1. Fly & hotell

 2. Romtype

 3. Tillegg

 4. Opplysninger

 5. Bekreft

 6. Ferdig

Corallium Dunamar

 • • Mange fornøyde gjester
 • • Legg til måltider

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Corallium Dunamar er et pent hotell med flott beliggenhet og herlig utsikt over den langstrakte stranden i Playa del Inglés. Pent bassengområde med flere basseng, hvorav ett er oppvarmet. Tennis, vannaerobics og underholdning - her er det alltid noe å finne på.

Travelife Gull

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer. Kampanjerom for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,9 av 10
Basert på 33 vurderinger
Spør en gjest

Siste vurdering

Flott beliggenhet og utsikt (hvis man bestilte rom med havutsikt). Moderne og ordentlig.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranden: 50 m
Til sentrum: 50 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Trimrom
Mer fakta

Beskrivelse

Corallium Dunamar i Playa del Inglés er et pent hotell med ett stort og to mindre bassengområder, der ett av bassengene er oppvarmet til minst 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Gratis solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum, eventuelt bytte mot avgift. Pool-/snackbar.

Hotellet har en bufférestaurant og á la carte-restauranten Mediterraneum, pent antrekk gjelder og menn må ha langbukser til middag. Flere barer. Ancla Bar ligger i syvende etasje og har en fantastisk utsikt over havet. Her ligger også vinbaren Maresia Sea & Wine.

Gratis WiFi på hele hotellet. Bordtennis og dart mot avgift. Vaskeriservice mot avgift. Lokaltrafikk. Støy fra nærliggende barer kan oppfattes som forstyrrende i enkelte leiligheter.

Måltider

Frokostbuffé inkludert. Halvpensjon, halvpensjon m/drikke og All Inclusive mot tillegg.

Kontakt selgerne våre dersom du vil bestille måltider i juleferien. I denne perioden må det også betales et tillegg for julemiddag 25/12 og nyttårsmiddag.

Halvpensjon omfatter frokost- og middagsbuffé. Halvpensjon m/drikke omfatter frokost- og middagsbuffé inkludert 2 drikke til maten (vin, øl eller brus).

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.30
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.30
 • Middagsbuffé kl. 18.00-21.30
 • Ubegrenset med, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Hotellet ble totalrenovert i 2018.