Apollon Kos

All Inclusive-hotellet Apollon Kos ligger i Lambi-området, like utenfor Kos by og det er gangavstand til stranda. Hotellet har et stort bassengområde og en grunnere del av bassenget for barn. Lei en sykkel eller ta lokalbussen inn til Kos by for å shoppe litt eller lei en bil og bli kjent med mer av den vakre øya Kos.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Deluxerom for 2 personer. Familierom for 3-4 personer. Superiorrom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Beliggenhet
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 200 m
Til sentrum: 1,8 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Apollon Kos ligger bare en kort spasertur fra sand- og rullesteinstranda Nea Alikarnassos. På hotellet er det et basseng med barneseksjon, solsenger og parasoller samt en poolbar, som serverer drikke og snacks på dagtid. Bassenghåndklær mot avgift.

I hotellets bufférestaurant serveres daglig frokost, lunsj og middag. Pent antrekk, langbukser for menn. Hotellet har også en bar i lobbyen for en drink før og kanskje etter maten. På søsterhotellet Apollon Windmill, cirka 400 meter fra Apollon ligger en italiensk à la carte-restaurant, denne er ikke inkludert i hotellets All Inclusive-program. Merk at Apollon Windmill har aldersgrense 16 år.

Vil du få opp pulsen i ferien har hotellet en basketballbane og en tennisbane. Treningsrom mot avgift.

Wifi inkludert i fellesområdene. Trapper og nivåforskjeller inne på hotellet. Lokalbussen til Kos by stopper rett utenfor hotellet og så er det enkelt å komme seg rundt på øya med buss fra Kos by.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.00-10.00.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 12.30-14.00.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.00.
  • Snacks i poolbaren kl. 11.00-17.00.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer, kl.10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Lambi

Aegean Houses

Bor du på Aegean Houses i Lambi, så bor du nært både sjø og sentrum. Toromsleilighetene har romslige balkonger og hotellet har en fin atmosfære som våre gjester setter pris på. Her er det treningsrom, badstue og jacuzzi inkludert og vil du ha massasje finnes det også mot avgift. Velkommen!

Blue Lagoon Resort

Familievennlige Blue Lagoon Resort har det største bassenget på Kos! Badeland, lekeplass og et stort aktivitetsprogram. Restaurantene serverer alt fra pannekaker til italienske retter à la carte. I pianobaren er det underholdning flere ganger i uka og i familierommene er det plass til fem personer!

Aeolos Beach

Aeolos Beach ligger rett ovenfor stranda i Lambi på Kos og her kan du bo i lyse og fine dobbeltrom i bungalow på første parkett med bare noen skritt til stranda. Hotellet har hele tre basseng, hvorav ett er en relaxpool for voksne. Halvpensjon er inkludert og vil du ha det enda litt mer komfortabelt så bestiller du All Inclusive.

Atlantis Kos

Atlantis Kos ligger rett ovenfor den fine sandstranda i Lambi på Kos. Her er det store gressplener for avkobling, flere basseng for både aktiviteter, lek og deilige stunder samt en herlig strand for sandslott bygging, lesing og morgenturer. Hotellets All Inclusive-program har et stort utvalg av restauranter og barer.

Apollon Windmill

Aldersgrense på hotellet: 16 år På Apollon Windmill står det en gammel vindmølle i sandstein og den varme og lyse fargeskalaen fra sandsteinen følger med inn på hotellet helt inn til de stilrene rommene. På hotellet er det et fint bassengområde og vil du bade i havets salte og herlige bølger ligger sand- og rullesteinstranda Nea Alikarnassos kun en kort spasertur unna.

Cosmopolitan Kos

Cosmopolitan Kos er et pent og stilrent hotell, ikke langt fra populære Lambi Beach, like utenfor Kos by. Her bader du i bassenget, leier en sykkel og oppdager flere strender og små perler på veien inn mot Kos by. Ddt er fine sykkelveier helt inn til byen. Legg gjerne til halvpensjon så er frokosten og middagen i boks og du får mer tid til avkobling, kanskje en deilig massasje eller en stund i dampbadstua?