The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius, og byr på modernitet blandet med tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Familiesuite for 1-3 personer/1-5 personer, hvorav 3 barn. Suite for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 14 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

The Ravenala Attitude har to bassengområder med solsenger, parasoller og poolbar som ligger omkranset av frodige vekster og palmer. Det er også et barnebasseng som delvis er dekket med tak. Langs den ene siden av hotellet renner Citron River og nedenfor hagen ligger stranda med solsenger og parasoller, samt en strandbar. Basseng- og strandhåndklær mot depositum. Andre populære strender i nærheten er Péreybère og Mont Choisy.

På hotellet er det hele ti restauranter (både buffé og á la carte) samt seks barer. Bufférestauranten serverer en raus frokostbuffé med ferske lekkerheter. Til lunsj tilbys grillretter nede på stranda, enklere retter i bistroen eller så kan du spise lokal street food. Til middag kan du blant annet nyte smaksrike asiatiske retter, velsmakende italienske retter eller tradisjonelle retter fra Mauritius. I tre av restaurantene har ikke barn tilgang. Pent antrekk gjelder til middag, menn skal helst ha langbukse men penere bermudas aksepteres.

Det er treningsrom, treningstimer, vanngymnastikk, yoga, to tennisbaner og tennisutstyr (mot avgift), basketball, fotball, sandvolleyball, bordtennis, boule og biljard. Du kan også begi deg ut i bukta et SUP, i en pedalbåt eller kano/kajakk. Vil du prøve å sykle på vannet er det flytende sykler, du kan også snorkle, windsurfing eller kjøre med hotellets egen glassbunnbåt. Dykkesenter mot avgift. I hotellets spa kan du nyte kroppsbehandlinger, massasje, badstue/dampbadstue og jacuzzi mot avgift.

På hotellet er det også en lekeplass og en internasjonal barneklubb som er åpen for barn mellom 3 og 12 år. Her får barna daglig delta på spennende aktiviteter i hagen, på stranda eller i lekerommet. I blant arrangeres også minidisco. Personalet sørger for at alle er med og forstår uansett nasjonalitet og språk. Det er også mulig å bare tegne, lage ting eller lese en bok. Dags- og kveldsunderholdning med Sega-show og liveband arrangeres flere kvelder i uka. Det er også en nattklubb på hotellet.

I Balaclava er det nesten ikke shopping, men til handlegata Sunset Boulevard i Grand Baie kommer du enkelt med taxi.

Wifi inkludert på hele hotellet. Parkering, begrenset med plasser. Vaskeriservice mot avgift.

Hotellets arbeid med bærekraft
Tropical Attitude, som alle de andre hotellene i Attitude-kjeden, jobber aktivt med miljø og bærekraft. De kaller det for "Positive Impact". De planter blant annet mangrove langs kysten, har miljøopplæring av sien ansatte, støtter lokale håndverkere og musikere, samt sponser ulike kulturarrangement.

Hotellet gir deg muligheten til å oppleve det ekte Mauritius med en rekke aktiviteter som de kaller Otentik experiences.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokost i bufférestauranten kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental i poolbaren kl. 10.00-11.00.
 • Lunsj i strandrestauranten Ö, Beach BBQ, Taba-J eller restaurant The Bistrot.
 • Kaffe, te og kaker i Bistrot Bar kl. 16.00-18.00.
 • Middag i restaurant Mozaik, The Bistrot, Beach BBQ, A Tavola, Madam Ming eller Kot Nou.
 • Mulighet for å spise frokost, lunsj eller middag søsterhotellene på øya. Transport er ikke inkludert.
 • 20% rabatt på en massasje, mellom kl. 9.00 og 14.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel. Dette eksklusive femstjerners voksenhotellet i Anse La Raie, nord på Mauritius. Hotellet, som er medlem i den eksklusive klubben "Small luxury hotels of the World", ligger ved en egen lagune omkranset av palmer. Her kan du slappe av og nyte livet.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Moderne Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisøya Mauritius' nordre del, rett ovenfor den fine stranda Bain Boeuf. Rundt bassengområdet vaier palmene og her venter solfylte og deilige feriedager med halvpensjon inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å prøve SUP, snorkle, dykke, kitesurfe eller kanskje bli med på dyphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du på Friday Attitude er det "fredag hele uka" for deg og familien eller vennene dine. Det er bare noen skritt ned til den myke og herlige stranda ved Det indiske hav – perfekt for turer med bare føtter. Halvpensjon og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkludert. All Inclusive kan velges for en ekstra avslappende ferie.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er en egen perle på paradiset Mauritius' nordre kyst. Her venter deilige barfotturer på stranda kantet av palmer og utenfor hotellet ligger det fire øyer som du kan vasse ut til når det er lavvann. Mellom turene kan du hvile ut ved ett av hotellets basseng. Hotellet har flere restauranter og halvpensjon er inkludert. All Inclusive kan du legge til om du ønsker.

Recif Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Recif Attitude ligger på den fine paradisstranda ved De indiske hav der solnedgangen er som vakrest. Hotellet er et voksenhotell og her er det massevis av aktiviteter, alt fra herlige turer på stranda med bare føtter i vannkanten, kajakk og snorkling til turer med glassbunnbåt og dyphavsfiske.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa byr på den beste beliggenheten ved den kritthvite sandstranda. Her har du en fin og avslappende familieferie i paradiset Mauritius. Her er det to basseng, flere restauranter og barer samt et fint spa og mange aktiviteter for alle aldre. Legg gjerne til All Inclusive og få tilgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Bare noen skritt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en deilig sandstrand som er som skapt for deilige spaserturer. Her kan du slappe av og bare nyte flere restauranter med god mat, et spa for litt egentid og et hyggelig basseng. Vil du bo på hotellet må du ha fylt 18 år. Halvpensjon er inkludert men legg gjerne til All Inclusive for litt ekstra komfort i ferien på Mauritius.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er det perfekte valget for ferien på Mauritius siden hotellet ligger rett ved en fin paradisstrand på øyas nordvestre side. Hotellet er et eksklusivt paradis for deg som elsker å trene og som prioriterer velvære. Her er det både spa og treningsrom samt god, sunn mat og vannsporter på stranda.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilig og herlig oase som ligger mellom fjellene, sukkerplantasjene og den fine sandstranda på Mauritius vestre kyst. Her er det et stort utvalg av restauranter og hele familien har mange sporter og aktiviteter å velge blant. Snorkling, dykking, trening i det utendørs treningsområdet, spis god mat og koble av med en spasertur på stranda eller les en bok i solsenga.