Reisetips Nice

Reisetips til Nice

Fantastiske Nice! Nice er en av få byer som klarer å kombinere storbyfølelse med pittoreske, velholdte gater og en behagelig ro. Her finner du våre beste reisetips til reisen din: de beste severdighetene, stedene du bør sjekke ut i løpet av ferien, nydelige restauranter og de beste strendene i Nice.

Bestill reise til Nice og Den franske riviera >>

Les flere reisetips

Strender i Nice

Både i og utenfor sentrum av Nice er det strender å nyte på varme dager. I Nice sentrum er det hovedsakelig rullesteinstrender som gjelder, men tar du deg litt utenfor Nice, kan du raskt komme til vakre bukter.

Les om strender i Nice

Museer i Nice

Hvis du liker å besøke museer i løpet av ferien, vil du like Nice. I Nice har noen av de største franske kunstnerne i moderne tid levd en del av livet, som kan sees i byens museumsutvalg.

Les om museer i Nice

Gamlebyen i Nice

Området mellom Slottshøyden og sentrum er det som utgjør gamlebyen i Nice. Vieux Nice, som gamlebyen kalles lokalt, er et stort urørt område som er bevart siden 1600-tallet. De fargerike husene kombinert med de trange smugene gjør gamlebyen i Nice til et must!

Les om Gamlebyen i Nice

Gågater og torg

Nice er en veldig imøtekommende by – takket være byens lange, godt planlagte gågater og veier, torg og åpne parker. Promenade des Anglais er den mest kjente promenaden i byen, og går langs stranden i Nice.

Les mer her

Shopping i Nice

Klør det litt ekstra i shoppinggenet under ferien i Nice? Nice er en fantastisk shoppingby for den sugne, uansett om du liker å handle krims eller eksklusive designerklær.

Les mer om shopping i Nice

Restauranter i Nice

Å spise godt i Nice er det enkleste som finnes. Det kryr av restauranter, hull-i-veggen og take-away steder. Uansett hvilket budsjett du har finnes det garantert steder for alle smaker og meninger.

Les om restauranter i Nice

Severdigheter i Nice

Vil du oppdage noe nytt i Nice? Vandre opp på de store høyder til La Colline du Château, rusle i gigantiske Parc Phœnix eller besøk en fin katedral!

Les om severdigheter i Nice

Franske matretter

Maten på den franske rivieraen heller mot klassisk middelhavsmat. Det er mange klassikere som tilhører fransk mat som du bør prøve i løpet av ferien i Nice.

Les om franske matretter

Slottshøyden - La Colline du Château

Slottshøyden må du ikke gå glipp av under ferien i Nice, av mange grunner; utsikten er vanskelig å slå, stedet har en enorm historie, og den berømte fossen er en fryd for øyet. Toppen av høyden måler 93 meter over havet.

Les mer om Slottshøyden - La Colline du Château her

Cathédrale Orthodoxe Saint-Nicolas de Nice

En veldig fotografert og verdsatt landemerke i Nice er den russisk-ortodokse katedralen Saint Nicholas, eller som den heter på fransk, Cathédrale Ortodokse Saint-Nicolas de Nice.

Les mer om Cathédrale Orthodoxe Saint-Nicolas de Nice