Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pent og stilrent hotell, ikke langt fra populære Lambi Beach, like utenfor Kos by. Her bader du i bassenget, leier en sykkel og oppdager flere strender og små perler på veien inn mot Kos by. Ddt er fine sykkelveier helt inn til byen. Legg gjerne til halvpensjon så er frokosten og middagen i boks og du får mer tid til avkobling, kanskje en deilig massasje eller en stund i dampbadstua?

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Juniorsuiter med delt basseng for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

5 av 10
Basert på 2 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 300 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Cosmopolitan Kos har et bassengområde med et basseng med en grunnere del for barn. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær inkludert. Rundt hotellet finns gressplener og palmer der du kan finne din oase for å kanskje lese eller lytte på en podkast.

Hotellets bufférestaurant serverer frokost og middag med smaker fra Hellas og landene rundt Middelhavet. På dagtid kan bestille lettere måltider og salater i poolbaren og så ta noe godt å drikke i baren som åpner mot kveldingen.

Cosmopolitan Kos har et spa med badstue, dampbadstue som du kan benytte uten avgift, spabehandlinger mot avgift. Tennis og utstyr inkludert. Vil du ut og se deg om så leier hotellet ut sykler og sykkelstien passerer rett utenfor hotellet og går helt inn til Kos by.

Wifi inkludert på hele hotellet. Dusj og garderobe som kan benyttes ved sen avreise. I området rundt hotellet er det restauranter og butikker. Cosmopolitan Kos består av to bygninger der en bygning er ny til sommeren 2024 og en bygning vil bli renovert til sommeren 2024. I den nye bygningen ligger juniorsuitene, juniorsuitene med utgang til delt basseng og en lounge.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokost- og middagsbuffé).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.30-10.15.
  • Middag kl. 19.00-21.00.

Alle hotell – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Blue Lagoon Resort

Familievennlige Blue Lagoon Resort har det største bassenget på Kos! Badeland, lekeplass og et stort aktivitetsprogram. Restaurantene serverer alt fra pannekaker til italienske retter à la carte. I pianobaren er det underholdning flere ganger i uka og i familierommene er det plass til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger rett ovenfor stranda i Lambi på Kos og her kan du bo i lyse og fine dobbeltrom i bungalow på første parkett med bare noen skritt til stranda. Hotellet har hele tre basseng, hvorav ett er en relaxpool for voksne. Halvpensjon er inkludert og vil du ha det enda litt mer komfortabelt så bestiller du All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, like utenfor Kos by og det er gangavstand til stranda. Hotellet har et stort bassengområde og en grunnere del av bassenget for barn. Lei en sykkel eller ta lokalbussen inn til Kos by for å shoppe litt eller lei en bil og bli kjent med mer av den vakre øya Kos.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger rett ovenfor den fine sandstranda i Lambi på Kos. Her er det store gressplener for avkobling, flere basseng for både aktiviteter, lek og deilige stunder samt en herlig strand for sandslott bygging, lesing og morgenturer. Hotellets All Inclusive-program har et stort utvalg av restauranter og barer.

Apollon Windmill

Aldersgrense på hotellet: 16 år På Apollon Windmill står det en gammel vindmølle i sandstein og den varme og lyse fargeskalaen fra sandsteinen følger med inn på hotellet helt inn til de stilrene rommene. På hotellet er det et fint bassengområde og vil du bade i havets salte og herlige bølger ligger sand- og rullesteinstranda Nea Alikarnassos kun en kort spasertur unna.