Paradise Cove Boutique Hotel

Aldersgrense på hotellet: 18 år

Velkommen til Paradise Cove Boutique Hotel. Dette eksklusive femstjerners voksenhotellet i Anse La Raie, nord på Mauritius. Hotellet, som er medlem i den eksklusive klubben "Small luxury hotels of the World", ligger ved en egen lagune omkranset av palmer. Her kan du slappe av og nyte livet.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer. Juniorsuite for 1-2 personer. Juniorsuite premium for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Paradise Cove Boutique Hotel er et luksuriøst hotell med en tilbakelent atmosfære og en behagelig ro. Innredningen fører tankene tilbake til den tiden da øya var en fransk koloni.

Avslappende bassengområde
Her er det tre bassengområder med basseng, solsenger og parasoller. Ved stranda ligger et relaxområde med infinitybasseng og bar. Det er også en terrasse i tre med fantastisk havutsikt. Basseng- og strandhåndklær er inkludert. I tillegg til hotellets private strand ligger stranda Pereybere cirka 3 kilometer fra hotellet.

Kulinariske opplevelser fra hele verden
Hotellet har det tre barer og fire restauranter der du kan nyte både lokal, kreolsk mat og internasjonale retter. Det er en bufférestaurant og tre á la carte-restauranter; XO, den asiatiske restauranten, tapasrestauranten Peninsula og fisk- og skalldyrrestauranten The Cove. Bordreservasjon kreves i alla à la carte-restauranter. Pent antrekk gjelder i alle restauranter. Baren The Rum Gallery serverer rom fra flere deler av verden. Noen kvelder i uka arrangerer hotellets personalet underholdning som lokale danseshow og på levende musikk.

Helse og velvære
På hotellet er det et treningsrom, mulighet for yoga, to tennisbaner med kveldsbelysning og tennisutstyr, biljard og sykkelutleie. I hotellets spa kan du hvile ut og nyte av spabehandlinger eller massasje, mot avgift. Vannsport ved stranda, noen inkludert som SUP og kajakk og noen mot avgift. Dykkesenter mot avgift.

Øvrig
Wifi på hele hotellet. Deponering i resepsjonen. Minimarked. Hotellet består av åtte toetasjes bygninger. Det er ikke heiser på hotellet. Det ligger ved Grand Bay med restauranter, strandbarer og suvenirbutikker.

Måltider

Inkludert:

 • Halvpensjon (frokostbuffé og middag).
 • Julemiddag (24.12).
 • Nyttårsmiddag (31.12).

Halvpensjon omfatter frokostbuffé og mulighet for "Dine around" i restaurantene The Dining Room, XO eller Peninsula.

Mot tillegg:

 • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Engelsk frokostbuffé kl. 7.00-10.30.
 • Mulig å få frokosten til rommet.
 • Lunsj á la carte i restaurant Peninsula kl. 12.00-15.00.
 • Snacks kl. 12.00-15.00.
 • Ettermiddagste kl. 15.00-16.00.
 • Middag på restaurant The Dining Room, XO eller Peninsula kl. 19.00-22.00.
 • Rom-smaking en gang per uke.
 • Minibaren på rommet fylles på en gang per dag med vann, brus, juice og øl.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-23.00.
 • 20 minutter med massasje per person og opphold.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Eksklusive hotell

 • Klassifisering minimum 5
 • Høy kundetilfredshet                 
 • Spa med variert spa-meny og massasje
 • Eksklusivt bassengområde

Alle hotell – Mauritius

Lagoon Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Moderne Lagoon Attitude passer perfekt for en avslappende ferie med sol og bad. Hotellet ligger på Mauritius' nordre kyst, i strandområdet Anse la Raie, ved en vakker lagune med klart vann. Nyt stranda, evighetsbassenget, flere restauranter av høy klasse, deilige stunder i spaet og flere aktiviteter.

Tropical Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Tropical Attitude på Mauritius' østre side nært paradisøya Île aux Cerf, er forbeholdt voksne gjester. Her kan du slappe av ved bassengområdet omkranset av palmer, spise godt på en av hotellets restauranter og bare nyte å være på dette fantastiske stedet. Halvpensjon er inkludert og søker du en ekstra luksuriøs ferie bestiller du en villa med eget basseng.

