Gjestevurderinger

Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,7 av 10 Basert på 1662 vurderinger
Total vurdering
 
8,7 / 10
Rengjøring
 
8,5 / 10
Nøyaktig beskrivelse online
 
8,8 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,7 / 10
Fasiliteter
 
8,6 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
8,7 / 10
Service
 
8,7 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Mat, rydding av rom hver dag, bytting av sengetøy, clima, basseng opplegg, barneklubben, nærhet til stranda, ulike aktiviteter.... pool bar! ❤
-
Tilgang til apollo service kontoret på stedet.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


5 av 10

+
Bassengene var fine. God buffet.
-
Pågående vaskedamer. Ble kastet ut fra rommet kl 09 hver dag. Selv om vi sa ifra kom de tilbake hvert 5. minutt. Altfor lytt mellom dørene som knytter to rom mot hverandre. Vi hørte alt hva naboen snakket om og kranglet om. Ble vekket på natten da de kom hjem fra baren….I tillegg ble vi vekket av deres vekkerklokke hver eneste morgen. Defekt aircondition. Vi klaget flere ganger, men ble ikke hørt.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


9 av 10

+
Barnevennlig, hyggelig apollopersonal og fine basseng.
-
Personalet var ikke serviceinnstilte. Maten var ikke alltid like bra og renhold på rom kan forbedres.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


10 av 10

+
Junior suiten, beliggenhet, godt utvalg
-

Bekreftet gjest: 2021-07-25


10 av 10

+
Mat, basseng, staff
-
The minidisco for the kids were only twice a week and very boring. Even my 4 years old found it boring and was not interested. We saw in the neighbour hotel there was minidisco for kids every evening and it was so much fun with big variety of music. Also more entertainment would be great in the evenings. Other than this, everything was fantastic.

Bekreftet gjest: 2021-07-25


10 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2021-07-25


5 av 10

+
Store basseng. Beliggenhet rett ved strand
-
Renhold på rom.

Bekreftet gjest: 2021-07-11


8 av 10

+
Rene basseng og god mat.
-
Mer underholdning for barn på kvelden.

Bekreftet gjest: 2021-07-11


8 av 10

+
Svært barnevennlig og perfekt beliggenhet til stranda.
-
Apollo informerte pr. e-post på forhånd at hotellet hadde samarbeidspartnere for Coronatest, dog hadde personalet verken opplysninger eller rutiner for dette. Ble litt unødvendig stress og "mase" om dette hver dag i resepsjonen til det ordnet seg. Burde vært oppslag på disken og rutiner på plass. Bra mat og drikke for voksne, kunne vært bedre utvalg for barn. Vask annenhver dag er greit nok, om det i tillegg hadde vært andre tiltak utvendig for å forhindre maur inn under balkongdøra om natta. Litt styr også når vaskepersonalet tar med seg alle skitne håndkle, men glemmer å fylle på med nye. Uansett, alt i alt et meget bra hotell og betjening som vi gjerne besøker igjen. Bra organisert av Apollo.

Bekreftet gjest: 2021-07-11


8 av 10

+
Store leiligheter og gode senger. Fine basseng. Poolbaren, lunsjen der var nydelig. Fin buffet. Effektivt og meget hyggelig personale på spisestedene og ellers. All inclusive er veldig bra og et must da det ikke er mange alternativer. Fotballbanen og kamper var topp. Flinke Apollojenter som arrangerte trening, alltid smilte og svarte på spørsmål. Yter flott service og bidrar til god stemning. Er veldig fint hotel for en uke med total avslapping.
-
Gjør litt mer ut av stranden og området der. Litt ubrukelig slik det fremstår nå.

Bekreftet gjest: 2021-07-11


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4/5 Sted
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

87% anbefaler hotellet

684 vurderinger
Utmerket
 
419
Veldig bra
 
205
Bra
 
46
Mindre bra
 
8
Dårlig
 
6

Fem siste vurderinger

18.01.2020

Innlegg av Jan Wibe L Drammen, Norge

Supert hotell

Flott hotell med alle bekvemmeligheter - men litt langt unna hyggelige utesteder og aktiviteter ellers. Stranden litt ødslig og steinet .Flott hotell for barnefamilier som bare ønsker å bli på hotellet

 
07.09.2019

Innlegg av 346olaf

Mr

Flott resort helt ved stranden kanten. Fekk det eg forventet og litt til. Perfekt plass for småbarnsfamilier, pensjonister og par som bare ønsker å slappe av. Velg all inclusive siden det er litt langt til nærmeste tettsted med restauranter. Svært service innstilt personell på heile resorten. Velg junior suite eller bedre om dere er eit par. Får da beste plass på resorten med utsikt til stranden og unna bråk og skriking.

 
18.08.2019

Innlegg av Marit J

Ferie

Flott hotell for familie. Fine basseng, flotte rom. God mat. Langt til resturanter på utsiden så lønner seg å ta halvpensjon eller All inclusiv. Håndkler skiftes tirsdag og lørdg. Bra aktiviteter for barn. Minimarked og minibank ved hotellet. - minus Ikke så bra solsenger. Stranda var av store rullestener så vanskelig å komme seg ut i med dårlig balanse. Likevel totalt er å anbefale. :)

 
08.08.2019

Innlegg av Morten T Hamar, Norge

BESTE HOTELLET I VERDEN ..

Kan ikke få skryte nok av hotellet og betjening her. Nok en gang suveren uke . Maten er kjempegod . Senger inne på rommet er en drøm . Kan ikke finne så mye som ett støvfnugg Er rent kjøkken på hvert rom , med alt du trenger for å lage mat selv om du vil . Badet er stort med dusj og badekar. Rommet er stort og kjempetrivelig svømme bassengene er kjemperene fine basseng til alle fra 0 til 100 år .lett å komme ned i basseng for de med rullestol . Ble vasket ute området 2 g daglig .Bassenget ble renset godt . Trivlig vaskehjelp og service vennlig .sevice i resepsjonen er helt på topp .Fikk kun ja vi hjelper deg .Ikke dyr på rom som biller el lignende . Maten er helt på topp hvor du kan finne mye mer en på andre hoteller. Kan ikke finne mer service minded personer en det som finnes på resturanten her . Raske med å spørre om det er noe du trenger . Raske med å ta bort tallerken du har brukt . Blide og høflige. Kan ikke få fullrost de nok . Hele hotellet bare skinner av det er rent . Å komme opp i Kolymbia er kos . 1.6 km. Alle i hele området er helt suverene . Åpne og 100 % ærlige . Har ikke opplevd svindelforsøk engang . Lombok med penger lå helt åpent på rommet. Samme med mobiltlf . Kunne føle seg 100 % trygg hele tiden uansett hvor man var. Dette er første gang jeg /vi har kommet tilbake til samme hotell . Har reist i mange land og vært på mange hotell men ikke noe som dette med den's luksus Vi sitter nå og bestiller opphold på Mythos Beach Resort igjen for neste år .

 
28.07.2019

Innlegg av W9127XLbonnieb Alcudia, Spania

Så fornøyd!

«Alt» var perfekt! Det eneste som manglet var at vi ønsket vi var plassert litt nærmere handlegate/ restauranter for lavterskel tilbud utenfo hotellområdet. Bra med innebasseng rett ved bassengene! Lekeområde ute! Svært idyllisk. Ville hatt dette stedet med meg til en litt livligere by!