LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er det perfekte valget for ferien på Mauritius siden hotellet ligger rett ved en fin paradisstrand på øyas nordvestre side. Hotellet er et eksklusivt paradis for deg som elsker å trene og som prioriterer velvære. Her er det både spa og treningsrom samt god, sunn mat og vannsporter på stranda.


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Lekkert bassengområde
LUX Grand Baie* ligger rett ovenfor stranda og bare en kort spasertur fra byen Grand Baie i nordvestre hjørnet av Mauritius ligger dette paradiset. Her finner du flere basseng, hvorav et evighetsbasseng og et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller er inkludert ved bassengene og på stranda. Badehåndklær er også inkludert.

Stort utvalg av restauranter og barer
Hotellet har et stort utvalg av restauranter og barer. Beach Rouge ligger nede ved stranda of byr på en fantastisk solnedgang og her serveres frokost, lunsj og middag. Menyene er inspirert av landene rundt Middelhavet og har blant annet en mozzarella bar. Bisou er åpen fra lunsj til sent og byr på retter fra flere asiatiske land, det indiske kjøkkenet og det arabiske kjøkkenet. Gourmetrestauranten Ai KISU er åpen sju dager i uka og her serveres det mat i verdensklasse fra de asiatiske kjøkkenet egen soja-sommerlier og her bør du teste Peking And! For alle iskremelskere er ICI et paradis! Er du kresen i kaffeveien og liker det søte skal du besøke Maison LUX*. For deg som vil spise godt og smake fremtidens måltider skal du ta turen til The Food Lab som eksperimenterer med nye retter og restauranten har både vinsmaking og matlagingskurs. I alle hotellets restauranter serveres lokale produkter, vegetarmat og veganske alternativ. Pent antrekk. Flere barer.

Velvære, trening, sunn mat og et stort utvalg av sport og aktiviteter
Her er det et velutstyrt treningsrom innendørs og et stort gym på takterrassen samt et fint spa i to etasjer med blant annet hamam, dampbadstue og badstue, med aldersgrense 16 år. Niyamma Stuid har yoga-timer, pilates og meditasjon. Vil du være aktiv så har hotellet flere heftige vannsporter som er inkluderte, for eksempel windsurfing, hobie cats, SUP, pedalbåter, kajakk, snorkling og vannski. Mot avgift kan du stikke til havs for dyphavsfiske, ta en båttur eller ta en leksjon i vannski. Barneklubb i hotellets regi for barn 3-11 år med engelsktalende personale. Studio 17 samler hotellets ungdommer mellom 12 og 17 år og gjøre morsomme ting, som for eksempel spill- og filmkvelder og vannsporter, noen mot avgift. Vil du spille golf har hotellet et samarbeid med golfbanen Mont Choisy Le Golf som ligger i nærheten av hotellet.

Øvrig
Wifi inkludert på hele hotellet. Stranda ligger cirka 100 meter fra resepsjonen og avstanden varierer avhengig av hvor på hotellet du bor. Det er flere små badebukter med fine strender og går du nordover kommer du blant annet til stranda Pereybere. Fra hotellet og inn mot den lille byen Grand Baie ligger det flere små butikker, matbutikker, restauranter langs veien og vel inne i Grand Baie er det et stort utvalg av restauranter, sjømatmarked, en marina, forretninger, varehus og barer.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost og middag).
 • Helpensjon (frokost, lunsj og middag).
 • All Inclusive.

I hel- og i halvpensjonen inkludert foruten frokost i à la carte-restauranten Beach Rouge, også lunsj (kun helpensjon) og middag fra en treretters meny i à la carte-restaurantene Beach Rouge og Bisou. Mot en voucher verdt MUR 2400 som betaling/delbetaling kan du også spise i à la carte-restauranten Ai KISU.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg inkludert:

 • Frokost i à la carte-restauranten Beach Rouge kl. 7.00-10.30.
 • Treretters lunsj i à la carte-restauranten Beach Rouge kl. 12.00-15.30.
 • Treretters lunsj i à la carte-restauranten Bisou kl. 12.30-15.30.
 • Snacks ved strandbaren.
 • Treretters middag i à la carte-restauranten Beach Rouge kl. 19.00-22.30.
 • Treretters middag i à la carte-restauranten Bisou kl. 18.30-22.30.
 • Middag i à la carte-restauranten Ai KISU, fra kl. 18.30 for familier og kl. 20.30-22.30 for voksne og barn fra 8 år. Betaling/delbetaling gjøres med en voucher verdt MUR 2400 som du får fra hotellet som All Inclusive-gjest.
 • Iskrem i ICI iskrembar.
 • Afternoon Tea i Maison LUX* kl. 16.00-17.30.
 • Vann, juice, brus, snacks og vin i minibaren på rommet.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl.10.00-22.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra innsjekking til utsjekking.

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel. Dette eksklusive femstjerners voksenhotellet i Anse La Raie, nord på Mauritius. Hotellet, som er medlem i den eksklusive klubben "Small luxury hotels of the World", ligger ved en egen lagune omkranset av palmer. Her kan du slappe av og nyte livet.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Moderne Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius, og byr på modernitet blandet med tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisøya Mauritius' nordre del, rett ovenfor den fine stranda Bain Boeuf. Rundt bassengområdet vaier palmene og her venter solfylte og deilige feriedager med halvpensjon inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å prøve SUP, snorkle, dykke, kitesurfe eller kanskje bli med på dyphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du på Friday Attitude er det "fredag hele uka" for deg og familien eller vennene dine. Det er bare noen skritt ned til den myke og herlige stranda ved Det indiske hav – perfekt for turer med bare føtter. Halvpensjon og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkludert. All Inclusive kan velges for en ekstra avslappende ferie.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er en egen perle på paradiset Mauritius' nordre kyst. Her venter deilige barfotturer på stranda kantet av palmer og utenfor hotellet ligger det fire øyer som du kan vasse ut til når det er lavvann. Mellom turene kan du hvile ut ved ett av hotellets basseng. Hotellet har flere restauranter og halvpensjon er inkludert. All Inclusive kan du legge til om du ønsker.

Recif Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Recif Attitude ligger på den fine paradisstranda ved De indiske hav der solnedgangen er som vakrest. Hotellet er et voksenhotell og her er det massevis av aktiviteter, alt fra herlige turer på stranda med bare føtter i vannkanten, kajakk og snorkling til turer med glassbunnbåt og dyphavsfiske.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa byr på den beste beliggenheten ved den kritthvite sandstranda. Her har du en fin og avslappende familieferie i paradiset Mauritius. Her er det to basseng, flere restauranter og barer samt et fint spa og mange aktiviteter for alle aldre. Legg gjerne til All Inclusive og få tilgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Bare noen skritt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en deilig sandstrand som er som skapt for deilige spaserturer. Her kan du slappe av og bare nyte flere restauranter med god mat, et spa for litt egentid og et hyggelig basseng. Vil du bo på hotellet må du ha fylt 18 år. Halvpensjon er inkludert men legg gjerne til All Inclusive for litt ekstra komfort i ferien på Mauritius.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilig og herlig oase som ligger mellom fjellene, sukkerplantasjene og den fine sandstranda på Mauritius vestre kyst. Her er det et stort utvalg av restauranter og hele familien har mange sporter og aktiviteter å velge blant. Snorkling, dykking, trening i det utendørs treningsområdet, spis god mat og koble av med en spasertur på stranda eller les en bok i solsenga.