Kolymbia & Afandou med Mythos Beach Resort

Kolymbia & Afandou

  • • Mythos Beach Resort – vårt beste familiehotell!

Apollo service

Her jobber Apollos dyktige reiseledere, som alltid er tilgjengelige for å gi deg informasjon, tips, og evt. hjelp ved behov. Du møter reiselederne på flyplassen og de kan nås døgnet rundt på servicetelefonen. Du kan også besøke de på kontoret.

Covid-19 innreisekrav: Corona-sertifikat • Innreiseskjema

Bestill neste reise til en av de herlige turistbyene Afandou eller Kolymbia. I Kolymbia kan du se frem til moderne hotell og en hyggelig hovedgate med eukalyptustrær. Afandou er en av øyas eldste byer og lokker med en av Rhodos' lengste strender – Afandoustranda. Vannet i bukta er krystallklart og holder en behagelig badetemperatur. Nærheten til Rhodos by gjør Afandou og Kolymbia til perfekte feriesteder – her kan du kombinere sol og bad med livlig byliv om kvelden.

Fakta om Kolymbia & Afandou

Transport t/r hotell

Fra flyplassen til Afandou og Kolymbia tar det cirka 40 minutter. Transporten kjøres vanligvis uten reiseleder fra Apollo.

Strender

Strendene i Afandou og Kolymbia består av rullestein og grovkornet sand. Nedenfor Mythos Beach Resort ligger en 300 meter lang strand med grovkornet sand, solsenger og parasoller (for hotellets gjester). Det er cirka 6 kilometer til sandstranda Tsambika Beach.

Mer fakta

Været

jan 14°c
feb 14°c
mar 16°c
apr 19°c
mai 23°c
jun 27°c
jul 30°c
aug 30°c
sep 28°c
okt 24°c
nov 19°c
des 16°c
8,5 av 10 Kolymbia & Afandou
Våre gjesters vurdering, Basert på 2734 vurderinger

Tips & Inspirasjon

Finn ditt Rhodos og les våre reisetips.

Reisetips til Rhodos

Rhodos er en tidløs klassiker! Noen av de fineste strendene i Hellas, vakker natur, trendy uteliv og mange kulturelle minnesmerker.

Se våre reisetips til Rhodos

Finn ditt Rhodos

Rhodos er et av våre mest populære reisemål og har noe for alle. Her hjelper vi deg slik at du kan finne den delen av øya som passer deg.

Finn hvilket sted på Rhodos som passer deg

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.

Meld deg på vårt nyhetsbrev her