Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.

Få rabatt på vinterreisen din!

Det skal lønne seg å bestille ferien tidlig. Få en bestill-tidlig-rabatt på vinterens reiser i perioden 1. november 2022 - 31. mars 2023. Bestiller du innen 31. mai får du en rabatt opptil 1 000,– per bestilling til våre charterreisemål, samt en rekke ruteflydestinasjoner til vinteren. Gjelder ikke gruppereiser.
Les mer her »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Enkeltrom for 1 person.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Moderne Servatur Don Miguel ligger midt i Playa del Inglés og består av tre bygninger i seks etasjer.

På hotellet ligger et herlig bassengområde med palmer og solterrasse med solsenger og parasoller. Slapp av ved det oppvarmede bassenget, i jacuzzien eller i solsengene som står i vannet. Du kan også ta noe å drikke i snackbaren. Bassenghåndklær er inkludert. Bader du heller i havet tilbyr hotellet gratis busservice til øyas mest populære sandstrand i Playa del Inglés. Det tar bare noen få minutter.

På hotellet er det en bufférestaurant som er åpen til frokost og middag og en á la carte-restaurant som er åpen til middag, reservasjon kreves. Pent antrekk. Det er også en loungebar. Hotellet har show- og musikkunderholdning noen ganger i uka.

Vil du være aktiv i ferien så er det et velutstyrt treningsrom og en tennisbane mot avgift på hotellet. I nærheten er det vannsporter, minigolf, squash og sykler til leie.

Wifi på hele hotellet. Gateparkering mot avgift ved hotellet. Vaskeriservice mot avgift. Minimarked.

Måltider

  • Frokostbuffé inkludert.
  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) mot tillegg.

Legger du til halvpensjon er julemiddag både 24.12 og 25.12 samt nyttårsmiddag inkludert.

Verdt å vite

  • Servatur Don Miguel er for gjester over 18 år.
  • Et fåtall rom kan ikke nås med heis.
  • Byområde med gjennomfartstrafikk.
  • Trafikken, restauranter, barer og uteliv kan oppleves som forstyrrende.

Alle hoteller – Playa del Inglés

Corona Blanca

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 16 år Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! All Inclusive er inkludert for Apollos gjester, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Arco Iris er et hyggelig hotell som består av seks bygninger – alle med hvert sitt basseng. Den stille og vakre beliggenheten like ved strandpromenaden i Playa del Inglés er perfekt. Herfra har du kort vei til alt! En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Sol Barbacan

Velkommen til det familievennlige, populære leilighetshotellet Sol Barbacán i hjertet av Playa del Inglés. Her er det herlige bassengområder med oppvarmede basseng og du bor i romslige leiligheter. For en ekstra komfortabel ferie kan du legge til frokostbuffé eller halvpensjon.