Våre gjesters vurdering
Vurdering fra TripAdvisor
Her ser du våre egne gjesters vurderinger av hotellet.
8,3 av 10 Basert på 71 vurderinger
Total vurdering
 
8,3 / 10
Rengjøring
 
8,2 / 10
Oppfylte forventningene
 
8,0 / 10
Mat og drikke
 
6,7 / 10
Rom / leilighet
 
8,4 / 10
Service
 
8,3 / 10

Siste gjestevurderinger


8 av 10

+
Atmosfæren
-
Bedre rengjøring på rommene

Bekreftet gjest: 2023-04-09


8 av 10

+
-

Bekreftet gjest: 2023-04-02


10 av 10

+
Pent, nytt, og nydelig uteområde/basseng/beplantning. Treningsrom.
-
Vi hadde adgang til basseng fra balkong, men hadde skygge mesteparten av dagen - såvidt etterniddagssol nedre trinn på trappen en liten time. Litt lite variert middagsbuffet. Noe manko renhold (håndklær, toalettpapir...) En dag med restaurering/forbedring utenfor leilighet med mye støy. Ellers bra!

Bekreftet gjest: 2023-02-26


7 av 10

+
-
På grunn av at varmrettene til lunsj og middag ikke var mer enn litt lunken

Bekreftet gjest: 2023-02-19


10 av 10

+
Beliggenhet, rolig atmosfære uten støy, men likevel sentralt til alt. Kommer tilbake garantert:)
-

Bekreftet gjest: 2023-01-22


9 av 10

+
Nærme strand og egen strandbar og solsenger. Frokost og lunsj var bra.
-

Bekreftet gjest: 2022-11-20


8 av 10

+
Nær stranden.
-

Bekreftet gjest: 2022-11-20


8 av 10

+
beliggenhet og veldig rent.
-

Bekreftet gjest: 2022-11-20


9 av 10

+
Beliggenhet, service og vennlig personale.
-

Bekreftet gjest: 2022-11-20


5 av 10

+
Flott renovert leilighet og trivelig betjening. Og beliggenheten er jo bra.
-
All inclusive.Maten var elendig denne gangen. Har bodd der to ganger før. Los Olivas den ene gangen med bedre mat enn nå. Veldig ensformig matutvalg i buffeen. Til lunsj en dag var det gjenoppvarmede canaripoteter som var misfarget inni. Det var ingen variasjon i salatutvalget, og annet tilbehør til middag og lunsj var kjipe greier . Noen merkelige pommes frites som var nærmest flate strimler druknet i frityrolje, gjentatte former med fiskeretter med ulike sauser, lite spennende, ingen variasjon i pålegg til frokost, men greit utvalg i frukt. Rundstykker var som regel for lite stekt. Vi var drittlei maten etter et par dager. Lyspunktet var nystekt kalkun til halloweenkvelden med nydelig saus, og nystekt and en annen kveld. Ellers var det triste greier. Vi fikk og terrasse ut mot gaten ved hovedinngangen, har før hatt mot bassengområdet. Ikke akkurat støyende, men utrivelig å ikke kunne velge musikk/radio selv om en satt på terrassen om kvelden. Da sørget restaurantene for musikken. Vi er ferdig med Lagos de Fanabe for vår del.

Bekreftet gjest: 2022-11-06


En gjestevurdering baseres på den enkeltes innlegg hos TripAdvisor (om reiser og hotell). Den reisende kan ha reist på egen hånd eller med en annen arrangør. Apollo tar ikke ansvar for innhold eller vurderinger.


Totalvurdering

  • 4,5/5 Sted
  • 3,5/5 Sovekvalitet
  • 3,5/5 Rom
  • 3,5/5 Service
  • 3,5/5 Verdi
  • 3,5/5 Renslighet

57% anbefaler hotellet

613 vurderinger
Utmerket
 
136
Veldig bra
 
193
Bra
 
130
Mindre bra
 
76
Dårlig
 
78

Fem siste vurderinger

13.03.2023

av Renée Schancke F Norge

Flott anlegg som ligger sentralt til restauranter, strand, shopping og turer langs havet. Stort bassengområde.

