Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 2065 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,9 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,8 / 10
Mat og drikke
 
8,5 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,9 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Personalet
-
Drinkene og brusene var litt smakløse

Bekreftet gjest: 2023-10-29


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-10-29


10 av 10

+
.
-
.

Bekreftet gjest: 2023-10-29


10 av 10

+
Все было превосходно ! Сервис на высшем уровне! Чистота во всем отеле. Отзывчивый персонал на ресепшен, в ресторане и во всем отеле ! Мы жили в номере 1910, убирала нашу комнату добрая девушка из Албании. Номер всегда был чистым. Полотенца менялись каждый день. Еда в ресторане топ ! Отдых прошёл замечательно! Обязательно вернёмся снова ! Единственная просьба к менеджеру отеля- это кормить кошек , очень переживаем за кошек и котят, которые остались на территории отеля . Не бросайте их 🙏
-

Bekreftet gjest: 2023-10-29


10 av 10

+
Vi hadde frokost inkludert, og det var et veldig stort utvalg av både varm- og kald mat. Det var også rent og pent, både på rommet vårt, og uteområdene generelt. Mye katter, store og små, men disse var både velstelte og fikk mat, så det var bare hyggelig.
-
Synes noe av «sjarmen med Hellas» forsvant med at personalet feks ikke hilste på gresk til frokosten, alt foregikk på engelsk og det var litt synd. Samtidig så gjorde jo dette at de var svært gode i engelsk, vi hadde problemer med terrassedøren, og dette løste seg veldig enkelt og kjapt fordi de skjønte med en gang hva vi mente når vi forklarte hva problemet var. Solsengene på stranda hadde ikke madrass (sånn som de ved bassenget), og en del av de var knekt eller defekt, så de var ikke noe gode å tilbringe dagens mange soltimer på.

Bekreftet gjest: 2023-10-29


5 av 10

+
At det var kort vei til stranden og at man slapp og betale for solsenger. Utenom måltidene var det enkelt å få tak i drikke og det var mulig å ta med drikken på stranda
-
At man bør slippe å betale for å få lys på tennisbanen og minigolfen. At man kan gå å hente drikke selv under måltidene, eventuelt at kelnerne var lettere å få tak i slik at man får bestille mer drikke.

Bekreftet gjest: 2023-10-29


9 av 10

+
Basseng og området generelt for små barn
-
Det ligger litt for øde til. Skulle vært flere strandbarer og andre restauranter i umiddelbar nærhet. Så hotellet passer for familier med små barn, men ikke for litt større barn. Maten var ok, men litt kjedelig for oss voksne

Bekreftet gjest: 2023-10-29


8 av 10

+
Menneskene og maten. Helt fantastisk. Særlig de som jobbet i resturanten var utrolig flinke og hyggelige. All ære til dem. Vi var svært fornyd med at det fantes så mange gode synne alternativer.
-
Det ser ut som hotellet er litt på sparebluss siden vi var der sist. En ser det på hagenstellet og at de har krympet litt inn på alternativene.

Bekreftet gjest: 2023-10-29


9 av 10

+
Rolig og fin atmosfære og plenty med solsenger all over. (utenfor topp sessong siste uka i oktober)
-
Kanskje 4 stoler pr ballkong / terasse

Bekreftet gjest: 2023-10-29


10 av 10

+
Stort nok slik at man kan velge plass om man vil ha ro
-
Alt bra

Bekreftet gjest: 2023-10-29


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

740 vurderinger
Utmerket
 
448
Veldig bra
 
222
Bra
 
51
Mindre bra
 
9
Dårlig
 
10

Fem siste vurderinger

22.10.2023

av Curiosity58462773926 Lier, Norge

Flott familiehotell, med god service, flott mat og fine rom

Flott familiehotell, nyoppussede rom, rent, hyggelig og imøtekommende betjening og fantastisk god mat. Hotell passer fortrinnsvis barnefamilier, men har også et rolig bassengområde med 16 års aldersgrense. Mulig å låne både tennisbane, minigolf, fotballbane uten kostnad. Nok solsenger både ved basseng og strand. Vi hadde to leiligheter i 1 etg. ved bassengområdet som passet perfekt for barnebarn og foreldre med direkte utgang til bassengene, men besteforeldre hadde junior suite med egen balkong og havutsikt. Alle rommene var nyoppusset, nye håndklær og renhold hver dag (savnet strykejern, shampoo og balsam i dusjen utover bare dusjsåpe). Stor buffet (all inclusive) både til frokost, lunsj og middag med både lokale greske retter og internasjonale retter, samt en bugnede dessertbuffet. Hotellet hadde egen underholdning to kvelder inkludert. Vi valgte å leie biler på flyplassen for disposisjon hele uken, kan anbefales hvis man ønsker å besøke f.eks. Rhodos by, andre strender og andre severdigheter. Alternativt så går det buss rett fra utsiden av hotellet.

 
03.10.2023

av lene e Haugesund, Norge

En magisk uke

Fantastisk plass. Vi reiste siste uken i september. Har bare vært på fire stjerners før, og vil absolutt si dette var ett fem stjernes hotell. Flott rom. To manns rom hvor vi var tre voksne. Maten var knall god. Vi opplevde ikke å finne noe som helst som ikke var all inklusive. Litt kjedelig at en måtte streve litt for å bestille ny omgang med drikke. Dette løste vi ved å bestille to enheter med en gang. Ett glass vin og en brus feks, så det var ikke ett problem. Er alltid redd for å bli matforgiftet i syden. Her sto all mat på kjøleelementer, med tak over. En kunne se rimen på elementene. Det var kjølig inne i restauranten også. All mat sto ganske høyt oppe, så barna kunne ikke kladde, nyse osv på maten. Det føltes veldig trygt og maten var frisk og fin. God kvalitet. Bretta med mat ble tatt på kjøkkenet og fult på igjen før de var tomme, så det så alltid lukurativt ut. Alt i alt en helt magisk uke! Beste hotellet jeg noen gang har vært på!

 
03.10.2023

av Liry123

Fantastisk hotell❤️

Flott hotell og god service🤩 rommet var veldig fint og rent❤️ maten var fantastisk. Basseng området var super og stranden nydelig☀️❤️ Eneste negative var alle kattene som var på området og i spisesalen😔

 
25.08.2023

av Siw L Stavanger, Norge

Herlige Mythos Beach

Veldig bra hotel, godt tilrettelagt for barnefamilier. Vi hadde alt inkludert, og kan ikke skryte nok av maten. Fantastisk hver dag. Veldig hyggelige ansatte. Rommene var moderne med en grei størrelse. Beliggenheten er litt usentralt, men det går buss direkt fra hotellet. Vi nøt dagene på stranden, hvor det alltid var ledige solsenger.

 
22.08.2023

av Ambassador105181

ELENDIG

VELDIG dårlige senger og puter.Alle basseng stenger kl.18 Skammelig!! Katter overalt ,også inne i restaurantene. Strand uryddig og skitten.Ingen underholdning for voksne på kvelden.Unger som mikser og blander ALT i buffeten.Og for all del IKKE glem den forbanna håndkle mafiaen .Skal du få deg en solseng må du være der før kl.06 på morgenen.Det beste ved hotellet er renhold på rom.Men STYR UNNA dette hotellet Fortjener IKKE å være klassifisert med 5 stjerner.Alt er såpass langt unna slik at du nesten MÅ leie bil.STYR UNNA FOLKENS.