Venezia – byen som må oppleves

Venezia

  • • Historie og kultur
  • • Gondoler og romantikk
  • • Sett sammen reisen til Venezia selv

Venezia er en av de mest romantiske og vakre byene i verden. Store og små kanaler med store og små broer, gondoler og vaporettos – og alle de enestående historiske monumentene vi kjenner så vel: Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. For å nevne noe.Fakta om Venezia

Lokal tid

Ingen tidsforskjell

Valuta

EUR = Euro

Mat og drikke

Tips er inkludert i regningen, men det er vanlig å gi 10% dersom du er fornøyd.

Transport t/r hotell

Marco Polo Lufthavn: Cirka 20 minutter, enten med buss, båt eller taxi. Treviso Lufthavn: Mellom 55-70 minutter.

Strender

Den nærmeste stranda er Lido og ligger cirka 20 minutter fra Venezia med vaparetto.

Mer fakta

Været

jan 9°c
feb 10°c
mar 14°c
apr 18°c
mai 22°c
jun 26°c
jul 29°c
aug 29°c
sep 24°c
okt 19°c
nov 14°c
des 10°c
6,7 av 10 Venezia
Våre gjesters vurdering, Basert på 3 vurderinger

Alle reisemål Italia

Pisa

Pisa er først og fremst kjent for det skjeve tårnet, men når du har sett det, er det mye mer du kan oppleve og se her. Byen er en av de eldste i Italia, og et av de viktigste knutepunktene i Toscana. Beliggenheten ved kysten gjør at Pisa passer for deg som ønsker å blande både by, kultur og strand på ferien. Fra Pisa kan du også følge kysten nordover til pittoreske Cinque Terre.

Alagna

Den italienske alpebyen Alagna byr på skikkelig bra skikjøring i vakre og sjarmerende omgivelser. Alagna er en del av Monterosa Ski som består av skistedene Alagna, Champoluc og Gressoney. Alagna skiller seg fra de andre med sin sjarm og den beste skikjøringen.

Firenze

Reis til Firenze og se alt fra historiske severdigheter og sjarmerende gater til genuine vinbarer og koselige trattoriaer - Firenze har noe for alle! Med Apollo kan du bestille fly og hotell til Firenze og du bestemmer selv hvor lenge du vil være borte.

Roma

Roma er et forførende bekjentskap og livsnyternes by nummer én. Har du en gang fått smaken av den evige stad, vil du reise tilbake, gang på gang. Dette er byen som ikke nøyer seg med et flyktig besøk. Å reise til Roma står på manges ønskeliste, og det kan gjøres så å si når som helst på året. Med oss kan du reise på cruise i Middelhavet fra Roma. Kombinér storbyferie i Roma med et herlig cruise i Middelhavet.

Sicilia

Sicilia er kjærlighet ved første blikk. Oppdag Middelhavets største øy og forelsk deg i det vakre landskapet rundt Etna, den utsøkte maten, de ville kyststrekningene og havets mange blå nyanser. Sicilia er et midt i blinken uansett hva slags ferie du ønsker deg!

Sardinia

Midt i Middelhavet ligger Sardinia – en italiensk perle av en øy, med hvite strender, ekte matkultur og varierende landskap. Legg til et deilig klima, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor italienere selv gjerne tar en reise til Sardinia i ferien. Reis til Sardinia for en smak av det ekte Italia!

Milano

Milano forbindes vanligvis med mote og shopping, men byen har så mye mer å by på. En reise til Milano kan også by på fotball, kultur og kunst, og mat, eller benytt byen som utgangspunkt for å oppleve Nord-Italia med Alpene og vakre Como.