Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilig og herlig oase som ligger mellom fjellene, sukkerplantasjene og den fine sandstranda på Mauritius vestre kyst. Her er det et stort utvalg av restauranter og hele familien har mange sporter og aktiviteter å velge blant. Snorkling, dykking, trening i det utendørs treningsområdet, spis god mat og koble av med en spasertur på stranda eller les en bok i solsenga.

Ukens deal!

Akkurat nå får du 750,– i rabatt per person på alle pakkereiser til Thailand, Bali, Langkawi, Mauritius, Maldivene, Vietnam, Goa og Sri Lanka.

Gjelder kun nye bestillinger.

Rom/leiligheter

Deluxerom for 2-3 personer. Deluxerom plus for 2-3 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer/2-4 personer, hvorav 2 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 12 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Maritime Resort & Spa Mauritius ligger ved den fine sandstranda og her kan du velge mellom å bade i havet eller i de to lekre bassengene med swim-up barer. Ved ett av bassengene er det en avkoblende jacuzzi. Solsenger og parasoller er inkludert ved bassengene og på stranda. Bassenghåndklær er inkludert. Et barnebasseng ved barneklubben.

Belle Vue er hotellets hovedrestaurant og her kan du spise frokostbuffé, lunsjbuffé og middag fra buffé eller en fast meny. I à la carte-restauranten La Marée serveres mat fra landene rundt Middelhavet og her er det også en bar. À la carte-restauranten La Banyan har Asian Fusion-kjøkken. Les Filaos er en grill-restaurant ved stranda. I à la carte-restauranten Lakaz Kreol kan du spise en familiemiddag med smaker fra det lokale kjøkkenet. Hotellets gourmetrestaurant er Château Mon Désir der du kan spise brunsj på søndager, Afternoon Tea på lørdager og middag om kvelden. Restauranten Anno 1743 er et brasserie i en gammel vindmølle fra samme år og her kan du spise frokost, lunsj, snacks og middag, på fredager har de Thanks God it's Friday, der en DJ spiller fra ettermiddag til sen kveld. Er du glad i rom kan du ta turen til The Distillery, som har den største samlingen av rom på øya. Pent antrekk.

Maritime Resort & Spa Mauritius har et stort og herlig spa med et bredt utvalg av behandlinger, frisør, pool, badstue og dampbadstue, alt mot avgift. Hotellet har et stort utvalg av aktiviteter og sporter, noen er inkludert. noen er inkludert i hotellets All Inclusive-program og noen er mot avgift. Tennisbane (belysning og utstyr mot avgift), stort treningsrom innendørs og utendørs, løpebane, sandvolleyball, bordtennis, minigolf og bueskyting. Det er også kajakker, pedalbåter, SUP, snorkling, vanngymnastikk og vannpolo. Dykkesenter. Barneklubb i hotellets regi for barn 3–11 år med engelsktalende personale. Lekeplass med et plaskebasseng.

Wifi inkludert på hele hotellet. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Cirka 12 kilometer til sentrum av Port Louis, hovedstaden på Mauritius.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra buffé eller fast meny).
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive
 • All Inclusive Ultra

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Belle Vue kl. 7.30-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Belle Vue kl. 12.30-14.30.
 • Treretters lunsj i à la carte-restauranten La Marée kl. 12.30-14.30.
 • Middag, buffé eller fast meny i restauranten Belle Vue kl. 18.30-22.00.
 • En treretters middag per uke i á la carte-restauranten La Marée kl. 19.00-22.00.
 • En treretters middag per uke i à la carte-restauranten Le Banyan kl. 19.00-22.00.
 • En middag, forrett, hovedrett og dessertbuffé per uke i Les Filaos kl. 17.00-21.30.
 • En fireretters middag per uke i à la carte-restauranten Lakaz Kreol kl. 19.00-21.30.
 • Te med pannekaker og snacks i Quarter Deck Bar kl. 12.30-23.00.
 • Drikke og snacks i Beach & Pool.
 • Drikke og snacks i minibaren på rommet, etterfylles hver dag.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-23.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter alt over samt følgende:

 • Ubegrenset utvalg fra à la carte-menyene i restaurantene La Marée, Les Filaos, Le Banyan Asian Fusion (Teppanyaki er ikke inkludert) og Lakaz Kreol.
 • Lunsj fra meny eller som buffé i restauranten Anno 1743 og til middag har du et ubegrenset valg fra menyen.
 • I alle restaurantene, unntatt Chateau Mon Désir, er det en utøket All Inclusive drinkmeny med et bredere utvalg av internasjonale viner og spritsorter.
 • Afternoon Tea og søndagsbrunsj i Château Mon Désir. Du får 30 % rabatt på middag inklusive drikke her.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel. Dette eksklusive femstjerners voksenhotellet i Anse La Raie, nord på Mauritius. Hotellet, som er medlem i den eksklusive klubben "Small luxury hotels of the World", ligger ved en egen lagune omkranset av palmer. Her kan du slappe av og nyte livet.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Moderne Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius, og byr på modernitet blandet med tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisøya Mauritius' nordre del, rett ovenfor den fine stranda Bain Boeuf. Rundt bassengområdet vaier palmene og her venter solfylte og deilige feriedager med halvpensjon inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å prøve SUP, snorkle, dykke, kitesurfe eller kanskje bli med på dyphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du på Friday Attitude er det "fredag hele uka" for deg og familien eller vennene dine. Det er bare noen skritt ned til den myke og herlige stranda ved Det indiske hav – perfekt for turer med bare føtter. Halvpensjon og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkludert. All Inclusive kan velges for en ekstra avslappende ferie.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er en egen perle på paradiset Mauritius' nordre kyst. Her venter deilige barfotturer på stranda kantet av palmer og utenfor hotellet ligger det fire øyer som du kan vasse ut til når det er lavvann. Mellom turene kan du hvile ut ved ett av hotellets basseng. Hotellet har flere restauranter og halvpensjon er inkludert. All Inclusive kan du legge til om du ønsker.

Recif Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Recif Attitude ligger på den fine paradisstranda ved De indiske hav der solnedgangen er som vakrest. Hotellet er et voksenhotell og her er det massevis av aktiviteter, alt fra herlige turer på stranda med bare føtter i vannkanten, kajakk og snorkling til turer med glassbunnbåt og dyphavsfiske.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa byr på den beste beliggenheten ved den kritthvite sandstranda. Her har du en fin og avslappende familieferie i paradiset Mauritius. Her er det to basseng, flere restauranter og barer samt et fint spa og mange aktiviteter for alle aldre. Legg gjerne til All Inclusive og få tilgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Bare noen skritt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en deilig sandstrand som er som skapt for deilige spaserturer. Her kan du slappe av og bare nyte flere restauranter med god mat, et spa for litt egentid og et hyggelig basseng. Vil du bo på hotellet må du ha fylt 18 år. Halvpensjon er inkludert men legg gjerne til All Inclusive for litt ekstra komfort i ferien på Mauritius.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er det perfekte valget for ferien på Mauritius siden hotellet ligger rett ved en fin paradisstrand på øyas nordvestre side. Hotellet er et eksklusivt paradis for deg som elsker å trene og som prioriterer velvære. Her er det både spa og treningsrom samt god, sunn mat og vannsporter på stranda.