Recif Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Recif Attitude ligger på den fine paradisstranda ved De indiske hav der solnedgangen er som vakrest. Hotellet er et voksenhotell og her er det massevis av aktiviteter, alt fra herlige turer på stranda med bare føtter i vannkanten, kajakk og snorkling til turer med glassbunnbåt og dyphavsfiske.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Dobbeltrom, Beach Side for 1-2 personer. Deluxerom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 10 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Recif Attitude ligger på den nordvestre siden av paradisøya Mauritius og her venter romantiske solnedganger, vaiende palmer, flere restauranter og et evighetsbasseng med vakker utsikt over havet. Solsenger og parasoller samt basseng- og strandhåndklær inkludert.

Recif Attitude har en bufférestaurant, La Pointe aux Piments, som serverer frokost, lunsj og middag. À la carte-restauranten Kot Nou som er åpen på kveldstid og serverer lokal mat. Foodtrucken Taba-J serverer street food og er åpen på dagtid. L´Océan er en fisk- og skalldyrrestaurant som er åpen om kvelden. En kveld i uka arrangerer hotellet grillaften på stranda, bordreservasjon og mot avgift. I snackbaren La Sirène serveres snacks fra formiddag til sen kveld og her kan du nyte en vakker solnedgang. Hotellet har også to barer, hvorav en bar der du kan smake på hotellets egne teer med smak av kardemomme-vanilje samt pasjonsfrukt-mango-vanilje. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk, langbukser (penere bermudashorts aksepteres) for menn til middag.

Det er flere aktiviteter som kajakk, pedalbåt, snorkling, treningsrom, bordtennis og yoga. Vil du beundre livet under vannoverflaten organiserer hotellet turer med en glassbunnbåt. Padi-dykkesenter, katamaran samt kitesurfing mot avgift. Vil du teste på dyphavsfiske er dette det rette stedet. Spa med dampbadstue og skjønnhetsbehandlinger, mot avgift. Kveldsunderholdning fire kvelder i uka.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minimarked (Bulc Shop Corner). Bagasjerom med dusjer for sene avreiser. Bilutleie. Cirka 10 kilometer til en større by, Grand Baie, der det er et større shoppingsenter, klesbutikker, fiskemarked, barer, restauranter og et livlig hverdagsliv. Bussholdeplass like utenfor hotellet. Lokaltrafikk.

Hotellets arbeid med bærekraft
Tropical Attitude, som alle de andre hotellene i Attitude-kjeden, jobber aktivt med miljø og bærekraft. De kaller det for "Positive Impact". De planter blant annet mangrove langs kysten, har miljøopplæring av sien ansatte, støtter lokale håndverkere og musikere, samt sponser ulike kulturarrangement.

Hotellet gir deg muligheten til å oppleve det ekte Mauritius med en rekke aktiviteter som de kaller Otentik experiences.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra buffé eller fra fast meny).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restaurant La Pointe aux Piments kl. 7.00-10.00.
 • Lunsj fra buffé eller fra ferdig meny i restaurant La Pointe aux Piments kl. 12.00-14.30.
 • Lunsj i Foodtrucken Taba-J kl. 12.00-15.00.
 • Kaffe, te, pannekaker og bakverk i Foodtrucken Taba-J kl. 16.00-18.00.
 • Middag fra buffé eller fra fast meny i restaurant La Pointe aux Piments kl. 19.00-22.00.
 • À la carte-middag i restaurant Kot Nou kl. 19.00-22.00.
 • Minibaren på rommet. Du fyller selv på kjøleskapet med utvalgt drikke og snacks i Bulk Shop Corner kl. 8.00-20.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker og noen internasjonale alkoholdige merker i hotellets alle barer.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for voksne skal alltid ha

 • Klassifisering minimum 3+
 • Høy kundetilfredshet
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et femsolers hotell for voksne som ligger i Anse La Raie, nord på Mauritius. Hotellet, som er medlem i den eksklusive klubben "Small luxury hotels of the World", ligger ved en egen lagune omkranset av palmer. Her kan du slappe av og nyte livet.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det moderne hotellet Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med det tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisøya Mauritius' nordre del, rett ovenfor den fine stranda Bain Boeuf. Rundt bassengområdet vaier palmene og her venter solfylte og deilige feriedager med halvpensjon inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å prøve SUP, snorkle, dykke, kitesurfe eller kanskje bli med på dyphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du på Friday Attitude er det "fredag hele uka" for deg og familien eller vennene dine. Det er bare noen skritt ned til den myke og herlige stranda ved Det indiske hav – perfekt for turer med bare føtter. Halvpensjon og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkludert. All Inclusive kan velges for en ekstra avslappende ferie.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er en egen perle på paradiset Mauritius' nordre kyst. Her venter deilige barfotturer på stranda kantet av palmer og utenfor hotellet ligger det fire øyer som du kan vasse ut til når det er lavvann. Mellom turene kan du hvile ut ved ett av hotellets basseng. Hotellet har flere restauranter og halvpensjon er inkludert. All Inclusive kan du legge til om du ønsker.