Saint Nicolas de Nice

Cathédrale Orthodoxe Saint-Nicolas de Nice

En veldig fotografert og verdsatt landemerke i Nice er den russisk-ortodokse katedralen Saint Nicholas, eller som den heter på fransk, Cathédrale Ortodokse Saint-Nicolas de Nice.

Katedralen er den største russisk-ortodokse katedralen utenfor Russland og ble donert til Nice av tsaren Nicholas II på begynnelsen av 1900-tallet. I dag har den blitt et ikon for byen og et slags landemerke. Med sine kuppelformede tårn er St. Nicholas-katedralen veldig lik Vasiliki-katedralen i Moskva.

Kirken er pompøs og staselig. Katedralen ligger på Avenue Nicolas-II, og du kan lett komme deg dit til fots. Det koster 10 euro for voksne, mens barn under 14 år går gratis. Kirken er åpen morgen og ettermiddag, med en lengre pause ved lunsjtid. Du kan finne mer informasjon om å besøke kirken på deres hjemmeside.

Bestill reise til Nice og Den franske riviera >>

Les flere reisetips


Tips & Inspirasjon

Bli inspirert av våre reisetips, finn ditt drømmehotell eller meld deg på til vårt nyhetsbrev.

Alle våre reisetips

I våre reiseguider finner du tips på de hyggeligste restaurantene, de fineste strendene, de mest interessante severdighetene med mer!

Les våre reisetips

Finn ditt drømmehotell

Finn det perfekte hotellet med et finsøk. Søk etter bare det som er viktig for deg og sitt igjen med de hotellene som passer deg best.

Gå til hotellsøket

Apollos nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta inspirerende reisetips, gode tilbud, og spennende nyheter.