Reisetips til Italia

Populære reisemål i Italia

Lev det gode liv i Italia! Landet som har så uendelig mye å by på – enten du er ute etter sol og varme, god mat og vin, kunst og kultur, eller romantiske opplevelser. Om du velger sol og bad, historiske byer eller en kombinasjon av alt – skuffet blir du garantert ikke. Her finner du forslag og reisetips til Italia.

Bestill reise til Italia >>

Les flere reisetips

Sardinia – en italiensk perle

Sardinia er en perle av en øy, med hvite strender, ekte matkultur og varierende landskap. Legg til et deilig klima – så forstår du også hvorfor italienere selv ferierer på Sardinia.

Venezia – romantisk og vakker

Finnes det en vakrere og mer romantisk by enn Venezia? Alle kanalene med sine broer, gondoler og vaporettos – og de historiske monumentene vi kjenner så godt: Markusplassen, Dogepalasset og Sukkenes bro. Se reisetips!

Gardasjøen – alper, sjø og små byer

19 byer danner Garda og de byr alle på noe eget. Hva med Riva del Garda der alpene stuper i den grønne sjøen eller Malcesine med ruvende slott?

Firenze – historie, kunst og natur

Firenze i Toscana, én av verdens mest omtalte byer. Med sine vakre åser, er byen kjent for Uffizimuseet – med kunst av da Vinci, Michelangelo og Botticelli.

Sorrento – ved Amalfikysten

Ibsen bodde lenge i Sorrento, og han hadde det ikke travelt med å reise hjem fra dette vakre stedet. Opplev Capri, Napoli og Amalfikysten i nærheten.

Sicilia – smaken av Italia

Sicilia er en vakker øy med en spennende historie. Kjent for sin mafia, men byr på et variert landskap, flotte strender og høye fjell. Har Etna utbrudd, får du se et naturshow du aldri glemmer.

Roma – den evige stad

At Roma er én av de mest fasinerende byer på jord, kan man trygt si. Oppdag Peterskirken, Panteon, Trevi-fontenen, Colosseum, endeløs shopping – og lange lunsjer med godt drikke. Se reisetips for Roma!

Milano – Italias trendsetter

Tenker man på Milano, tenker man ofte på mote og shopping – men byen har mye mer å by på. Reis hit for fotball, kultur, kunst og god mat. Se reisetips!

Capri – den sagnomsuste øya

Den blå grotte, vakker natur og klart grønt hav! Dette var tidligere et paradis for kunstnere, men er i dag for folk flest. Napoli og Sorrento er nære naboer.

Verona – middelalderby og opera

Verona er slående vakker med et bysentrum og en arkitektur som er enestående. Det var nettopp her "Romeo og Julie" utspant seg.


Cruise fra Italia

Cruise fra Roma

Roma lokker med alt fra storslagne severdigheter og historiske byggverk til små pittoreske restauranter, hvor det serveres rykende fersk pasta og deilige viner. Legg til den fantastiske shoppingen, så er ferien komplett.

Cruise fra Venezia

Venezia er et flytende eventyr. Byen er som en skattekiste; fylt med kulturelle og historiske severdigheter, glitrende kanaler og koselige trattoriaer. Gå ikke glipp av muligheten til en romantisk gondoltur under byens broer.