Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8 av 10 Basert på 28 vurderinger
Total vurdering
 
8,0 / 10
Rengjøring
 
8,6 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,4 / 10
Mat og drikke
 
8,0 / 10
Rom / leilighet
 
7,8 / 10
Service
 
8,8 / 10

Siste gjestevurderinger


10 av 10

+
Beliggenheten. Personalet er også helt fantastiske.
-
Bør bytte ut føner på badet. I og med at vi må vaske opp selv bør oppvaskbørste og såpe være tilgjengelig. Nå må vi kjøpe selv.

Bekreftet gjest: 2023-09-22


10 av 10

+
God service av alle. Bra beliggenhet. Nærhet til supermarked. Fint basseng. Flott badestrand innen kort gangavstand.
-
Fornøyd med alt.

Bekreftet gjest: 2023-09-08


9 av 10

+
God service. Hyggelig personale. God frokost buffet. Kjempefint og rent uteområde.
-
Rommene er gamle og slitte.

Bekreftet gjest: 2023-06-09


7 av 10

+
Likte godt romfordelingen. Veldig bra størrelse på kjøkkenet.
-
Hotellet bærer preg av tidens tann. Selv om det er rent og pent, så er det slitt. I tillegg lagde det veldig mye lyd når man spylte ned i do. Vi kunne høre andre leiligheter når de dro opp. Dessuten så kommer vannet veldig lett og sildrende ned i do, så ofte tok det ikke med seg alt og man ble stående å spyle og spyle.

Bekreftet gjest: 2023-05-19


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 4,5/5 Sovekvalitet
  • 4,5/5 Rom
  • 4,5/5 Service
  • 4,5/5 Verdi
  • 4,5/5 Renslighet

95% anbefaler hotellet

274 vurderinger
Utmerket
 
202
Veldig bra
 
56
Bra
 
14
Mindre bra
 
1
Dårlig
 
1

Fem siste vurderinger

07.09.2017

av laila212 Norge

ve

veldig fint hotell ,meget god mat , rent og fint.det var litt liten balkong på det rommet vi hadde , men ellers var det veldig bra, kort avstad til Lambi stranda, og en liten gå tur ned til sentrum av Kos by

 
01.07.2017

av Håkon Frode S Leirvik, Norge

Ferie fam.

En utrolig god service overraskende rask og hyggelig hjelp og servering. Vennlige og alltid tilgjengelig. Rent og ryddig med alt vi trenger og basseng og lekeplass . Kan anbefale den for familier og par.

 
03.07.2015

av kjetilhugo Alta, Norge

Service i verdensklasse!

Vi fikk nok av all-inclusive i nærheten og flytta hit. Vi ble tatt imot på en utrolig måte og alt ble ordna i en fei. Rolig og behagelig atmosfære, fine rom og fantastiske eiere og ansatte. Hit kommer vi gjerne igjen. Ligger i gangavstand fra byen og strand.

 
19.09.2010

av Storfamilien Kos Town, Hellas

Fint Hotell

Vi reiste til dette hotellet med barn besteforeldre onkler og tanter(12 personer ialt) Dette er tredje gang vi er på dette hotellet da vi synes servicen og hotellet er veldig bra.Bassengområdet er stort og fint med boblebad og barnebasseng. Her er det bare å ligge og slappe av og plinge på bartenderen hvis du har lyst på noe å spise eller drikke så kommer han og tar imot bestilling.Det er litt luksus. Jeg synes det er litt langt unna sentrum men hvis du leier en sykkel så går det greit det også. Vi har vært endel på stranden utenfor en restaurant som heter OLD RIVER RESTAURANT. Her har vi som regel spist lunsj og slappet av mellom badingen og solingen, Her har de veldig god stemning og trivelig betjening. Jeg kan godt annbefale venner å besøke Aegean Houses Det er ett fint familiehotell med veldig hyggelig betjening. MEN BARTENDEREN PÅ KVELDSTID BØR DE SKIFTE UT DA HAN ER FULLSTENDIG UDUGELIG OG MINDRE HYGGELIG. Storfamilien 2010 September

 
10.10.2023

av WhiteRose_AL Leeds, Storbritannia

A brilliant resort made even better by its people

First time in Kos, we stayed for 7 days across the last week of September, first week of October. We were looking for a small resort with walking distance to a town, beach, shops and bars. This location is perfect, 20 mins into Kos Town and 10 minutes to the beach. Resort is really clean and tidy, but what really makes this resort are the staff. From breakfast time with Poppi and George taking us through to lunch (double espresso and a cola!) to the evening drinks and laughter with Stelios and Kyros. The team have every guest talking to one another, British, Dutch, German, and Scandinavian, all having a great time. Perfect time of year to go, weather was mid 20s, loads of space around the pool. Would highly recommend The Aagean Houses and are likely to return in the years to come. Keep up the great work guys Al & Rhe