Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med markterrasse. Leilighetene ble renovert i 2020. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Safe mot avgift. Takvifte i stua. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet deluxe

Toromsleiligheter deluxe med balkong og begrenset havutsikt. Leiligheten ble renovert i 2020. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi og luftkondisjonering inkludert. Safe mot avgift. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

  • Leilighetene ligger i hotellets øverste etasje.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn

Toromsleilighet superior

Toromsleiligheter superior med balkong og begrenset havutsikt. Leiligheten er ikke renovert. Et soverom med to enkeltsenger. Mulig med ekstrasenger i sovesofa i stuedel. Minikjøkken med kokeplater, kjøleskap, mikrobølgeovn, kaffetrakter, vannkoker, brødrister og enkelt kjøkkenutstyr. Wifi inkludert. Safe mot avgift. Takvifte i oppholdsrommet. TV. Strykejern og strykebrett. Dusj og wc, hårføner. Rengjøring 7 ggr/uke.

Romstørrelse: Ca. 44 kvm
Antall personer: 2-3 / 2-4, hvorav 2 barn