Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,6 av 10 Basert på 2137 vurderinger
Total vurdering
 
8,6 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,7 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,6 / 10
Fasiliteter
 
8,5 / 10
Mat og drikke
 
7,9 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


9 av 10

+
Personalet
-
Maintenance

Bekreftet gjest: 2021-10-17


9 av 10

+
Fantastisk sted! Dyktige og gjestfrie ansatte, både de fra Apollo og de hotellansatte. Bassengene. Kveldsunderholdningen. Mange aktiviteter å velge mellom. Vi lengter veldig tilbake.
-
All inclusive bør inkludere alt tilgjengelig, ikke bare utvalgte drikker. Kunne vært oftere kveldsunderholdning. Litt ubehagelige solsenger.

Bekreftet gjest: 2021-10-17


9 av 10

+
Fine leiligheter og juniorsuiter, flott beliggenhet, fine bassengområder, gruppetreninger.
-
Kanskje litt mere variasjon i buffetresturanten.

Bekreftet gjest: 2021-10-17


8 av 10

+
-
Manglet en strandbar og mere info kunne vært tilgjengelig online. Hotellet hadde en QR kode som kunne scannes og ledet til en side, men det var ikke noe brukelig informasjon der. Nabohotellet spilte litt høy musikk som på kveldene

Bekreftet gjest: 2021-10-10


10 av 10

+
Barneklubben med Carl, Alva, Alexandra og alle de andre. Også god service fra personellet, særlig god service på kaffen ved bassenget.
-
Gleder oss til innebassenget åpner igjen. Synes vannet i bassengene ute kunne vært varmere. Bør rengjøre eller rense aircondition.

Bekreftet gjest: 2021-10-10


9 av 10

+
Området som var utmerket for en familie på tre med en en gutt på åtte. Nært alle fasiliteter, godt renhold og super betjening. Ryddig, pent og rent.
-
Matopplevelsen og da spesielt buffeten på hotellet som ofte hadde kald og mat som åpenbart hadde ligget en stund. Det er også for tidlig å stenge buffeten kl. 21.00. Hvis man kom etter kl. 19.00 ble det fort kald mat, og mat som hadde ligget siden åpning. Lunsj var også servert kald, og vi måtte be spesielt om at maten ble servert varm og rett fra grill. Kunne åpenbart se ut som at mat var stekt på forhånd - ikke bra...... Frokost ok. Det er kjedelig ved hotellet etter kl. 21.00, og vi ber om at det lages tilbud for voksne som har lyst til å møtes etter middag. Vi har full forståelse for at dette er et typisk all inclusive barne-/familiehotell, men dette var kjedelig. Totalt sett godt fornøyd, men et par småting med mat og kjedelige kvelder trekker litt ned.

Bekreftet gjest: 2021-10-10


9 av 10

+
-
Bedre solsenger

Bekreftet gjest: 2021-10-03


10 av 10

+
Fantastisk beliggenhet, og eventyrlig god mat, hyggelig personale og fint med Apollos tilstedeværelse.
-
Litt problemer med dørlåsen, og dusj-festet i veggen var ødelagt.

Bekreftet gjest: 2021-10-03


8 av 10

+
Renhold, service og deler av maten
-
Strandområdet. Den lokale brandy de serverte var dårlig. Ellers veldig bra

Bekreftet gjest: 2021-10-03


9 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-10-03


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

697 vurderinger
Utmerket
 
426
Veldig bra
 
208
Bra
 
48
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
7

Fem siste vurderinger

18.01.2020

av Jan Wibe L Drammen, Norge

Supert hotell

Flott hotell med alle bekvemmeligheter - men litt langt unna hyggelige utesteder og aktiviteter ellers. Stranden litt ødslig og steinet .Flott hotell for barnefamilier som bare ønsker å bli på hotellet

 
07.09.2019

av 346olaf

Mr

Flott resort helt ved stranden kanten. Fekk det eg forventet og litt til. Perfekt plass for småbarnsfamilier, pensjonister og par som bare ønsker å slappe av. Velg all inclusive siden det er litt langt til nærmeste tettsted med restauranter. Svært service innstilt personell på heile resorten. Velg junior suite eller bedre om dere er eit par. Får da beste plass på resorten med utsikt til stranden og unna bråk og skriking.

 
18.08.2019

av Marit J

Ferie

Flott hotell for familie. Fine basseng, flotte rom. God mat. Langt til resturanter på utsiden så lønner seg å ta halvpensjon eller All inclusiv. Håndkler skiftes tirsdag og lørdg. Bra aktiviteter for barn. Minimarked og minibank ved hotellet. - minus Ikke så bra solsenger. Stranda var av store rullestener så vanskelig å komme seg ut i med dårlig balanse. Likevel totalt er å anbefale. :)

 
08.08.2019

av Morten T Hamar, Norge

BESTE HOTELLET I VERDEN ..

Kan ikke få skryte nok av hotellet og betjening her. Nok en gang suveren uke . Maten er kjempegod . Senger inne på rommet er en drøm . Kan ikke finne så mye som ett støvfnugg Er rent kjøkken på hvert rom , med alt du trenger for å lage mat selv om du vil . Badet er stort med dusj og badekar. Rommet er stort og kjempetrivelig svømme bassengene er kjemperene fine basseng til alle fra 0 til 100 år .lett å komme ned i basseng for de med rullestol . Ble vasket ute området 2 g daglig .Bassenget ble renset godt . Trivlig vaskehjelp og service vennlig .sevice i resepsjonen er helt på topp .Fikk kun ja vi hjelper deg .Ikke dyr på rom som biller el lignende . Maten er helt på topp hvor du kan finne mye mer en på andre hoteller. Kan ikke finne mer service minded personer en det som finnes på resturanten her . Raske med å spørre om det er noe du trenger . Raske med å ta bort tallerken du har brukt . Blide og høflige. Kan ikke få fullrost de nok . Hele hotellet bare skinner av det er rent . Å komme opp i Kolymbia er kos . 1.6 km. Alle i hele området er helt suverene . Åpne og 100 % ærlige . Har ikke opplevd svindelforsøk engang . Lombok med penger lå helt åpent på rommet. Samme med mobiltlf . Kunne føle seg 100 % trygg hele tiden uansett hvor man var. Dette er første gang jeg /vi har kommet tilbake til samme hotell . Har reist i mange land og vært på mange hotell men ikke noe som dette med den's luksus Vi sitter nå og bestiller opphold på Mythos Beach Resort igjen for neste år .

 
28.07.2019

av W9127XLbonnieb Alcudia, Spania

Så fornøyd!

«Alt» var perfekt! Det eneste som manglet var at vi ønsket vi var plassert litt nærmere handlegate/ restauranter for lavterskel tilbud utenfo hotellområdet. Bra med innebasseng rett ved bassengene! Lekeområde ute! Svært idyllisk. Ville hatt dette stedet med meg til en litt livligere by!