Mythos Beach Resort

apollo mondo family

Mythos Beach Resort

 • • Pent og moderne
 • • Svømmeskole og barneklubb
 • • Juniorsuiter med eget basseng

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Silver basert på våre egne kunders vurderinger.

Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer/1-3 personer/1-4 personer, hvorav 1 barn. Handikapptilpassede dobbeltrom for 1-2 personer. Juniorsuiter for 1-2 personer/1-3 personer. Juniorsuiter med eget basseng for 1-2 personer/1-4 personer. Ettromsleiligheter for 1-3 personer. Større ettromsleiligheter for 1-3 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Personalet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Velkommen til et nyrenovert Mythos Beach Resort
Mythos Beach Resort fikk en skikkelig oppgradering til sommeren 2023. Det er nye møbler i blant annet lobbyen/resepsjonen, restaurantene og baren. Rundt bassengene vil solsengene får nye, komfortable madrasser, fellesområdene vil være modernisert og fornyet. Et antall rom vil være totalrenoverte og alle rom vil ha nye bad med dusj. Møblene er oppdaterte og kledd tekstiler i behagelige fargetoner. Selvfølgelig vil alt det du elsker med Mythos Beach Resort være som det alltid har vært - den generøse bufféen, den personlige servicen, de store herlige bassengområdene, for ikke å glemme alle de spennende aktivitetene for store og små.

Bassengområde og strand
Det er tre bassengområder på Mythos Beach Resort, hvorav ett av dem har to basseng der det ene er et aktivitetsbasseng som er oppvarmet. I barnebassenget er det en vannsklie for de yngre barna og foran hotellet er det et nytt basseng. Inne er det ytterligere to oppvarmede basseng, hvorav ett lite for barn. De oppvarmede bassengene holder minst 20 grader fra den 13.4 til 20.5 og 15.9–6.11. Temperaturen kan dog synke noen grader morgen, kveld og i dårlig vær.

Mellom hotellet og stranda er det også et bassengområde med tredekke, der det er et relax-pool for voksne, samt en liten jacuzzidel. Både ved bassengene og på stranda tilbys solsenger, parasoller og håndklær som kan byttes ut 2 ganger/uke.

Club Polly & Mino og Swim School by Apollo
Apollos egen barneklubb Club Polly & Mino tilbyr kvalitative, morsomme og lærerike aktiviteter seks dager i uka. Kloke og morsomme Polly & Mino er barnas favoritter som dukker opp litt her og der på hotellet. Du kan også overraske barna ved å bestille et besøk på rommet av våre sjarmerende venner!

Slå to fluer i en smekk og la barna utvikle svømmeferdighetene på Apollos egen svømmeskole, Swim School by Apollo, i ferien. Våre instruktører er profesjonelle og barna kan ta svømmeknapper som Baddaren og Simborgarmärket (svensk svømmeopplæringssystem). Her kan du lese mer om Swim School by Apollo.

Restauranter og barer
Du kan velge mellom flere restauranter og barer på Mythos Beach Resort. I restauranten Amalthia diskes det opp med rikelig bufféer til frokost, lunsj og middag. Her er det en egen barnebuffé og mikrobølgeovn om du trenger å varme opp noe. I poolbaren Apollo tilbys drikke og enklere lunsjretter à la carte. I à la carte-restauranten Rhodus kan du velge blant internasjonale og greske retter. Det serveres også grillet fisk og kjøtt. Restauranten er åpen på kveldstid, mandag til lørdag. Aktis er en kombinert restaurant og bar som ligger ved stranda. Her kan du bestille kjøtt- og fiskeretter fra Middelhavskjøkkenet på kveldstid, samt forfriskende drinker og annet frem til midnatt. I baren Ariadne Lounge Bar & Terrace kan du ta en god drink og høre på musikk.

Baristakaffe på Mondo Café
På kaffe- og juicebaren Mondo Café, ved relaxbassenget, kan du kjøpe cappuccino, espresso, spesialkaffe, flere ulike typer nypresset juice, lokale bakverk og iskrem med tilbehør – alt av høyeste kvalitet!

