Blue Lagoon Resort

 • • Stort badeland inkludert
 • • Generøs All Inclusive
 • • Nært stranda og Kos by

Familievennlige Blue Lagoon Resort har det største bassenget på Kos! Badeland, lekeplass og et stort aktivitetsprogram. Restaurantene serverer alt fra pannekaker til italienske retter à la carte. I pianobaren er det underholdning flere ganger i uka og i familierommene er det plass til fem personer!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 4-5 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

7,9 av 10
Basert på 8 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Lagoon Resort er et stort, fint og familievennlig hotell som ligger et steinkast fra stranda. Hotellet er fordelt på en hovedbygning og en sidebygning. Fra sidebygningen er det en kort spasertur på cirka 200 meter til hovedbygningen, hovedbassenget og hotellets aktiviteter. I sidebygningen er det ytterligere en resepsjon, en restaurant og to basseng. Det er mulig å få transport mellom bygningen på forespørsel.

Stor frodig hage med en del skygge som er perfekt for barna. Det store bassengområdet har hele 5 basseng – det ene er størst i Kos by! To av bassengene er for barn og ett basseng er kun for voksne. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert i bassengområdet. Stranda består av grus/småstein og nås ved å krysse en vei, solsenger og parasoller mot avgift på stranda.

Det er et badeland i den 60 mål store hagen med og adgang inkludert for hotellets gjester. Basseng, barnebasseng og Lazy river. Vannsklier (fra 11 år eller minst 122 cm høy). Der er også en sklie for mindre og yngre barn. I badelandet ligger det en restaurant med en lettere lunsjbuffé samt en snackbar, begge inkludert i hotellets All Inclusive.

Hotellet har flere bufférestauranter i tillegg til den i badelandet, à la carte.-restauranter og flere barer. I Karavi spiser du frokostbufféen og italiensk à la carte-middag, restauranten har en voksendel. Golden Sun Chinese Restaurant serverer à la carte til middag. I Nisos serveres frokostbuffé og à la carte-middag. Mythos Greek restaurant serverer det beste fra det greske kjøkkenet til middag. Mesogios Restaurant byr på frokostbuffé, kontinental frokost, lunsjbuffé og middag. Athina Restaurant serverer kontinental frokost, snacks samt ettermiddagskaffe. Pent antrekk, langbukser for menn til middag i alle restaurantene. Bordreservasjon kreves i de fleste av hotellets restauranter.

Treningsrom med 16 årsgrense, tennis (lys om kvelden mot avgift), sandvolleyball, basket, minifotball, bordtennis, minigolf og boccia inkludert. Biljard mot avgift. Spaavdeling med 16 årsgrense. I tilslutning til spaet er det et innendørsbasseng som er oppvarmet i mai og oktober, jacuzzi, badstue og dampbad som er inkludert for hotellets gjester. Behandlinger og massasje mot avgift. PlayStation-hjørne for barna mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi mot avgift fellesområdene. Minimarked. Parkering. Vil du se deg omkring på øya er det et busstopp like utenfor hotellet. Cirka 3,5 kilometer til Kos by med et stort utvalg av restauranter, barer og fornøyelser. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.00-10.00.
 • Kontinental frokost kl. 10.00-12.00.
 • Lunsjbuffé kl. 12.00-14.30.
 • Middag kl. 18.00-22.00. Den italienske restauranten er forbeholdt voksne gjester. En gang i uken kan du velge å spise lunsj i den kinesiske restauranten ved badelandet, bordreservasjon (anbefales gjort straks etter ankomst).
 • Kaffe, te og kaker kl. 16.00-18.00.
 • Snacks kl. 14.30-18.00 og 22.00-00.00.
 • Crêpes og smørbrød kl. 10.00-18.00.
 • Sandwiches kl. 22.00-24.00.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, lokale drinker og forfriskninger kl. 10.00-24.00 (unntatt vin i den italienske à la carte-restauranten).

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier skal alltid ha

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hoteller – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Diamond Boutique

Velkommen til Diamond Boutique! Et moderne boutiquehotell med utmerket beliggenhet i Lambi. Her bor du i gangavstand til både den herlige sandstranda og sentrum med restauranter, barer og butikker. I det stilige bassengområdet er det solsenger og parasoller, og hotellet har både bufférestaurant og á la carte!

Diamond Deluxe Hotel & Spa

Aldersgrense på hotellet: 16 år Diamond Deluxe Hotel & Spa er et populært og herlig hotell med god service. Pent bassengområde med solsenger og parasoller. Lekker og god mat av høyeste kvalitet. Her er det treningsrom og tennis samt et spa for deg som vil unne deg litt ekstra i ferien.

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger rett ovenfor stranda i Lambi på Kos og her kan du bo i lyse og fine dobbeltrom i bungalow på første parkett med bare noen skritt til stranda. Hotellet har hele tre basseng, hvorav ett er en relaxpool for voksne. Halvpensjon er inkludert og vil du ha det enda litt mer komfortabelt så bestiller du All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, like utenfor Kos by og det er gangavstand til stranda. Hotellet har et stort bassengområde og en grunnere del av bassenget for barn. Lei en sykkel eller ta lokalbussen inn til Kos by for å shoppe litt eller lei en bil og bli kjent med mer av den vakre øya Kos.