Blue Lagoon Resort

Familievennlige Blue Lagoon Resort har det største bassenget på Kos! Badeland, lekeplass og et stort aktivitetsprogram. Restaurantene serverer alt fra pannekaker til italienske retter à la carte. I pianobaren er det underholdning flere ganger i uka og i familierommene er det plass til fem personer!

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Barn reiser fra kun 998,–

Til dette hotellet reiser barn ekstra billig i sommer og på sensommeren.

Barnepriser under sesongen:

• Høysesong (22/6-5/8): 2 998,–
• Sensommer (6/8-31/8): 998,–

Gjelder barn i alderen 2-11 år som overnatter i ekstraseng. Gjelder utvalgte romtyper.

Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Familierom for 2-5 personer, hvorav 2 barn. Juniorsuiter for 2-3 personer. Kampanjerom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Bassenget var kjempe fint og stor. Merket ikke at det var mange folk .
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 50 m
Til sentrum: 2,5 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Blue Lagoon Resort er et stort, fint og familievennlig hotell som ligger et steinkast fra stranda. Hotellet er fordelt på en hovedbygning og en sidebygning. Fra sidebygningen er det en kort spasertur på cirka 200 meter til hovedbygningen, hovedbassenget og hotellets aktiviteter. I sidebygningen er det ytterligere en resepsjon, en restaurant og to basseng. Det er mulig å få transport mellom bygningen på forespørsel.

Stor frodig hage med en del skygge som er perfekt for barna. Det store bassengområdet har hele 5 basseng – det ene er størst i Kos by! To av bassengene er for barn og ett basseng er kun for voksne. Solsenger, parasoller og badehåndklær inkludert i bassengområdet. Stranda består av grus/småstein og nås ved å krysse en vei, solsenger og parasoller mot avgift på stranda.

Det er et badeland i den 60 mål store hagen med og adgang inkludert for hotellets gjester. Basseng, barnebasseng og Lazy river. Vannsklier (fra 11 år eller minst 122 cm høy). Der er også en sklie for mindre og yngre barn. I badelandet ligger det en restaurant med en lettere lunsjbuffé samt en snackbar, begge inkludert i hotellets All Inclusive.

Hotellet har flere bufférestauranter i tillegg til den i badelandet, à la carte-restauranter og flere barer. I Karavi spiser du frokostbufféen og italiensk à la carte-middag, restauranten har en voksendel. Golden Sun Chinese Restaurant serverer à la carte til middag. I Nisos serveres frokostbuffé og à la carte-middag. Mythos Greek restaurant serverer det beste fra det greske kjøkkenet til middag. Mesogios Restaurant byr på frokostbuffé, kontinental frokost, lunsjbuffé og middag. Athina Restaurant serverer kontinental frokost, snacks samt ettermiddagskaffe. Pent antrekk, langbukser for menn til middag i alle restaurantene. Bordreservasjon kreves i de fleste av hotellets restauranter.

Treningsrom med 16 årsgrense, tennis (lys om kvelden mot avgift), sandvolleyball, basket, minifotball, bordtennis, minigolf og boccia inkludert. Biljard mot avgift. Spaavdeling med 16 årsgrense. I tilslutning til spaet er det et innendørsbasseng som er oppvarmet i mai og oktober, jacuzzi, badstue og dampbad som er inkludert for hotellets gjester. Behandlinger og massasje mot avgift. PlayStation-hjørne for barna mot avgift. Barneklubb for barn 4-12 år i hotellets regi med engelsktalende personale. Lekeplass.

Wifi inkludert på hele hotellet. Minimarked. Parkering. Vil du se deg omkring på øya er det et busstopp like utenfor hotellet. Cirka 3,5 kilometer til Kos by med et stort utvalg av restauranter, barer og fornøyelser. Lokaltrafikk.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.

All Inclusive

 • Frokostbuffé i restaurantene Nisos og Karavi kl. 7.00-10.00.
 • Frokostbuffé i restauranten Mesogios kl. 8.00-10.00.
 • Kontinental frokost i restaurantene Mesogios og Athina kl. 10.00-11.30.
 • Crêpes i Crêpes station kl. 10.00-18.00.
 • Lunsjbuffé i restaurantene Mesogios og Athina kl. 12.00-14.30.
 • Lettere lunsj og snacks i restauranten i Waterpark kl. 10.00-18.00.
 • Ettermiddagskaffe i poolbarene Faros og Athina kl. 16.00-18.00.
 • Snacks i restaurantene Mesogios og Athina kl. 14.30-16.00.
 • Middagsbuffé i restaurantene Nisos og Mesogios kl. 18.30-21.30.
 • Middag i restauranten Mythos kl. 18.30-21.30. Bordreservasjon kreves.
 • Middag i den italienske à la carte-restauranten Karavi med en avdeling for voksne kl. 18.30-21.30. Bordreservasjon kreves. Vin er ikke inkludert.
 • Middag i den kinesiske à la carte-restauranten Golden Sun k. 18.30-21.30. Bordreservasjon kreves. Alkoholholdig drikke ikke inkludert.
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som øl, vin, lokale drinker og forfriskninger i en av hotellets barer kl. 8.00-24.00.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger rett ovenfor stranda i Lambi på Kos og her kan du bo i lyse og fine dobbeltrom i bungalow på første parkett med bare noen skritt til stranda. Hotellet har hele tre basseng, hvorav ett er en relaxpool for voksne. Halvpensjon er inkludert og vil du ha det enda litt mer komfortabelt så bestiller du All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, like utenfor Kos by og det er gangavstand til stranda. Hotellet har et stort bassengområde og en grunnere del av bassenget for barn. Lei en sykkel eller ta lokalbussen inn til Kos by for å shoppe litt eller lei en bil og bli kjent med mer av den vakre øya Kos.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger rett ovenfor den fine sandstranda i Lambi på Kos. Her er det store gressplener for avkobling, flere basseng for både aktiviteter, lek og deilige stunder samt en herlig strand for sandslott bygging, lesing og morgenturer. Hotellets All Inclusive-program har et stort utvalg av restauranter og barer.

Apollon Windmill

Aldersgrense på hotellet: 16 år På Apollon Windmill står det en gammel vindmølle i sandstein og den varme og lyse fargeskalaen fra sandsteinen følger med inn på hotellet helt inn til de stilrene rommene. På hotellet er det et fint bassengområde og vil du bade i havets salte og herlige bølger ligger sand- og rullesteinstranda Nea Alikarnassos kun en kort spasertur unna.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pent og stilrent hotell, ikke langt fra populære Lambi Beach, like utenfor Kos by. Her bader du i bassenget, leier en sykkel og oppdager flere strender og små perler på veien inn mot Kos by. Ddt er fine sykkelveier helt inn til byen. Legg gjerne til halvpensjon så er frokosten og middagen i boks og du får mer tid til avkobling, kanskje en deilig massasje eller en stund i dampbadstua?