Deluxerom

Deluxerom med balkong. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i ordinære senger. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Kjøleskap. Vannkoker samt kaffe og te. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Åpen planløsning til badet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 35 kvm
Antall personer: 1-3

Deluxerom med utgang til basseng

Deluxerom med utgang til bassenget fra uteplassen. En dobbeltseng eller to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i ordinære senger. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Minibar. Vannkoker samt kaffe og te. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Åpen planløsning til badet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 50 kvm
Antall personer: 1-3

Familierom, juniorsuite

Familierom, juniorsuite med balkong eller terrasse. To soverom og et oppholdsrom med sofa og spisebord. En dobbeltseng og to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i ordinære senger. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe og te. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 106 kvm
Antall personer: 2-5

Familierom, juniorsuite med eget basseng

Familierom, juniorsuite med eget basseng. To soverom og et oppholdsrom med sofa og spisebord. En dobbeltseng og to enkeltsenger. Mulighet for ekstraseng i ordinære senger. Gratis wifi, luftkondisjonering og safe. Minibar. Nespressomaskin samt kaffe og te. Strykejern og -brett. Badekåper og tøfler. Dusj og wc, hårføner. Åpen planløsning til badet. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 106 kvm
Antall personer: 2-5