Tropical Attitude

Tropical Attitude

 • * På østkysten nært Île aux Cerf
 • * 18 årsgrense på hotellet

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Ettroms villa eget basseng for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tropical Attitude ligger nært den sjarmerende fiskelandsbyen Trou d’Eau Douc og har et fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

På hotellet er det tre restauranter. Bor Lamer, er en kombinert buffé- og á la carte-restaurant som byr så vel lokale som internasjonale retter og som benytter mye lokale råvarer. På Kot Nou serveres kryddersterke lokale småretter som tar med smaksløkene på en reise rundt øya. På hotellet er det også en food truck, Taba-j, med street food fra Mauritius. Mulighet for å bestille hummermiddag i sanden i måneskinn. Bar og en tebar med selvservice. Etter kl. 18.30 aksepteres ikke shorts (penere, lengre shorts er greit), korte overdeler eller flip flops i restaurantene. Bordreservasjon kreves i noen av restaurantene.

Vil du være aktive er det mye å ta seg til på hotellet. Test Tai chi eller vil du kanskje spille boule, bordtennis eller brettspill skyggen av et banyantre? Mulighet for å snorkle, dykke og turer med hotellets glassbunnbåt. Gratis båtturer til paradisøya Île aux Cerf to ganger per dag. Er du morgenfrisk får du ikke gå glipp av en tur ned til piren og se sola gå opp i horisonten.

Vil du oppleve det ekte Mauritius skal du ikke gå glipp av å spise middag med en lokal familie! Noen av hotellets ansatte inviterer deg hjem til sin familie der dere sammen forbereder en middag som dere så nyter sammen. En opplevelse som mange tidligere gjester sier var reisens høydepunkt. Innenfor rammen for hva hotellet kaller Otentik Experiences får du også mulighet til å oppleve lokalt håndverk og musikk og delta i matlagingskurs.

Show og levende musikk på kveldstid. Spa med behandlinger mot avgift. Gratis wifi over hele hotellet. Lokaltrafikk.

Hotellets arbeid med bærekraft
Tropical Attitude, som alle de andre hotellene i Attitude-kjeden, jobber aktivt med miljø og bærekraft. De kaller det for "Positive Impact". De planter blant annet mangrove langs kysten, har miljøopplæring av sien ansatte, støtter lokale håndverkere og musikere, samt sponser ulike kulturarrangement.

Hotellet gir deg muligheten til å oppleve det ekte Mauritius med en rekke aktiviteter som de kaller Otentik experiences.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Lunsjbuffé eller lunsj i food trucken kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé eller middag i á la carte-restauranten Kot Nou kl. 19.00-22.00.
 • Kaffe, te og kaker i Taba-J.
 • Snacks (kveldstid).
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.30.
 • 20% rabatt på massasje (mellom kl. 9.00 og kl. 14.00)
 • Mulighet for å spise frokost, lunsj og middag på søsterhotellene på øya. Transport er ikke inkludert.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hoteller – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel, et femsolers hotell for voksne som ligger i Anse La Raie, nord på Mauritius. Hotellet, som er medlem i den eksklusive klubben "Small luxury hotels of the World", ligger ved en egen lagune omkranset av palmer. Her kan du slappe av og nyte livet.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det moderne hotellet Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med det tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisøya Mauritius' nordre del, rett ovenfor den fine stranda Bain Boeuf. Rundt bassengområdet vaier palmene og her venter solfylte og deilige feriedager med halvpensjon inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å prøve SUP, snorkle, dykke, kitesurfe eller kanskje bli med på dyphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du på Friday Attitude er det "fredag hele uka" for deg og familien eller vennene dine. Det er bare noen skritt ned til den myke og herlige stranda ved Det indiske hav – perfekt for turer med bare føtter. Halvpensjon og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkludert. All Inclusive kan velges for en ekstra avslappende ferie.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er en egen perle på paradiset Mauritius' nordre kyst. Her venter deilige barfotturer på stranda kantet av palmer og utenfor hotellet ligger det fire øyer som du kan vasse ut til når det er lavvann. Mellom turene kan du hvile ut ved ett av hotellets basseng. Hotellet har flere restauranter og halvpensjon er inkludert. All Inclusive kan du legge til om du ønsker.

Recif Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Recif Attitude ligger på den fine paradisstranda ved De indiske hav der solnedgangen er som vakrest. Hotellet er et voksenhotell og her er det massevis av aktiviteter, alt fra herlige turer på stranda med bare føtter i vannkanten, kajakk og snorkling til turer med glassbunnbåt og dyphavsfiske.