Deluxerom

Deluxerom med balkong eller terrasse, noen med havutsikt eller utsikt mot bassenget. Disse ligger i hovedbygningen. To enkeltsenger. TV. Minibar som kan fylles på forespørsel. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 22 kvm
Antall personer: 2 / 2-3

Kampanjerom

Kampanjerom er et begrenset antall rom med dusj og toalett. De passer for den som vil bo på Corallium Dunamar, men som legger mindre vekt på beliggenhet eller utsikt. Uteplass kan heller ikke garanteres. Velger du kampanjerom, kan du altså få en annen romtype enn det som for øvrig er beskrevet for hotellet.

Antall personer: 2

Superiorrom Unique

Fine superiorrom Unique med balkong og utsikt over havet og sanddynene. Disse rommene har hotellets beste beliggenhet. TV. Minibar som kan fylles opp på forespørsel mot avgift. Luftkondisjonering og wifi inkludert. Safe mot avgift. Dusj og wc, hårføner. Balkong med utsikt over havet og sanddynene. Rengjøring 7 g/uke.

Velger du å bestille et superiorrom Unique, får du også tilgang til hotellets konsept Unique med blant annet prioritert inn- og utsjekking, VIP-frokost i en reservert del av restauranten, solsenger i et reservert område ved bassenget og tilgang til VIP-lounge med drikke, snacks og gratis wifi.

Antall personer: 2