Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 1 barn. Juniorsuiter med delt basseng for 2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassenger og hyggelig personale
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Sentido Asterias Beach Resort er et pent hotell som ligger på den fine Afandoustranda og har et herlig bassengområde med solsenger og parasoller. Her er det også et barnebasseng med en liten vannsklie for de yngre barna. Det er bassenghåndklær tilgjengelig samt en poolbar.

Hotellet har en bufférestaurant, Erato, som serverer lokale og internasjonale retter, og à la carte-restauranten Enoteca og flere barer.

På hotellet er det et treningsrom og tennisbane, utstyr kan lånes i resepsjonen mens lys på kveldstid er mot avgift. Boccia, basketball, sandvolleyball og bordtennis. Det er også et stort spa med deilige behandlinger, badstue og innendørsbasseng, mot avgift.

Wifi inkludert på hele hotellet. Hotellet består av flere bygninger; en hovedbygning og seks bungalowlignende bygninger der rommene ligger. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellområdet. Bussholdeplass ved hotellet.

Måltider

Inkludert:

 • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

 • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).
 • All Inclusive.

Når de voksne legger til måltider er respektive måltid inkludert for barn 2-11 år.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-10.30.
 • Snacks på snackstasjonen Triton kl. 11.00-17.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
 • Iskrem kl. 11.00-18.00.
 • Ubegrenset med forfriskninger, øl, vin og lokale drinker kl. 10.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Nyrenoverte Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?

Kolymbia Bay Art Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nært stranda og i gangavstand fra sentrum av Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyte smakene av det greske kjøkkenet der de lokale produsentene og sesongen får bestemme dagens meny. Len deg tilbake i en komfortabel loungesofa og lytt til behagelig musikk før det bys på litt med rockemusikk utpå kvelden.