Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger rett ovenfor stranda i Lambi på Kos og her kan du bo i lyse og fine dobbeltrom i bungalow på første parkett med bare noen skritt til stranda. Hotellet har hele tre basseng, hvorav ett er en relaxpool for voksne. Halvpensjon er inkludert og vil du ha det enda litt mer komfortabelt så bestiller du All Inclusive.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2 personer. Dobbeltrom i bungalow for 2-3 personer. Bungalow Seafront for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Fine rom, fin beliggenhet ved stranda. God plass på plen til å sole seg
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Aeolos Beach er et pent hotell som ligger rett ovenfor stranda i Lambi. Hotellet er klassisk hvitt med blå dører som danner en lekker kontrast til det blågrønne havet og gresset rundt hotellet. På Aeolos Beach er det et stort basseng, en relaxpool for stille stunder, et separat barnebasseng og en jacuzzi. Solsenger og parasoller finnes for alle gjester ved det store bassenget og ved relaxbassenget er solsenger reservert for gjester i dobbeltrom i bungalow. Basseng- og strandhåndklær mot depositum.

Hotellet har tre restauranter, hvorav to med buffé og en grillrestaurant. I den store bufférestauranten serveres frokost, lunsj og middag med temakvelder. Bufférestauranten Tranquillo Restaurant & Bar ligger ved stranda og byr på den beste utsikten og det beste fra det greske kjøkkenet, bordreservasjon men bor du i et dobbeltrom i bungalow er Tranquillo din hovedrestaurant og da trenger du ikke reservere. Pent antrekk, langbukser for menn til middag i alle restauranter. I hotellets à la carte-restaurant serveres gresk Street Food rett fra grillen. Denne er åpen til lunsj og tidlig ettermiddag. En poolbar og lobbybar.

Vil du trene er det et treningsrom samt en tennisbane, en fotballbane, en minigolfbane og bordtennis mot depositum. Biljard mot avgift. Lettere kveldsunderholdning med blant annet gresk aften, DJ, jazzkvelder og levende musikk.

Wifi inkludert i fellesområdene. Minimarked. Strykejern og strykebrett kan lånes. Avstanden til stranda varierer fra 40 til 170 meter, avhengig av hvor på hotellet du bor. Inn til Kos by er det 5 kilometer.

Måltider

Inkludert:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Mot tillegg:

  • All Inclusive.

All Inclusive

All Inclusive mot tillegg omfatter:

  • Frokostbuffé i restauranten Aeolos eller i Tranquillo Restaurant & Bar kl. 7.30-9.30.
  • Kontinental frokost i restauranten Aeolos eller i Tranquillo Restaurant & Bar kl. 9.30-10.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten Aeolos eller i Tranquillo Restaurant & Bar kl. 12.30-14.00.
  • Kaffe og te med tilbehør i poolbaren kl. 10.00-22.00.
  • Gyros i Zephyros Grill kl. 12.00-16.00.
  • Iskrem i poolbaren kl. 14.00-17.00.
  • Middagsbuffé i restauranten Aeolos eller i Tranquillo Restaurant & Bar kl. 18.00-21.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av barene kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Blue Lagoon Resort

Familievennlige Blue Lagoon Resort har det største bassenget på Kos! Badeland, lekeplass og et stort aktivitetsprogram. Restaurantene serverer alt fra pannekaker til italienske retter à la carte. I pianobaren er det underholdning flere ganger i uka og i familierommene er det plass til fem personer!

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, like utenfor Kos by og det er gangavstand til stranda. Hotellet har et stort bassengområde og en grunnere del av bassenget for barn. Lei en sykkel eller ta lokalbussen inn til Kos by for å shoppe litt eller lei en bil og bli kjent med mer av den vakre øya Kos.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger rett ovenfor den fine sandstranda i Lambi på Kos. Her er det store gressplener for avkobling, flere basseng for både aktiviteter, lek og deilige stunder samt en herlig strand for sandslott bygging, lesing og morgenturer. Hotellets All Inclusive-program har et stort utvalg av restauranter og barer.

Apollon Windmill

Aldersgrense på hotellet: 16 år På Apollon Windmill står det en gammel vindmølle i sandstein og den varme og lyse fargeskalaen fra sandsteinen følger med inn på hotellet helt inn til de stilrene rommene. På hotellet er det et fint bassengområde og vil du bade i havets salte og herlige bølger ligger sand- og rullesteinstranda Nea Alikarnassos kun en kort spasertur unna.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pent og stilrent hotell, ikke langt fra populære Lambi Beach, like utenfor Kos by. Her bader du i bassenget, leier en sykkel og oppdager flere strender og små perler på veien inn mot Kos by. Ddt er fine sykkelveier helt inn til byen. Legg gjerne til halvpensjon så er frokosten og middagen i boks og du får mer tid til avkobling, kanskje en deilig massasje eller en stund i dampbadstua?