Apollon Windmill

Aldersgrense på hotellet: 16 år

På Apollon Windmill står det en gammel vindmølle i sandstein og den varme og lyse fargeskalaen fra sandsteinen følger med inn på hotellet helt inn til de stilrene rommene. På hotellet er det et fint bassengområde og vil du bade i havets salte og herlige bølger ligger sand- og rullesteinstranda Nea Alikarnassos kun en kort spasertur unna.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-2 personer/2-3 personer. Juniorsuiter for 2-3 personer. Suiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 450 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollon Windmill har et pent bassengområde med et basseng, solsenger og parasoller samt en poolbar. Bassenghåndklær mot avgift.

Hotellets restaurant Ulivo serverer frokostbuffé og om kvelden er det en à la carte-restaurant med inspirasjon fra landene rundt Middelhavet. I poolbaren serveres drikke og til lunsj serveres lettere retter.

Tennis kan du spille på søsterhotellet Apollon Kos og der er det også et treningsrom, mot avgift. Det er cirka 400 meter mellom hotellene.

Wifi inkludert i resepsjonsområdet. Hotellet har bygninger med to og tre etasjer. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Vil du dra inn til Kos by leier hotellet ut sykler men det er også en bussholdeplass direkte utenfor hotellet.

Måltider

Inkludert:

  • Frokostbuffé.

Mot tillegg:

  • Halvpensjon (frokostbuffé og middag fra fast meny).

Serveringstider:

  • Frokost kl. 7.00-10.00.
  • Middag 19.00-22.00.

Alle hotell – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Blue Lagoon Resort

Familievennlige Blue Lagoon Resort har det største bassenget på Kos! Badeland, lekeplass og et stort aktivitetsprogram. Restaurantene serverer alt fra pannekaker til italienske retter à la carte. I pianobaren er det underholdning flere ganger i uka og i familierommene er det plass til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger rett ovenfor stranda i Lambi på Kos og her kan du bo i lyse og fine dobbeltrom i bungalow på første parkett med bare noen skritt til stranda. Hotellet har hele tre basseng, hvorav ett er en relaxpool for voksne. Halvpensjon er inkludert og vil du ha det enda litt mer komfortabelt så bestiller du All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, like utenfor Kos by og det er gangavstand til stranda. Hotellet har et stort bassengområde og en grunnere del av bassenget for barn. Lei en sykkel eller ta lokalbussen inn til Kos by for å shoppe litt eller lei en bil og bli kjent med mer av den vakre øya Kos.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger rett ovenfor den fine sandstranda i Lambi på Kos. Her er det store gressplener for avkobling, flere basseng for både aktiviteter, lek og deilige stunder samt en herlig strand for sandslott bygging, lesing og morgenturer. Hotellets All Inclusive-program har et stort utvalg av restauranter og barer.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pent og stilrent hotell, ikke langt fra populære Lambi Beach, like utenfor Kos by. Her bader du i bassenget, leier en sykkel og oppdager flere strender og små perler på veien inn mot Kos by. Ddt er fine sykkelveier helt inn til byen. Legg gjerne til halvpensjon så er frokosten og middagen i boks og du får mer tid til avkobling, kanskje en deilig massasje eller en stund i dampbadstua?