Reisetips til Italia

Populære reisemål i Italia

Lev det gode liv i Italia! Landet som har så uendelig mye å by på – enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser. Om du velger sol og bad, historiske byer eller en kombinasjon av alt – skuffet blir du garantert ikke. Her finner du forslag og reisetips til Italia.
Les flere reisetips

Sardinia – en italiensk perle

Sardinia er en perle av en øy, med hvite strender, ekte matkultur og varierende landskap. Legg til et deilig klima – så forstår du også hvorfor italienere selv ferierer på Sardinia.

Bestill fly og hotell her

Venezia – romantisk og vakker

Finnes det en vakrere og mer romantisk by enn Venezia? Alle kanalene med sine broer, gondoler og vaporettos – og de historiske monumentene vi kjenner så godt: Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. Se reisetips!

Bestill fly og hotell her

Sicilia – smaken av Italia

Sicilia er en vakker øy med en spennende historie. Kjent for sin mafia, men byr på et variert landskap, flotte strender og høye fjell. Har Etna utbrudd, får du se et naturshow du aldri glemmer.

Bestill fly og hotell

Roma – den evige stad

At Roma er én av de mest fasinerende byer på jord, kan man trygt si. Oppdag Peterskirken, Panteon, Trevi-fontenen, Colosseum, endeløs shopping – og lange lunsjer med godt drikke. Se reisetips for Roma!

Bestill fly og hotell

Milano – Italias trendsetter

Tenker man på Milano, tenker man ofte på mote og shopping – men byen har mye mer å by på. Reis hit for fotball, kultur, kunst og god mat. Se reisetips!

Bestill fly og hotell

Cruise fra Italia

Cruise fra Roma

Roma lokker med alt fra storslagne severdigheter og historiske byggverk til små pittoreske restauranter, hvor det serveres rykende fersk pasta og deilige viner. Legg til den fantastiske shoppingen, så er ferien komplett.

Les mer og bestill

Cruise fra Venezia

Venezia er et flytende eventyr. Byen er som en skattekiste; fylt med kulturelle og historiske severdigheter, glitrende kanaler og koselige trattoriaer. Gå ikke glipp av muligheten til en romantisk gondoltur under byens broer.

Les mer og bestill