Strender i Nice

Strender i Nice - våre beste tips!

Både i og utenfor sentrum av Nice er det strender å nyte på varme dager. I Nice sentrum er det hovedsakelig rullesteinstrender som gjelder, men tar du deg litt utenfor Nice – med for eksempel en lokal buss, kan du raskt komme til vakre bukter med sandstrender. Her er våre beste tips om strender i Nice.

Bestill reise til Nice og Den franske riviera >>

Les flere reisetips

Stranden i Villefranche-sur-Mer Stranden i Villefranche-sur-Mer

Stranden på Promenade des Anglais

Langs hele promenaden, Promenade des Anglais i Nice, er det en rekke strender. Flere av disse er offentlige. Kast håndkleet over skulderen, ta med litt piknik og velg ut et herlig sted som passer deg. Hvis du vil ha en virkelig luksuriøs dag på stranden, kan du velge å betale for å ligge på en av de private strendene med strandklubber langs Promenade des Anglais.

Sandstranden ved Villefranche-sur-Mer

Omtrent ti minutter fra sentrum av Nice med buss, ligger en skjult vik i nærheten av den lille byen Villefranche-sur-Mer. Her lokker en lang sandstrand og det klare blå havet. Du kommer deg lett til stranden i Villefranche-sur-Mer med buss 100 fra Nice havn. Blir du trøtt av å ligge på stranden i Villefranche-sur-Mer, så er landsbyen like ved vel verdt et besøk med sine små hus og pittoreske gater.

Stillhet og avslapning ved Eze-Sur-Mer

Et kvarter fra Nice med toget ligger den lille byen Eze-Sur-Mer. Her er en rolig og ekte rullesteinsstrand som er åpen for offentligheten. Det er også to Beach Clubs med privat del av stranden som du kan betale for å ligge på. Her er vannet langgrunt og klart.


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.