Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Familierom for 2-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom superior for 2-5 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Servis ved mat og baseng
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 1,1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Golden Odessey har tre større basseng, hvorav ett med barneseksjon samt et separat barnebasseng. Solsenger og parasoller kan lånes og bassenghåndklær mot en depositum. Det er vannsklier for både voksne og barn (alders- og /eller høyderestriksjoner kan forekomme) som er åpne kl. 10.30-17.30. Til stranda kommer du deg lett med hotellets shuttlebuss som er inkludert og kjører 4-5 ganger per dag.

En bufférestaurant og flere barer, der poolbaren også fungerer som snackbar om ettermiddagen. Kleskoden er casual, så en deilig og avslappet atmosfære venter.

Wifi inkludert på hele hotellet. Tennis og bordtennis er inkludert. Biljard og et spillrom mot avgift. Aktivitetsteam seks dager i uka som har aktiviteter på dagtid og underholdning om kvelden i perioden 1.6-30.9.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i restauranten kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé i restauranten kl. 12.30-14.30.
  • Middagsbuffé i restauranten kl. 18.30-21.00.
  • Snacks i poolbaren kl. 12.00-17.00.
  • Iskrem i poolbaren kl. 14.00-17.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl og vin kl. 10.00-23.00.
  • Ubegrenset med lokale drinker kl. 17.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Nyrenoverte Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Kolymbia Bay Art Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nært stranda og i gangavstand fra sentrum av Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyte smakene av det greske kjøkkenet der de lokale produsentene og sesongen får bestemme dagens meny. Len deg tilbake i en komfortabel loungesofa og lytt til behagelig musikk før det bys på litt med rockemusikk utpå kvelden.