Lambi - nærhet til Kos by i rolige omgivelser

Lambi

  • • Kort vei til Kos by
  • • Vakker sandstrand

Apollo Service

På reisemål med Apollo Service finnes Apollos skandinavisktalende reiseledere på plass. Vi tilbyr også service døgnet rundt via telefon, sms, app og e-post, hvor du får praktisk informasjon, tips om utflukter, leiebil og mye mer. Les mer under respektive reisemål i hvilken periode Apollo Service tilbys.  

Nord for Kos by venter fine, lille Lambi. En feriereise til Lambi er en reise til timelange middager på taverna, late stunder i solsenga og oppdagelsesreiser på sykkel. Her vil du trives dersom du liker å være i nærheten av Kos by, men helst sover i god avstand fra det mest hektiske utelivet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »Fakta om Lambi

Transport t/r hotell

Fra Kos' flyplass til første hotell på øya, tar det cirka 30 minutter. Transporten foregår vanligvis uten reiseledere fra Apollo.

Strender

Fin sandstrand.

Mer fakta

Været

jan 15°c
feb 15°c
mar 16°c
apr 18°c
mai 21°c
jun 25°c
jul 27°c
aug 28°c
sep 26°c
okt 23°c
nov 20°c
des 17°c
7,7 av 10 Lambi
Våre gjesters vurdering, Basert på 272 vurderinger

Alle feriesteder Kos

Kardamena

Velkommen til en ferie ved Kos' lengste strand! Til tross for at Kardamena er en liten ferieby er det en livlig by med mye å ta seg til. Etter en herlig dag med sol og bad kan du slå deg ned ved en av de mange restaurantene eller shoppe i butikkene. Vi har også hotell med All Inclusive så om du ønsker en ferie der lommeboken forblir på rommet er det fullt mulig.

Kos by

En reise til Kos by skuffer ikke - mange setter pris både på herlige Lambi Beach og det pulserende nattelivet i høysesongen. Men Kos by er også rik på kulturskatter som kan utforskes på egen hånd med leiebil, eller du kan bli med på noen av våre utflukter.

Tigaki & Marmari

De sjarmerende badebyene Tigaki & Marmari på Kos passer for deg som vil nyte en rolig atmosfære og deilige bad, samtidig som det er gode muligheter for å utforske omgivelsene. De to småbyene smelter sammen på en av Kos' aller vakreste sandstrender, som fortsetter videre flere kilometer langs kysten.

Psalidi

En ferie i Psalidi passer livsnyteren. I Psalidi får du det stille og rolig, og kan konsentrere deg om favorittromanen ved bassenget, nyte den herlige utsikten over havet eller ta en forfriskende dukkert på en av de fine rullesteinstrendene i nærheten.