Deluxerom i bungalow

Deluxerom i bungalower nært stranda. Uteplass på fremsiden av bungalowen med stoler og bord samt solsenger. En dobbeltseng. Mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badet er delvis under åpen himmel med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 85 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3

Dobbeltrom i bungalow

Dobbeltrom i bungalower nært stranda. Uteplass på fremsiden av bungalowen med stoler og bor samt solsenger. En dobbeltseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badet er delvis under åpen himmel med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 70 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-2

Seafront Villa

Seafront Villaene ligger omgitt av tropisk vegetasjon nært stranda. Uteplass på fremsiden av villaen med stoler og bord, en dagseng samt solsenger. En dobbeltseng og mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badet er delvis under åpen himmel med dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Barn under 2 år regnes inn i maksantallet i rommet.

Romstørrelse: Ca. 115 kvm
Antall personer: 1-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Seafront Villa med eget basseng

Seafront Villa ligger omgitt av tropisk vegetasjon nært stranda med et herlig basseng på uteplassen. På uteplassen er det også stoler og bord, en dagseng og solsenger.

En stor dobbeltseng og mulig med ekstraseng i sovesofa. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Nespresso kaffemaskin. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Badet er delvis under åpen himmel med regndusj, badekar og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 121 kvm inkl. uteplassen
Antall personer: 1-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Water Villa

Water Villa på Maldivene er manges feriedrøm. Du bor i hus bygd på påler ute i lagunen og har en fantastisk havutsikt. Terrasse i tre med panoramautsikt over havet, stoler og bord, solsenger samt en trapp ned til Det indiske hav. En dobbeltseng og mulig med ekstraseng. Wifi, luftkondisjonering og safe inkludert. Takvifte. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. TV. Badekåper og tøfler. Separat dusj, et badekar samt wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Aldersgrense i Water Villa er 12 år.
  • Badesko anbefales da treterrassen og bryggen blir meget varme i sola.

Romstørrelse: Ca. 85 kvm inkl. uteplass
Antall personer: 1-3