The Ravenala Attitude

The Ravenala Attitude ligger like ved stranda i Balaclava, sør for Grand Baie på Mauritius, og byr på modernitet blandet med tradisjonelle og lokale håndverk i frodige hager. Her kan du boltre deg i to bassengområder, spise godt i ti restauranter og teste aktiviteter for store og små.

Sunrise Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Voksenhotellet Sunrise Attitude ligger ved en av Mauritius' fineste strender i Belle Mare, på øyas østkyst. Her kan du boltre deg i to bassenger, nyte en stund i spaet og spise godt i flere restauranter. Slapp av på den kritthvite stranda eller teste yoga eller bli med ut på havet med hotellets glassbunnbåt.

Coin de Mire Attitude

Coin de Mire Attitude ligger på paradisøya Mauritius' nordre del, rett ovenfor den fine stranda Bain Boeuf. Rundt bassengområdet vaier palmene og her venter solfylte og deilige feriedager med halvpensjon inkludert. Her er det en ypperlig mulighet til å prøve SUP, snorkle, dykke, kitesurfe eller kanskje bli med på dyphavsfiske!

Friday Attitude

Bor du på Friday Attitude er det "fredag hele uka" for deg og familien eller vennene dine. Det er bare noen skritt ned til den myke og herlige stranda ved Det indiske hav – perfekt for turer med bare føtter. Halvpensjon og en tur til badeparadiset Ile aux Cerfs er inkludert. All Inclusive kan velges for en ekstra avslappende ferie.

Zilwa Attitude

Zilwa Attitude er en egen perle på paradiset Mauritius' nordre kyst. Her venter deilige barfotturer på stranda kantet av palmer og utenfor hotellet ligger det fire øyer som du kan vasse ut til når det er lavvann. Mellom turene kan du hvile ut ved ett av hotellets basseng. Hotellet har flere restauranter og halvpensjon er inkludert. All Inclusive kan du legge til om du ønsker.

Recif Attitude

Aldersgrense på hotellet: 18 år Recif Attitude ligger på den fine paradisstranda ved De indiske hav der solnedgangen er som vakrest. Hotellet er et voksenhotell og her er det massevis av aktiviteter, alt fra herlige turer på stranda med bare føtter i vannkanten, kajakk og snorkling til turer med glassbunnbåt og dyphavsfiske.

Radisson Blu Azuri Resort & Spa

Radisson Blu Azuri Resort & Spa byr på den beste beliggenheten ved den kritthvite sandstranda. Her har du en fin og avslappende familieferie i paradiset Mauritius. Her er det to basseng, flere restauranter og barer samt et fint spa og mange aktiviteter for alle aldre. Legg gjerne til All Inclusive og få tilgang til flere restauranter på søsterhotellet Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa.

Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa

Bare noen skritt fra Radisson Blu Poste Lafayette Resort & Spa ligger en deilig sandstrand som er som skapt for deilige spaserturer. Her kan du slappe av og bare nyte flere restauranter med god mat, et spa for litt egentid og et hyggelig basseng. Vil du bo på hotellet må du ha fylt 18 år. Halvpensjon er inkludert men legg gjerne til All Inclusive for litt ekstra komfort i ferien på Mauritius.

LUX* Grand Baie

LUX* Grand Baie er det perfekte valget for ferien på Mauritius siden hotellet ligger rett ved en fin paradisstrand på øyas nordvestre side. Hotellet er et eksklusivt paradis for deg som elsker å trene og som prioriterer velvære. Her er det både spa og treningsrom samt god, sunn mat og vannsporter på stranda.

Maritim Resort & Spa Mauritius

Maritime Resort & Spa Mauritius er en stilig og herlig oase som ligger mellom fjellene, sukkerplantasjene og den fine sandstranda på Mauritius vestre kyst. Her er det et stort utvalg av restauranter og hele familien har mange sporter og aktiviteter å velge blant. Snorkling, dykking, trening i det utendørs treningsområdet, spis god mat og koble av med en spasertur på stranda eller les en bok i solsenga.