Lagoon Attitude

Lagoon Attitude

 • * 18 årsgrense på hotellet
 • * I Anse La Raie på nordre Mauritius

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Det moderne hotellet Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Suiter for 1-2 personer. Deluxesuiter for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

9 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 9 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lagoon Attitude ligger i frodige omgivelser, nært stranda i Anse La Raie, og består av 12 treetasjes bygninger. Hotellet tar kun imot gjester over 18 år.

På Lagoon Attitude kan du boltre deg i tre bassengområder der det er både solsenger og parasoller. Det fins også herlige Bali-solsenger å slappe av i, samt en poolbar. Stranda ligger like ved og her er det også en liten strandrestaurant som serverer lokal street food. Basseng- og strandhåndklær er inkludert. Andre populære strender i nærheten av hotellet er Péreybère og Mont Choisy.

På hotellet er det tre barer og fire restauranter å oppdage. Det er en bufférestaurant og tre à la carte-restauranter. Her serveres lokale retter, fisk og skalldyr rett fra havet og asiatiske retter. Til lunsj kan du også besøke den lille strandrestauranten som tilbereder typisk mauritisk street food. Ta en frisk drikke i en av hotellets barer eller innta en enklere lunsj i loungebaren. Bordreservasjon kreves i à la carte-restaurantene. Pent antrekk i restaurantene.

Vil du være aktiv i ferien så er det massevis av aktiviteter på hotellet, blant annet et treningsrom, mulighet til å gjøre yoga, vanngymnastikk, tennisbane og tennisutstyr, bordtennis, boule, volleyball og biljard. I hotellets spa kan du slappe av og nyte deilige behandlinger eller massasje mot avgift. På stranda kan du teste å blant annet snorkle, padle kajakk, windsurfe eller bli med på hotellets glassbunnbåt. Det fins flere vannsporter mot avgift. Dykkesenter mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Vaskeriservice mot avgift. Begrenset parkering på hotellet.

Hotellets arbeid med bærekraft
Tropical Attitude, som alle de andre hotellene i Attitude-kjeden, jobber aktivt med miljø og bærekraft. De kaller det for "Positive Impact". De planter blant annet mangrove langs kysten, har miljøopplæring av sien ansatte, støtter lokale håndverkere og musikere, samt sponser ulike kulturarrangement.

Hotellet gir deg muligheten til å oppleve det ekte Mauritius med en rekke aktiviteter som de kaller Otentik experiences.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Tidlig kontinental frokost kl. 6.00-7.00.
 • Frokostbuffé i bufférestauranten kl. 7.00-10.00.
 • Sen kontinental frokost kl.10.00-11.00.
 • Lunsj i restaurant Bentier, Taba-J eller Coral kl. 12.30-14.30.
 • Middag i restaurant bentier, Coral eller Kot Nou kl. 18.30-22.00.
 • Te og kaker kl. 15.30-18.00.
 • Mulighet for å spise frokost, lunsj og middag på søsterhotellene på øya. Transport er ikke inkludert.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Det er ikke heis på hotellet.

Alle hoteller – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et femsolers hotell for voksne som ligger i Anse La Raie, nord på Mauritius. Hotellet, som er medlem i den eksklusive klubben "Small luxury hotels of the World", ligger ved en egen lagune omkranset av palmer. Her kan du slappe av og nyte livet.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med det tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisøya Mauritius' nordre del, rett ovenfor den fine stranda Bain Boeuf. Rundt bassengområdet vaier palmene og her venter solfylte og deilige feriedager med halvpensjon inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å prøve SUP, snorkle, dykke, kitesurfe eller kanskje bli med på dyphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du på Friday Attitude er det "fredag hele uka" for deg og familien eller vennene dine. Det er bare noen skritt ned til den myke og herlige stranda ved Det indiske hav – perfekt for turer med bare føtter. Halvpensjon og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkludert. All Inclusive kan velges for en ekstra avslappende ferie.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er en egen perle på paradiset Mauritius' nordre kyst. Her venter deilige barfotturer på stranda kantet av palmer og utenfor hotellet ligger det fire øyer som du kan vasse ut til når det er lavvann. Mellom turene kan du hvile ut ved ett av hotellets basseng. Hotellet har flere restauranter og halvpensjon er inkludert. All Inclusive kan du legge til om du ønsker.

Recif Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Recif Attitude ligger på den fine paradisstranda ved De indiske hav der solnedgangen er som vakrest. Hotellet er et voksenhotell og her er det massevis av aktiviteter, alt fra herlige turer på stranda med bare føtter i vannkanten, kajakk og snorkling til turer med glassbunnbåt og dyphavsfiske.