Corallium Dunamar by Lopesan

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Corallium Dunamar by Lopesan er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranda i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Superiorrom Unique for 2 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Utsikten og de ansatte.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Corallium Dunamar by Lopesan i Playa del Inglés er et pent hotell med ett stort og to mindre bassengområder, der ett av bassengene er oppvarmet til minst 22 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger og parasoller samt badehåndklær inkludert. Pool-/snackbar.

Hotellet har en bufférestaurant, The Food Garden, der du inntar frokost, lunsj og middag samt á la carte-restauranten Mediterraneum, pent antrekk gjelder og menn må ha langbukser til middag. Flere barer, blant annet Ancla Bar. Hotellet har et lite treningsrom.

Wifi inkludert på hele hotellet. Musikk og folkelivet fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.

Ved ankomst/avreise stopper bussen cirka 450 meter fra hotellet. Det siste stykket frem til hotellet må du gå med bagasjen din.

Unique
Gjester i Superiorrom Unique har tilgang til hotellets konsept Unique som omfatter.

 • Prioritert inn- og utsjekking.
 • VIP-frokost i en reservert del av bufférestauranten
 • Solsenger ved en reservert del av bassengområdet.
 • VIP-lounge med et stort utvalg av snacks og drikke samt wifi.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé) inkludert et glass vann, brus, øl eller vin til lunsj og middag .
 • All Inclusive.
 • All Inclusive Ultra (kan kun bestilles i vintersesongen) .

Reiser du over jul og nyttår og legger til halvpensjon, halvpensjon inkludert drikke eller All Inclusive er julemiddag 25.12 og nyttårsmiddag inkludert.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten The Food Garden kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten The Food Garden kl. 13.00-15.00.
 • Middagsbuffé i restauranten The Food Garden kl. 18.00-21.30.
 • En middag i à la carte-restauranten Mediterraneum kl. 18.00-21.30. Gjelder kun om du blir 5 netter på hotellet. Drikke er inkludert.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 11.00-23.00.

All Inclusive Ultra omfatter også følgende:

 • Drikke med alkohol av internasjonale merker.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Playa del Inglés

Abora Buenaventura by Lopesan

Abora Buenaventura by Lopesan ligger fint til med shopping og fornøyelser like i nærheten i Playa del Inglés. Her er det noe for alle! Hotellet har tre basseng. Halvpensjon er inkludert for Apollos gjester vinteren 2024/25, og foruten den hyggelige bufférestauranten er det en food court med enkle retter på hotellet.

Arco Iris

Fra leilighetshotellet Arco Iris har du kort vei til alt! Hotellet ligger rolig og vakkert til ved strandpromenaden i Playa del Inglés. En del av leilighetene har også en herlig utsikt over sanddynene i Maspalomas og det glitrende Atlanterhavet.

Abora Catarina by Lopesan

Populære Abora Catarina by Lopesan ligger rolig selv om det ligger sentralt i Playa del Inglés. Det Apollos gjester liker best ved dette hotellet er servicen, maten og den herlige atmosfæren.

Servatur Don Miguel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Midt i livlige Playa del Inglés på Gran Canaria ligger det moderne hotellet Servatur Don Miguel. Fra hotellet har du gangavstand til den herlige sandstranda og flere shoppingsenter og restauranter.

Los Mariachis

Los Mariachis ligger perfekt til i det sentrale Playa del Inglés på Gran Canaria. Her bor du i pene leiligheter med fornøyelse, shopping og restauranter rett rundt hjørne. Om Atlanterhavets salte vann frister mer enn bassenget som ligger i hotellets hage tar det bare noen minutter å gå til stranda. Her bor du i fine leiligheter med moderne innredning og minikjøkken for enkel matlaging.

Relaxia Beverly Park

I utkanten av Playa del Inglés, mot San Agustín og i gangavstand til den fine sandstranda ligger hotellet Relaxia Beverly Park. Her er det flere basseng og en egen restaurant, og det er kort vei til byens uteliv og større kjøpesenter i Playa del Inglés for de som ønsker det.

Servatur Waikiki

Servatur Waikiki har med sine runde bygninger blitt et velkjent landemerke i den nordre delen av Playa del Inglés. Hotellet har to bassengområder, hvorav ett roligere for de voksne og et morsomt plaskebasseng for de yngste. Fra hotellet er det gangavstand til dagens bad i havet og til kveldens restaurant og utelivets fornøyelser.

Corona Blanca

Et steinkast fra kjøpe- og fornøyelsessenteret Kasbah i Playa del Inglés ligger velkjente Corona Blanca. Leilighetshotellet har også populære Café de Paris som nabo – her får man øyas beste kaffe! Etter en dag ved det oppvarmede bassenget er det alltid like deilig å trekke seg tilbake til den romslige toromsleiligheten.

Corona Roja

Corona Roja er et enkelt leilighetshotell med perfekt beliggenhet i Playa del Inglés på Gran Canaria. Her er det et bassengområde med basseng, separat barnebasseng og en poolbar. Det er en restaurant på området. Dette er et ideelt hotell for deg som verdsetter beliggenhet fremfor fasiliteter.

Gran Canaria Princess

Aldersgrense på hotellet: 16 år Gran Canaria Princess har en fin hage med to herlige basseng og deilige boblebasseng og ekstra gode solsenger for total feriefølelse. Spis godt i hotellets restauranter og velg selv om du bare vil ha en herlig frokostbuffé inkludert eller et komplett All Inclusive-program.

Servatur Playa Bonita

Servatur Playa Bonita har et romslig bassengområde og en ideelt, sentral beliggenhet et drøyt kvarter fra den fine sandstranda, for de dagene du vil kjenne sanden mellom tærne. Frokostbuffé inkludert i prisen og det er mulig å legge til halvpensjon eller All Inclusive her, alt for at ferien skal bli slik du ønsker.

Principado

Vil du bo nært stranda i Playa del Inglés kan leilighetshotellet Principado være ditt valg for ferien. På hotellet er det et oppvarmet basseng og du bor i toromsleiligheter der du kan ordne enkle måltider selv. Like ved hotellet ligger det et supermarked hvor du kan handle inn for å fylle kjøleskapet eller du kan legge til halvpensjon så har du både frokosten og middagen klar!

Don Gregorio

Don Gregorio ligger midt i hendelsenes sentrum med en kort spasertur til restauranter, barer, butikker og den lange sandstranda i Playa del Inglés. Her kan du koble av ved bassengområdet, leie en bil for å oppleve vakre Gran Canaria og shoppe og spise tapas i Las Palmas eller så nyter du bare livet før kveldens og nattas fornøyelser frister.