Seafront Villa med eget basseng

Seafront Villa med eget basseng på en inngjerdet terrasse og ligger bare noen skritt fra stranda. På terrassen er det en loungesofa, dusj og solsenger. Det er også solsenger på stranda. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. det er nivåforskjeller inne i villaen. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badet er delvis åpent mot tregulvet med frittstående badekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Til hver villa er det 2 sykler som man kan benytte inne på området.
  • Hotellet kaller disse Beach Villa.

Romstørrelse: Ca. 200 kvm
Antall personer: 2-3

Toroms villa med eget basseng

Toroms villa med eget evighetsbasseng og fra villaen har man en fantastisk utsikt over solnedgangen. Villaen ligger på vannet så her er det direkte utgang til havet fra en stige på terrassen. På terrassen er det en hengekøye, solsenger samt bord og stoler. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badet er delvis åpent mot tregulvet med frittstående badekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Til hver villa er det 2 sykler som man kan benytte inne på området.
  • Hotellet kaller disse Sunset Water Villa.

Romstørrelse: Ca. 135 kvm
Antall personer: 2-3

Water Villa med eget basseng

Water Villa med eget evighetsbasseng og fra villaen har man en fantastisk utsikt over soloppgangen. Villaen ligger på vannet så her er det direkte utgang til havet fra en stige på terrassen. På terrassen er det en hengekøye, solsenger samt bord og stoler. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Putemeny. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badet er delvis åpent mot tregulvet med frittstående badekar, separat dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Til hver villa er det 2 sykler som man kan benytte inne på området.
  • Hotellet kaller disse Sunrise Villa.

Romstørrelse: Ca. 135 kvm
Antall personer: 2-3