 år Gran Canaria Princess har en fin hage med to herlige basseng og deilige boblebasseng og ekstra gode solsenger for total feriefølelse. Spis godt i hotellets restauranter og velg selv om du bare vil ha en herlig frokostbuffé inkludert eller et komplett All Inclusive-program.

Principado

Vil du bo nært stranda i Playa del Inglés kan leilighetshotellet Principado være ditt valg for ferien. På hotellet er det et oppvarmet basseng og du bor i toromsleiligheter der du kan ordne enkle måltider selv. Like ved hotellet ligger det et supermarked.

Don Gregorio

Don Gregorio ligger midt i hendelsenes sentrum med en kort spasertur til restauranter, barer, butikker og den lange sandstranda i Playa del Inglés. Her kan du koble av ved bassengområdet, leie en bil for å oppleve vakre Gran Canaria og shoppe og spise tapas i Las Palmas eller så nyter du bare livet før kveldens og nattas fornøyelser frister.

Green Park

Er du ute etter et leilighetshotell med romslige leiligheter og en god beliggenhet i Playa del Inglés? Da kan Green Park være noe for deg! I leiligheten er det mulig å lage enklere retter. Hotellet ligger sentralt med kort vei til restauranter og barer. Stranden ligger i gangavstand fra hotellet.