Apollo Mondo Family

Si hei til frihet og deilige dager med morsomme aktiviteter og humørfylt trening. Våre Apollo Mondo Family-hotell er valgt ut for å gjøre ferien så enkel, morsom og herlig som mulig for både unge og voksne.

Et fristed for lek, mosjon og hvile. Vi har til og med sørget for å gjøre selve reisen mer komfortabel med raskere transport t/r hotellet. God og sunn mat tilbys, samt treningstimer og god tid til å bare være sammen.

Våre Apollo Mondo Family-hotell er skapt etter ønsker og tilbakemeldinger fra våre kunder, og har alltid en lokal forankring i det landet du besøker. Dette er hotell som hele familien kommer til å elske!

Se alle Apollo Mondo Family-hotellene

Om Mondo Family:

  • Club Polly & Mino for barna.
  • Swim School by Apollo.
  • Gruppetimer og treningsrom er inkludert.
  • Barneseng, barnestol og trille.
  • Mondo Food & Beverage.
  • Wifi inkludert
  • Direkte transport t/r hotellet*

*) når du reiser med rutefly, kan vi dessverre ikke garantere direkte transport.

Barneklubb på Apollo Mondo Family-hotellene

Club Polly & Mino – Apollos egen barneklubb

Om sommeren kan barna boltre seg med lek og moro i Club Polly & Mino – Apollos barneklubb med spesialutdannede, skandinavisktalende personale. Her står så klart morsomme aktiviteter i sentrum og det er også muligheter for å lære seg en masse nytt – som å hilse på vertslandets språk eller lage noe fra det lokale kjøkkenet. Rett som det er dukker våre gode venner Polly & Mino opp. Alle mellom 4 og 11 år er velkommen! Pris fra 395,-/uke.

Les mer om barneklubben her»  

Svømmeskole på Apollo Mondo Family-hotellene

Svømmeskole på hotellet

Våre prisgunstige svømmeskoler med profesjonelle svømmelærere har blitt en stor suksess. Etter en halvtimes morsom og variert svømmeskole i hotellets basseng har barna hele dagen på seg for lek og øving. Husk på å melde barnet ditt på et av svømmekursene i sommer eller bestill privatundervisning tilpasset ditt barns behov. Pris fra 449,-/uke.

Les mer og bestill svømmeskole her»  

Trening på hotellet

Workout with Apollo

Vi fokuserer mye på sport og trening på våre familiehotell. Og vi tror at opplevelsen blir enda bedre om man kan ta en dukkert i bassenget mellom øktene og spise sunt. Det er også en gylden mulighet for å være aktive sammen! 

Gruppetrening for hele familien

Hver dag tilbyr vi flere ulike treningsøkter utendørs. Treningen ledes av Apollos profesjonelle trenere og det er alltid noe for hele familien. Reiser du med barn under 11 år og vil være med på timene for som er kun for voksene, holder Club Polly & Mino åpent de samme tidene som Workout with Apollo. Her kan du lese mer om treningen på Apollo Mondo Family.

Mondo Café

Mondo Café

Kaffe- og juicebaren Mondo Café er et sted der hele familien kan være og kanskje planlegge ettermiddagens utflukt og unne seg noe godt og en ekstra god kaffe! Kafépersonalet kan kunsten å trylle frem den perfekte latten. 

Helseriktig mat

Spis godt og sunt i ferien! Mondo Food & Beverage er et unikt konsept på våre Apollo Mondo Family-hotell. Barna har selvsagt en egen buffé med deilige retter.  

En enklere reise til Apollo Mondo Family-hotellene

En enklere reise

Det skal være enkelt å reise

Som gjest på våre Mondo Family kan du bestille direktetransfer fra og til flyplassen – hotellet er alltid første stopp for transferbussen på vei fra flyplassen ved ankomst og siste stopp på vei til flyplassen ved avreise. Du bestiller transporten samtidig med reisen, eller legger den til under Mitt Apollo, dersom du allerede har bestilt.

Mindre bagasje for barnefamilien

Reiser du med små barn? Du vet vel at du kan bestille reise-/sprinkelseng, barnestol og trillevogn når du bestiller reisen eller gå inn på Mitt Apollo i etterkant og legge det til.  

Her er alle Apollo Mondo Family-hotellene:

Velg land og reisemål

Klassifisering

Pris

Avstand til stranden

Avstand til sentrum

Jeg/vi ønsker

Sol & bad

Mat & drikke

Måltider

Rom/leilighet

Helse & velvære

Annet

Anbefalte hotell

Hvordan vil du bo