Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa byr på den beste beliggenheten ved den kritthvite sandstranda. Her har du en fin og avslappende familieferie i paradiset Mauritius. Her er det to basseng, flere restauranter og barer samt et fint spa og mange aktiviteter for alle aldre. Legg gjerne til All Inclusive og få tilgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Deluxerom med utsikt for 2 personer. Deluxerom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 25 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Radisson Blu Azuri Resort & Spa ligger rett ovenfor stranda på Mauritius' nordøstre kyst og har et stort og herlige bassengområde med to store basseng, hvorav en med en grunnere del for barn. Solsenger og parasoller er inkludert både ved bassengene og på stranda. Basseng- og strandhåndklær er inkludert.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa har flere restauranter. I bufférestauranten Le Comptoir spiser du frokost, lunsj og middag. I à la carte-restaurantene Black Rock Bar & Grill og The Nine Bistro Pub, med utsikt over golfbanen, kan du spise lunsj og middag. Det er også en kafé som er åpen på dagtid for kaffe og noe å bite i samt lettere lunsj og om kvelden blir kaféen en italiensk restaurant. Legger du til All Inclusive og er over 18 år får du også tilgang til søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayettes restauranter. Hotellet har også tre barer, hvorav en er poolbaren Cyan Bar.

På hotellet eller i omgivelsene har du et stort utvalg av aktiviteter. Spill golf på 9-hullsbanen The Nine - Azuri Golf, delta på yoga-, pilates- eller dansetimer, gå på marked i Flacq, delta på matlagingskurs, spill sandvolleyball eller meditere på stranda, noen av aktivitetene er mot avgift. Du kan også teste SUP, windsurfe, padle kajakk eller delta på vanngymnastikk. I hotellets spa kan du benytte badstua og dampbadstue uten avgift, spabehandlinger mot avgift. Treningsrom . Barneklubb i hotellets regi for barn 3-11 år med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi er inkludert på hele hotellet. Minimarked. Strandområde. Trapper og nivåforskjeller innen på og utenfor hotellet. Det er cirka 6 kilometer til søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa og hotellet tilbyr buss mellom hotellene uten avgift. Cirka 25 kilometer til Mauritius' hovedstad Port Louis og flyplassen ligger cirka 1 time unna.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé.
 • Julemiddag 24.12.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • Helpensjon (frokost-, lunsj- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé i restauranten Le Comptoir kl. 7.00-10.30.
 • Lunsjbuffé i restauranten Le Comptoir kl. 12.00-15.00.
 • Lunsj i à la carte-restaurantene The Nine Bistro Pub eller Black Rock Bar & Grill kl. 12.00-15.00. Du får en voucher verdt 700 MUR/(350 MUR per barn 3-11 år) per dag som kan fungerer som delbetaling i restaurantene.
 • Lunsjbuffé eller utvalgte retter i restauranten Aqua Beach på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette kl. 12.00-15.00 Bordreservasjon og for kun voksne over 18 år.
 • Sandwicher og drikke i Cyan Bar kl. 12.00-17.00.
 • Afternoon tea i Cyan Bar kl. 15.30-16.30.
 • Middagsbuffé i restauranten Le Comptoir kl. 18.30-22.00.
 • Middag i à la carte-restaurantene The Nine Bistro Pub, Black Bar & Grill eller Café Giolas kl. 19.00-22.00. Bordreservasjon. Du får en voucher verdt 1000 MUR/(500 MUR per barn 3-11 år) per dag som kan fungerer som delbetaling i restaurantene.
 • Middag i à la carte-restaurantene Aqua Beach eller The Deck på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette kl. 19.00-22.30 Bordreservasjon og aldersgrense 18 år. Du får en voucher verdt 1000 MUR per dag som kan fungerer som delbetaling i restaurantene.
 • Brus, juice, øl og vann i minibaren på rommet. Fylles på daglig.
 • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin samt drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Mauritius

Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel. Dette eksklusive femstjerners voksenhotellet i Anse La Raie, nord på Mauritius. Hotellet, som er medlem i den eksklusive klubben "Small luxury hotels of the World", ligger ved en egen lagune omkranset av palmer. Her kan du slappe av og nyte livet.

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Moderne Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius, og byr på modernitet blandet med tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisøya Mauritius' nordre del, rett ovenfor den fine stranda Bain Boeuf. Rundt bassengområdet vaier palmene og her venter solfylte og deilige feriedager med halvpensjon inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å prøve SUP, snorkle, dykke, kitesurfe eller kanskje bli med på dyphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du på Friday Attitude er det "fredag hele uka" for deg og familien eller vennene dine. Det er bare noen skritt ned til den myke og herlige stranda ved Det indiske hav – perfekt for turer med bare føtter. Halvpensjon og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkludert. All Inclusive kan velges for en ekstra avslappende ferie.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er en egen perle på paradiset Mauritius' nordre kyst. Her venter deilige barfotturer på stranda kantet av palmer og utenfor hotellet ligger det fire øyer som du kan vasse ut til når det er lavvann. Mellom turene kan du hvile ut ved ett av hotellets basseng. Hotellet har flere restauranter og halvpensjon er inkludert. All Inclusive kan du legge til om du ønsker.

Recif Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Recif Attitude ligger på den fine paradisstranda ved De indiske hav der solnedgangen er som vakrest. Hotellet er et voksenhotell og her er det massevis av aktiviteter, alt fra herlige turer på stranda med bare føtter i vannkanten, kajakk og snorkling til turer med glassbunnbåt og dyphavsfiske.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Bare noen skritt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en deilig sandstrand som er som skapt for deilige spaserturer. Her kan du slappe av og bare nyte flere restauranter med god mat, et spa for litt egentid og et hyggelig basseng. Vil du bo på hotellet må du ha fylt 18 år. Halvpensjon er inkludert men legg gjerne til All Inclusive for litt ekstra komfort i ferien på Mauritius.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er det perfekte valget for ferien på Mauritius siden hotellet ligger rett ved en fin paradisstrand på øyas nordvestre side. Hotellet er et eksklusivt paradis for deg som elsker å trene og som prioriterer velvære. Her er det både spa og treningsrom samt god, sunn mat og vannsporter på stranda.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilig og herlig oase som ligger mellom fjellene, sukkerplantasjene og den fine sandstranda på Mauritius vestre kyst. Her er det et stort utvalg av restauranter og hele familien har mange sporter og aktiviteter å velge blant. Snorkling, dykking, trening i det utendørs treningsområdet, spis god mat og koble av med en spasertur på stranda eller les en bok i solsenga.