Aegean Houses

Aegean Houses

  • • Kort vei til stranda
  • • Velværesenter
  • • Legg til frokostbuffé

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Bronze basert på våre egne kunders vurderinger.

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Ettromsleiligheter for 1-2 personer. Toromsleiligheter for 1-4 personer, hvorav 1 barn. Større toromsleiligheter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet og veldig hyggelig betjening
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Leilighetshotellet Aegean Houses ligger i gangavstand fra stranda i Lambi. Her er det et stort bassengområde med barneseksjon i bassenget, solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Snackbar.

Treningsrom, badstue og jacuzzi. Massasje mot avgift. På forespørsel kan man låne en babypakke. Denne inneholder barneseng, barnestol, babycall, flaskevarmer og badebalje. Romservice og vaskeriservice mot avgift.

Det er cirka 100 meter til et lokalt sentrum i Lambi og cirka 1,2 kilometer inn til Kos by. Trafikkstøy fra nærliggende vei kan oppfattes som forstyrrende.

Måltider

Ingen måltider inkludert.

Mot tillegg:

  • Frokostbuffé.

Alle hoteller – Lambi

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique! Et moderne boutiquehotell med utmerket beliggenhet i Lambi. Her bor du i gangavstand til både den herlige sandstranda og sentrum med restauranter, barer og butikker. I det stilige bassengområdet er det solsenger og parasoller, og hotellet har både bufférestaurant og á la carte!

Diamond Deluxe Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Diamond Deluxe Hotel & Spa er et populært og herlig hotell med god service. Pent bassengområde med solsenger og parasoller. Lekker og god mat av høyeste kvalitet. Her er det treningsrom og tennis samt et spa for deg som vil unne deg litt ekstra i ferien.