Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

Få rabatt på vinterreisen din!

Det skal lønne seg å bestille ferien tidlig. Få en bestill-tidlig-rabatt på vinterens reiser i perioden 1. november 2022 - 31. mars 2023. Bestiller du innen 31. mai får du en rabatt opptil 1 000,– per bestilling til våre charterreisemål, samt en rekke ruteflydestinasjoner til vinteren. Gjelder ikke gruppereiser.
Les mer her »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 1-2 personer. Ettroms villa eget basseng for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8 av 10
Basert på 1 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 10 m
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Tropical Attitude ligger nært den sjarmerende fiskelandsbyen Trou d’Eau Douc og har et fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar.

På hotellet er det tre restauranter. Bor Lamer, er en kombinert buffé- og á la carte-restaurant som byr så vel lokale som internasjonale retter og som benytter mye lokale råvarer. På Kot Nou serveres kryddersterke lokale småretter som tar med smaksløkene på en reise rundt øya. På hotellet er det også en food truck, Taba-j, med street food fra Mauritius. Mulighet for å bestille hummermiddag i sanden i måneskinn. Bar og en tebar med selvservice. Etter kl. 18.30 aksepteres ikke shorts (penere, lengre shorts er greit), korte overdeler eller flip flops i restaurantene. Bordreservasjon kreves i noen av restaurantene.

Vil du være aktive er det mye å ta seg til på hotellet. Test Tai chi eller vil du kanskje spille boule, bordtennis eller brettspill skyggen av et banyantre? Mulighet for å snorkle, dykke og turer med hotellets glassbunnbåt. Gratis båtturer til paradisøya Île aux Cerf to ganger per dag. Er du morgenfrisk får du ikke gå glipp av en tur ned til piren og se sola gå opp i horisonten.

Vil du oppleve det ekte Mauritius skal du ikke gå glipp av å spise middag med en lokal familie! Noen av hotellets ansatte inviterer deg hjem til sin familie der dere sammen forbereder en middag som dere så nyter sammen. En opplevelse som mange tidligere gjester sier var reisens høydepunkt. Innenfor rammen for hva hotellet kaller Otentik Experiences får du også mulighet til å oppleve lokalt håndverk og musikk og delta i matlagingskurs.

Show og levende musikk på kveldstid. Spa med behandlinger mot avgift. Gratis wifi over hele hotellet. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé eller lunsj i food trucken kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé eller middag i á la carte-restauranten Kot Nou kl. 19.00-22.00.
  • Kaffe, te og kaker i Taba-J.
  • Snacks (kveldstid).
  • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.30.
  • 20% rabatt på massasje (mellom kl. 9.00 og kl. 14.00)
  • Mulighet for å spise frokost, lunsj og middag på søsterhotellene på øya. Transport er ikke inkludert.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Tropical Attitude er en del av Positive Impact viss hensikt er at turismen skal bli en positiv kraft for både lokalsamfunnet og miljøet. Noen eksempel er at de planter mangrove langs kysten, sørger for at personalet er oppdatert på miljøtiltak og bidrar til å øke deres miljøbevissthet. De benytter lokale håndverkere og musikere og sponser kulturarrangement. Les mer om Positiv Impact her.

Hotellet gir deg mulighet til å oppleve det ekte Mauritius med en rekke aktiviteter som kalles Otentik experiences.

Transport t/r hotellet

Vær oppmerksom på at transporten t/r flyplassen-hotellet må ordnes på egenhånd. 

Alle hoteller – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år I Anse La Raie på nordre Mauritius ligger Paradise Cove Boutique Hotel, et femstjerners hotell for gjester over 18 år. Hotellet ligger ved en privat lagune omgitt av palmer og her kan du slappe av ved infinitybassenget, nyt av herlige behandlinger i hotellets spa eller tren i treningsrommet eller ta en tennismatch. På hotellet er det flere restauranter og barer, og bare en kort biltur unna ligger Grand Bay, der det er flere restauranter, strandbarer og butikker.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Det moderne voksenhotellet Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius. Her blandes det moderne med det tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.