Venezia – byen som må oppleves

Venezia

  • • Historie og kultur
  • • Gondoler og romantikk
  • • Sett sammen reisen til Venezia selv

Venezia er en av de mest romantiske og vakre byene i verden. Store og små kanaler med store og små broer, gondoler og vaporettos – og alle de enestående historiske monumentene vi kjenner så vel: Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. For å nevne noe.Fakta om Venezia

Lokal tid

Ingen tidsforskjell

Valuta

EUR = Euro

Mat og drikke

Tips er inkludert i regningen, men det er vanlig å gi 10% dersom du er fornøyd.

Transport t/r hotell

Marco Polo Lufthavn: Cirka 20 minutter, enten med buss, båt eller taxi. Treviso Lufthavn: Mellom 55-70 minutter.

Strender

Den nærmeste stranda er Lido og ligger cirka 20 minutter fra Venezia med vaparetto.

Mer fakta

Været

jan 5°c
feb 7°c
mar 11°c
apr 15°c
mai 20°c
jun 24°c
jul 26°c
aug 26°c
sep 22°c
okt 17°c
nov 11°c
des 6°c
6,7 av 10 Venezia
Våre gjesters vurdering, Basert på 3 vurderinger

Alle reisemål Italia

Roma

Roma er et forførende bekjentskap og livsnyternes by nummer én. Har du en gang fått smaken av den evige stad, vil du reise tilbake, gang på gang. Dette er byen som ikke nøyer seg med et flyktig besøk. Å reise til Roma står på manges ønskeliste, og det kan gjøres så å si når som helst på året. Med oss kan du reise på cruise i Middelhavet fra Roma. Kombinér storbyferie i Roma med et herlig cruise i Middelhavet.

Sicilia

Sicilia er kjærlighet ved første blikk. Oppdag Middelhavets største øy og forelsk deg i det vakre landskapet rundt Etna, den utsøkte maten, de ville kyststrekningene og havets mange blå nyanser. Sicilia er et midt i blinken uansett hva slags ferie du ønsker deg!

Sardinia

Midt i Middelhavet ligger Sardinia – en italiensk perle av en øy, med hvite strender, ekte matkultur og varierende landskap. Legg til et deilig klima, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor italienere selv gjerne tar en reise til Sardinia i ferien. Reis til Sardinia for en smak av det ekte Italia!

Milano

Milano forbindes vanligvis med mote og shopping, men byen har så mye mer å by på. En reise til Milano kan også by på fotball, kultur og kunst, og mat, eller benytt byen som utgangspunkt for å oppleve Nord-Italia med Alpene og vakre Como.