Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos gjennomgår en renovering vinteren 2023/24 og ønsker deg og din familie velkommen til en ny og oppdatert versjon sommeren 2024. Dette All Inclusive-hotell ligger nært både stranda og sentrum, men alt du trenger finner på hotellet – så stress ned og gli inn i feriemodus. Velkommen!

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Hjelpsomme imøtekomne vennlige rolig og et trykt sted. Basseng område var bra🤩 flere bassenger...
Se alle vurderinger

Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Belvita Hotel har tre basseng derav ett separat barnebasseng med vannsklier for vannlek. Solsenger og parasoller rundt bassenget og bassenghåndklær mot depositum.

Alle måltider på dagtid serveres i bufférestauranten. Til frokost diskes det opp en buffé med varme og kalde retter, men også en tradisjonell gresk frokost tilberedt av økologiske lokalproduserte råvarer og på middagsbufféen bugner det av greske og retter fra de øvrige landene rundt Middelhavet. Også lunsjen serveres her. Hotellet har også en à la carte-restaurant og en pool-/snackbar. Bordreservasjon kreves i à la carte-restauranten.

Wifi inkludert på hele hotellet. Biljard mot avgift. Hotellet består av tre bygninger, en hovedbygning der resepsjonen og restauranten ligger samt to fløyer med hotellrom. Gangavstand til både Kolymbia Beach og Afandou Beach. Til nærmeste supermarked er det bare noen minutters gange. Inn til sentrum av Kolymbia går du på cirka et kvarter.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Lunsj à la carte kl. 12.30-14.30.
  • Snacks i pool-/snackbaren kl.10.30-17.30.
  • Middag à la carte kl. 18.30-21.00.
  • En middag per uke i à la carte-restauranten kl. 18.30-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.30-22.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11. ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Verdt å vite

Deler av hotellet vil bli renoveres før sommersesongen 2024, blant annet lobbyen, restauranten, resepsjonen og basengområdet. Rommene får balkongrekkverk i glass, nye gardiner og noen av rommen efår nye møbler og nytt luftkondisjoneringsaggregat.

Flere av bildene er skisser og så fort Apollo får ekte bilder fra hotellet vil disse bli publisert. Skissene kan avvike fra hvordan hotellet kommer til å se ut etter renoveringen.

Alle hotell – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort er med sin utmerkede beliggenhet på stranda, hagen og generøse bassengområder, ett av våre beste Mondo Family hotell. Leilighetene og rom er smakfulle og velutstyrte. Utvalget passer de fleste med sport- og trening, barneklubb, svømmeskole og mulighet for å gjøre morgenyoga, ta en power walk på stranda eller bare slappe av ved voksenbassenget. Mythos' kjøkken inkluderer både det greske kjøkkenet og internasjonale retter og smaker, vegetar, spesialkost og en fin barnebuffé.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?

Kolymbia Bay Art Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nært stranda og i gangavstand fra sentrum av Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyte smakene av det greske kjøkkenet der de lokale produsentene og sesongen får bestemme dagens meny. Len deg tilbake i en komfortabel loungesofa og lytt til behagelig musikk før det bys på litt med rockemusikk utpå kvelden.

Afandou Mare

Velkommen til Afandou Mare på Rhodos' østkyst. Her kan hele familien få en morsom og avkoblende ferie. Hotellet som ligger i gangavstand fra stranda og sentrum har en koselig liten hage der bassenget er den naturlige møteplassen.