Kolymbia Bay Art Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nært stranda og i gangavstand fra sentrum av Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyte smakene av det greske kjøkkenet der de lokale produsentene og sesongen får bestemme dagens meny. Len deg tilbake i en komfortabel loungesofa og lytt til behagelig musikk før det bys på litt med rockemusikk utpå kvelden.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Kredittsjekk utføres av Klarna.
Se Klarnas vilkår »


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Rent og fint. Hyggelige ansatte. Godt utvalg av mat store deler av døgnet.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 100 m
Til sentrum: 3 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Kolymbia Bay Art Hotel har et bassengområde med ekstra brede loungesofaer med fast tak som beskyttelse mot sola. Bassenghåndklær inkluder. Bassenget er oppvarmet i april, mai og oktober. Bare noen skritt bortenfor ligger pool- og snackbaren der du kan bestille drikke og alt fra en fresh Caesarsalat og bowls til fersk tortellini, gresk gyros med tzatsiki eller en klassisk Club Sandwich fra menyen.

I hotellets restaurant fortsetter de kulinariske eventyrene med det beste fra det greske kjøkkenet med råvarer fra lokale produsenter som varierer med sesongen. På menyen finnes alt fra ferske grønnsaksretter, hvitløksduftende lammekoteletter, saganaki og grillede grønnsaker med Haloumi.

Lær deg mer om det greske kjøkkenet og ta et kurs i matlaging eller smak på vin sammen med hotellets sommelier. Om kvelden i høysesong kan du også lytte til levende musikk eller spontandanse til musikk fra en DJ. Slapp av med massasje, dampbadstue samt behandlinger.

Wifi inkludert på hele hotellet. Romsertvice fra kl. 10.00 til kl. 22.00. Stranda nedenfor hotellet er en stein- og rullesteinstrand.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Alle hotell – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort er med sin utmerkede beliggenhet på stranda, hagen og generøse bassengområder, ett av våre beste Mondo Family hotell. Leilighetene og rom er smakfulle og velutstyrte. Utvalget passer de fleste med sport- og trening, barneklubb, svømmeskole og mulighet for å gjøre morgenyoga, ta en power walk på stranda eller bare slappe av ved voksenbassenget. Mythos' kjøkken inkluderer både det greske kjøkkenet og internasjonale retter og smaker, vegetar, spesialkost og en fin barnebuffé.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?

Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos gjennomgår en renovering vinteren 2023/24 og ønsker deg og din familie velkommen til en ny og oppdatert versjon sommeren 2024. Dette All Inclusive-hotell ligger nært både stranda og sentrum, men alt du trenger finner på hotellet – så stress ned og gli inn i feriemodus. Velkommen!