Les om mat & drikke på hotellet.

Treningsrom og gruppetrening
Mythos Beach Resort har et treningsrom og fire treningstimer med skandinavisktalende instruktører om dagen. Det er også sportsaktiviteter som tennis og minigolf. Sørg også for at du får en deilig behandling i hotellet spa! Les om sport og trening på Mythos Beach.

Bærekraft:
Mythos Beach Resort er Travelife gold sertifisert. På grunn av sitt miljøfokus har Mythos Beach Resort dessuten blitt tatt opp som "Platinum Level Green Leader" i Green Leader-programmet til Tripadvisor 2016. Tripadvisors Green Leader-program og har også fått utmerkelsen "Certificate of Excellence" så mange ganger at de har fått Tripadvisors utmerkelse "Hall of fame". Hotellet er ISO 22000:2005 sertifisert, som innebærer at hotellet jobber med matsikkerhet i alle ledd fra produksjon til den serveres gjesten. Her kan du lese mer om bærekraftsarbeidet på Mythos Beach Resort.

Øvrig:
Heis kun i hovedbygningen. Det er ikke heis til leilighetene og enkelte dobbeltrom. Stranda ved hotellet er en rullesteinstrand med innslag av sand, badesko anbefales. Begrenset lokaltrafikk.

Dette er inkludert i Apollo Mondo Family-hotell Mythos Beach Resort:

 • Treningsrom
 • Fire treningstimer om dagen
 • Solsenger, parasoller og håndklær ved bassengene og på stranda
 • Tennis før kl. 19.00
 • Minigolf
 • Wifi på hele hotellområdet

Mot avgift:

 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Mondo Café
 • Tennis etter kl. 19.00
 • Spabehandlinger
 • Vaskeriservice

Se alle våre Apollo Mondo Family-hotell.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé i dobbeltrom, juniorsuiter og noen ettromsleiligheter.

Mot tillegg:

 • Frokostbuffé i noen ettromsleiligheter og toromsleilighetene.
 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé) i alle romkategorier.
 • All Inclusive i alle romkategorier.

Sesongvariasjoner

Mythos Beach er et Apollo Mondo Family-hotell i perioden 21. april-2. november 2024. Utenom denne periode tilbys ingen konseptaktiviteter som Apollo Swim School, barneklubben Club Polly & Mino eller treningstime med skandinavisktalende instruktører.

Apollo Mondo Family Resorts
 • Club Polly & Mino
 • Swim School by Apollo
 • Skandinavisktalende Apollopersonale
 • Direkte transport t/r hotellet
 • Mondo Food & Beverage
 • Gruppetrening og treningsrom inkludert

Direkte transport til og fra hotellet

Som gjest på Mythos Beach Resort kan du bestille direkte transport fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for bussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transport samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

Bestill barnepakken vår

Reiser du med små barn? Da kan du forhåndsbestille barnepakken vår med barnestol, sprinkel-/reiseseng og trillevogn. Du bestiller pakken når du bestiller reisen, eller du kan logge deg inn på Mitt Apollo og legge den til etterpå. Hvis du bare ønsker å bestille deler av barnepakken, er det også mulig.

Alle hotell – Kolymbia & Afandou

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?

Kolymbia Bay Art Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nært stranda og i gangavstand fra sentrum av Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyte smakene av det greske kjøkkenet der de lokale produsentene og sesongen får bestemme dagens meny. Len deg tilbake i en komfortabel loungesofa og lytt til behagelig musikk før det bys på litt med rockemusikk utpå kvelden.

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos gjennomgår en renovering vinteren 2023/24 og ønsker deg og din familie velkommen til en ny og oppdatert versjon sommeren 2024. Dette All Inclusive-hotell ligger nært både stranda og sentrum, men alt du trenger finner på hotellet – så stress ned og gli inn i feriemodus. Velkommen!