Shopping i Nice

Shopping i Nice

Klør det litt ekstra i shoppinggenet under ferien i Nice? Nice er en fantastisk shoppingby for den sugne, uansett om du liker å handle krims eller eksklusive designerklær.

Bestill reise til Nice og Den franske riviera >>

Les flere reisetips

Shopping i Nice Shopping i Nice

Galeries Lafayette

I Nice finner du Steen & Ströms eller Paleéts motsats som heter Galeries Lafeyette. Her finner du det meste som kan tenkes å handle – alt fra merkeklær og tilbehør, til mat og vin er samlet i husets fem etasjer. Adresse: 6 Avenue Jean Médecin

Nærprodusert olivenolje

Med sine mange olivenlunder og varme middelhavsklima er Frankrike eksperter på olivenolje. Kjøp med deg olivenolje hjem og på den måten forlenge ferien! På Rue Saint-François-de-Paule ligger to butikker som bare selger olivenolje: Alziari og A l’Olivier.

Adresse: Alziari – 14 Rue Saint-François-de-Paule, A l’Olivier, 7 Rue Saint-François-de-Paule

Kjøp fransk vin i Nice

Un verre de vin, s'il vous plaît! At franskmenn er dyktige på bra på vin er viden kjent. Her kjøper du fransk vin til bedre priser enn hjemme, så kjøp med deg en flaske eller to hjem. I gamlebyen ligger vinbutikken Cave Caprioglio, som har vært i Nice siden 1902. I havnen venter den lille perlen La Belle Cave.

Adresse: Cave Caprioglio - 16 Rue de la Préfecture, La Belle Cave - 8 Rue Bavastro.

Annerledes shopping på rue Alphonse Karr

Er du ute etter klær som få andre har? På den lille gaten rue Alphonse Karr ligger det flere klesbutikker med franske og internasjonale designermerker, som ofte har et personlig touch.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.