Rom/leiligheter

Ikke-renovert toromsleilighet

Toromsleiligheter som ligger i de nederste etasjene og har frokostbuffé inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. Badekar/dusj og wc. Balkong, terrasse og markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Hotellet kaller disse rommene A1 Silver og de ligger alltid på bakkeplan.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Renovert toromsleilighet

De lyse toromsleilighetene som nylig er renoverte og ligger i de øverste etasjene har frokostbuffé inkludert. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Disse rommene kalles A1 Gold av hoteller og ligger i de øverste etasjene.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Renovert treromsleilighet

Lyse treromsleiligheter som nylig er renoverte og ligger på bakkeplan. To soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Satellitt-TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Hotellet kaller disse rommene A2 og de ligger alltid på bakkeplan.

Antall personer: 3-4 / 3-6, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Lyse toromsleiligheter som ligger i de øverste etasjene. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke. Hotellet kaller disse rommene A1 Gold og de ligger alltid i de øverste etasjene.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet

Toromsleiligheter som ligger i de nederste etasjene. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke. Hotellet kaller disse rommene A1 Silver og de ligger alltid på bakkeplan.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet i de øverste etasjene

Toromsleiligheter som ligger i de øverste etasjene og har ett soverom med to enkeltsenger, samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi og luftkondisjonering. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Balkong med begrenset havutsikt. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet, delt basseng

Lyse, nylig renoverte toromsleiligheter med utgang til delt basseng. Ett soverom med to enkeltsenger, og kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. Badekar/dusj og wc. Uteplass med tilgang til basseng. Rengjøring 7 ggr/uke. Disse leilighetene kalles A1 silver på hotellet.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Treromsleilighet

Treromsleiligheter som ligger på bakkeplan og har to soverom med dobbeltseng eller to enkeltsenger, samt kombinert oppholdsrom/minikjøkken. Mulighet for ekstrasenger i sovesofa. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. TV. Gratis WiFi. Safe mot avgift. Badekar/dusj og wc. Markterrasse. Rengjøring 7 ggr/uke.

Antall personer: 3-5 / 3-6, hvorav 2 barn