Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger rett ovenfor den fine sandstranda i Lambi på Kos. Her er det store gressplener for avkobling, flere basseng for både aktiviteter, lek og deilige stunder samt en herlig strand for sandslott bygging, lesing og morgenturer. Hotellets All Inclusive-program har et stort utvalg av restauranter og barer.

SUPERSALG!

Reis til Hellas og spar opptil 45 %. på sommerferien. Bestill i dag!

Green Key

Green Key-merkede hotell arbeider aktivt for å minimere sin miljøpåvirkning. Hotellene har en miljøpolicy, miljømål og handlingsplaner for stadig å forbedre miljøarbeidet. De arbeider også med sosialt ansvar, samhandling med gjester og andre interessenter. Ved å velge et miljømerket hotell viser du at du tar ansvar og ønsker å gjøre en innsats – for et bedre miljø.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Superiorrom for 2-3 personer. Familierom for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

8,3 av 10
Basert på 7 vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 280 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Atlantis Kos har et stort og herlig bassengområde med et stort basseng og et separat barnebasseng. Solsenger, parasoller og en poolbar. Basseng- og strandhåndklær inkludert og byttes en gang i uka. Det er også et bassengområde med en aktivitetsbasseng samt en poolbar. Stranda nedenfor hotellet er belønnet med Blått Flagg og noen deler av stranda har en blanding av sand og stein. Solsenger og parasoller kan leies på stranda.

I hotellets hovedrestaurant serveres frokosten, lunsjen og middagen som bufféer med internasjonale og tradisjonelle greske retter. I hovedrestauranten er det også en egen del der du kan spise en gresk frokost med råvarer fra lokale produsenter og tilberedt på plass med lokale oppskrifter. Tavern of the Blue er en utendørsrestaurant, ved siden av bassenget, som serverer frokost, snacks, lunsj og middag og her er maten inspirert av landene rundt Middelhavet, fra Hellas og kjøttretter samt fisk- og skalldyrsretter direkte fra grillen. Hotellet har fire barer, hvorav en poolbar som er åpen fra tidlig formiddag til sen kveld og en bar på stranda der man kan kjøpe drikke og snacks på dagtid.

Aktiviteter for barn som minidisko arrangeres daglig og for alle hotellets gjester kan du delta på stretching, vanngymnastikk, boccia og sandvolleyball. Tennis mot avgift. Lekeplass. Massasje og skjønnhetsbehandlinger, mot avgift. Lettere kveldsunderholdning.

Wifi inkludert i resepsjonen og i lobbyen. En gang- og sykkelvei skiller hotellet fra stranda. Hotellområdet er stort og avstanden til stranda varierer fra 50 til 280 meter, avhengig av på hvor på hotellet du bor, det er også store avstander mellom hotellets fasiliteter. Det er cirka 1,8 kilometer til Kos by. Lokalbussen til Kos by stopper rett utenfor hotellet, så er det enkelt å ta turen inn dit og videre rundt på øya.

Blått Flagg:
Stranda er miljømerket Blått Flagg, som garanterer for vannkvaliteten, god badesikkerhet, god miljøinformasjon til de besøkende, en korrekt behandling av den lokale naturen samt flere andre miljø- og kvalitetsmessige kriterier. Blått Flagg er ett av verdens mest anerkjente miljømerker som tildeles strender, småbåthavner og båtturismeoperatører som driver bærekraftig.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.00.
  • Mindre frokostbuffé i restauranten Tavern on the Blue kl. 8.30-10.00.
  • Snacks i restauranten Tavern on the Blue kl. 10.30-17.00.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.30.
  • Lunsjbuffé i restauranten Tavern on the Blue kl. 12.30-14.30.
  • Kaker og iskrem i kjeks i poolbaren kl. 10.00-17.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.30.
  • Middagsbuffé i restauranten Tavern on the Blue kl. 18.30-21.30.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 11.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder til kl. 12.00 avreisedagen.

Sesongvariasjoner

Familierommene kan bestilles sommeren 2024.

Alle hotell – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Blue Lagoon Resort

Familievennlige Blue Lagoon Resort har det største bassenget på Kos! Badeland, lekeplass og et stort aktivitetsprogram. Restaurantene serverer alt fra pannekaker til italienske retter à la carte. I pianobaren er det underholdning flere ganger i uka og i familierommene er det plass til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger rett ovenfor stranda i Lambi på Kos og her kan du bo i lyse og fine dobbeltrom i bungalow på første parkett med bare noen skritt til stranda. Hotellet har hele tre basseng, hvorav ett er en relaxpool for voksne. Halvpensjon er inkludert og vil du ha det enda litt mer komfortabelt så bestiller du All Inclusive.

Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, like utenfor Kos by og det er gangavstand til stranda. Hotellet har et stort bassengområde og en grunnere del av bassenget for barn. Lei en sykkel eller ta lokalbussen inn til Kos by for å shoppe litt eller lei en bil og bli kjent med mer av den vakre øya Kos.

Apollon Windmill

Aldersgrense på hotellet: 16 år På Apollon Windmill står det en gammel vindmølle i sandstein og den varme og lyse fargeskalaen fra sandsteinen følger med inn på hotellet helt inn til de stilrene rommene. På hotellet er det et fint bassengområde og vil du bade i havets salte og herlige bølger ligger sand- og rullesteinstranda Nea Alikarnassos kun en kort spasertur unna.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pent og stilrent hotell, ikke langt fra populære Lambi Beach, like utenfor Kos by. Her bader du i bassenget, leier en sykkel og oppdager flere strender og små perler på veien inn mot Kos by. Ddt er fine sykkelveier helt inn til byen. Legg gjerne til halvpensjon så er frokosten og middagen i boks og du får mer tid til avkobling, kanskje en deilig massasje eller en stund i dampbadstua?