Restauranter i Venezia

Restauranter i Venezia

Som en matelsker er Italia et fantastisk land å besøke – her smaker pasta og pizza akkurat som det skal smake. Du kan også fråtse i herlige risottos, småretter og charkuterier. Nedenfor finner du tips på restauranter i Venezia, oppdelt i tre prisklasser.

Bestill reise til Venezia >>

Se flere reisetips til Venezia

Tips på restauranter i Venezia Tips på restauranter i Venezia

Rimeligere restauranter i Venezia

I Love Italy – Pasta to go!

I Love Italy høres kanskje ikke så forlokkende ut, men her kan du faktisk spise fantastisk pasta og pizza for en liten sum penger. Gjemt unna i en bakgate ved Rialto-broen venter denne enkle restauranten der du helst spiser stående eller tar med deg maten ut. Smakene er derimot så genuine at du glemmer alt rundt deg.

Adresse: Calle dell’orso 5529

Basegó

For en ganske hyggelig pris kan du få et generøst glass vin og cicchetti på den koselige restauranten Basego. Plassert i det lokale Venezia ser dette "lille-hullet-i-veggen ikke spesielt fristende ut, men når du vel er inne slår den genuine, italienske stemningen til.

Adresse: Calle del Scaleter 2863

Osteria Al Squero

Al Squero er en kjent favoritt blant lokalbefolkningen. Al Squero ligger ved vannet og her finner du ofte mennesker i klynger som tar seg en aperitif og et lite smørbrød. Det er sparsomt med plasser innendørs men ute er det godt med plass. Osteria Al Squaro ligger i bydelen Dorsoduro.

Adresse: Dorsoduro 943-944

Mellomklasse restauranter i Venezia

La Bitta – Genuin italiensk mat

Er du ute etter følelsen av at du spiser på en genuin, italiensk restaurant? Da er La Bitta restauranten for deg. Her finnes det en liten meny med rustikke italienske retter, og innredningen er ikke det siste fra interiørbladene. La Bitta er kjent for sine kjøttretter som kalvelever og Osso Bucco. Bestill bord for å være på den sikre siden, hit går nemlig mange av byens lokalbefolkning.

Adresse: Calle Lunga de San Barnaba 2753/a

Al Timon

Al Timon er en skikkelig bydelskro der italienerne samles for charkuterier og en aperitif. De er også veldig kjent for sitt kjøtt. Du bør absolutt bestille bord om du vil teste denne bortgjemte juvelen. Du kan velge å sitte ved et bord langs kanalen eller ta en drink på restaurantens båt som gynger stille utenfor.

Adresse: Fondamenta dei Ormesini 2754

Vini da Pinto

Med sin utmerkede beliggenhet ved fiskemarkedet på Rialto er Vini da Pinto kjent for å være et meget godt sted for sitt skalldyr. Hit kan du gå for en aperitif og cicchetti eller slå deg ned for et skikkelig måltid.

Adresse: Sestiere San Polo 367

Eksklusive restauranter i Venezia

Ristorante Al Covo

En av Venezias beste fisk- og skalldyrsrestauranter heter Al Covo og er en familierestaurant i et lite nabolag i bydelen Castello. Med sin gedigne vinliste med over 200 sorter, en avslappet stemning og lokale råvarer er dette en gitt stjerne på Venezias restaurantkart.

Adresse: Calle de la Pescaria 3968

Osteria da Fiore

I bydelen San Polo ligger denne lille perlen kalt Osteria da Fiore. Restauranten er pent innredd, har profesjonelt personale og mat i toppklasse. Har du vanskelig for å velge blant godsakene på menyen kan du teste en smaksmeny.

Adresse: Sestiere San Polo 2202

A Beccafico Arte

Autentisk italiensk mat i et fantastisk miljø venter deg på restauranten A Beccarfico Arte, som ligger rett ved kanalen i bydelen Cannaregio. Pasta og skalldyr i smakfull harmoni! Det blir nesten ikke bedre enn dette.

Adresse: Strada Nuova 2289/C


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.