Belvita Hotel

Belvita Hotel i Kolymbia på Rhodos gjennomgår en renovering vinteren 2023/24 og ønsker deg og din familie velkommen til en ny og oppdatert versjon sommeren 2024. Dette All Inclusive-hotell ligger nært både stranda og sentrum, men alt du trenger finner på hotellet – så stress ned og gli inn i feriemodus. Velkommen!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer, hvorav 2 barn. Kampanjerom for 1-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 600 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Belvita Hotel har tre basseng derav ett separat barnebasseng med vannsklier for vannlek. Solsenger og parasoller rundt bassenget og bassenghåndklær mot depositum.

Alle måltider på dagtid serveres i bufférestauranten. Til frokost diskes det opp en buffé med varme og kalde retter, men også en tradisjonell gresk frokost tilberedt av økologiske lokalproduserte råvarer og på middagsbufféen bugner det av greske og retter fra de øvrige landene rundt Middelhavet. Også lunsjen serveres her. Hotellet har også en à la carte-restaurant og en pool-/snackbar. Bordreservasjon kreves i à la carte-restauranten.

Wifi inkludert på hele hotellet. Biljard mot avgift. Hotellet består av tre bygninger, en hovedbygning der resepsjonen og restauranten ligger samt to fløyer med hotellrom. Gangavstand til både Kolymbia Beach og Afandou Beach. Til nærmeste supermarked er det bare noen minutters gange. Inn til sentrum av Kolymbia går du på cirka et kvarter.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
  • Kontinental frokost kl. 10.00-10.30.
  • Lunsjbuffé kl. 12.30-14.30.
  • Snacks, iskrem og frukt i pool-/snackbaren kl.10.30-17.30.
  • Middagsbuffé kl. 18.30-21.00.
  • En middag per uke i à la carte-restauranten kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.30-22.30.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11. ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Kolymbia & Afandou

Mythos Beach Resort

Mythos Beach Resort på Rhodos er ett av våre mest populære Apollo Mondo Family-hotell. Dette moderne flaggskipet kan friste med en ekte familieferie med flere bassengområder, barneklubben Club Polly & Mino og treningstimer med Apollos egne instruktører. I restaurantene serveres gode og varierte retter, der barna har en egen buffé å plukke fra. Ved hotellets strand er det et bassengområde med treterrasse der det er en relax-pool for voksne.

Sentido Asterias Beach Resort

Velkommen til Sentido Asterias Beach Resort, et fint hotell med fokus på komfort som tilbyr fasiliteter for både par og familier. Dette er et moderne hotell som ligger i rolige omgivelser på den herlige Afandoustranda på Rhodos østkyst. Her venter et herlig bassengområde og rolige dager i sola.

Levante – powered by Playitas

Sportshotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos' østkyst ligger perfekt i rolige omgivelser på Afandoustranda. Med et stort tilbud av sport- og treningsmuligheter, herlig rullesteinstrand, god komfort og generøse bassengområder har du alt du trenger for en vellykket treningsreise eller en aktiv ferie.

Golden Odyssey

Golden Odessey på Rhodos har flere herlige basseng, vannsklier for så vel barn som voksne, of All Inclusive er inkludert i prisen. Kanskje det er hit dere skal legge familieferien i år?

Kolymbia Bay Art Hotel

Aldersgrense på hotellet: 16 år Voksenhotellet Kolymbia Bay Art Hotel ligger nært stranda og i gangavstand fra sentrum av Kolymbia. I hotellets restaurant kan du nyte smakene av det greske kjøkkenet der de lokale produsentene og sesongen får bestemme dagens meny. Len deg tilbake i en komfortabel loungesofa og lytt til behagelig musikk før det bys på litt med rockemusikk utpå kvelden.