Det er flere bassengområdet med solsenger. Et eget basseng for mindre barn. Servering av mat og drikke fra poolbar. To takterrasser med solsenger og utsikt mot hage og gav. Treningsrom inne på området. Flott moderne skybar med utsikt til solnedgangen.

 
17.04.2020

av annelB3064KE Mandal, Norge

Nydelig sted og hyggelig personale

Vinterferie på hotellet. Fikk fint oppusset rom med utsikt mot bassengområde. Rent og fint både inne og ute på. To bassengområder; et oppvarmet og et ikke. God frokost på hotellet. Strandpromenaden er like ut av hotellområdet med fin strand og masse gode restauranter. Gangavstand til butikker mm i et fint og rolig område. Gode tur muligheter i nærheten, enten promenade langs sjøen eller opp i fjellene. Vi ble lengre på hotellet pga sandstorm/calima og den usikkerheten det innebar. Fikk veldig god service fra personalet på hotellet disse dagene, utover det man kan forvente. Kommer gjerne igjen!

 
05.10.2019

av Travelmum68 Oslo, Norge

Rolig, avslappende og peny

En uke med deilig, avslappende ferie. Hadde bestilt leilighet med to soverom og all inclusive for to voksne, tenåring og ung voksen... leiligheten var nyrenovert, veldig pen og funksjonell med veldig god garderobeplass på begge soverom. Ett bad med en fantastisk deilig dusj!!! Området er koselig med mange kriker og kroker hvor det aldri var vanskelig å få solseng. Men mye skygge fram til 12. Flott strand bare 50 meter fra hotellet hvor det også alltid var plass. Solsenger inkludert i all inclusive. Enkel standard på beach club’en. Maten var buffet alle tre måltider. Frokost og lunsj best. Men absolutt en god opplevelse for en som aldri har prøvd og vært skeptisk til all inclusive. Bra renhold i leiligheten, pent vedlikeholdt ute. Til tider litt sur betjening i restauranten. Ikke alle liker jobben sin like godt. Men foretrekker spansk reserverthet fremfor pågåendehet 😜 I området rundt var det pent med drøssevis av restauranter og barer. Mye jallabutikker med turistskrot. Men enkelte unntak var det. Vannaktiviteter i enden av stranden og i nærmeste havn - 10 min unna. Neste gang vil vi være i 14 dager! Eller for alltid... 🤣

 
25.07.2017

av 805GaryF Ålesund, Norge

Ødelagt ferie

Det er dessverre ikke noe positivt å si om dette hotellet. Sjelden har bilder i en feriekatalog vært så misvisende som i dette tilfellet. Rommet var slitt, møkkete og fullt av maur, og dette var et "høyere standard" rom. Det generelle renholdet på anlegget var en vits. På den uken vi bodde her ble ikke bassengområdet rengjort en eneste gang. Det var plagsom byggestøy, selv på lørdager og søndager. Maten var uspiselig og direkte helsefarlig, mye på grunn av fugler som hadde fri tilgang til buffeten og som la igjen visittkort overalt. I tillegg var maten kald, svidd, tørrstekt og umerket. Drikke var flat og varm. Hotellet bar videre preg av dårlig ledelse og slett service. I løpet av den tiden vi bodde her gjorde vi resepsjonen oppmerksomme på flere kritikkverdige forhold og mangler. Ingenting ble tatt tak i og vi fikk aldri noen tilbakemeldinger.

 
05.05.2014

av Rokimi1878 Stavanger, Norge

Elendig standard på leilighet

Min kone og jeg var nylig på en 2-ukers ferie på hotellet Lagos de Fañabé. Ferien ble booket gjennom Vingreiser og vi valgte en leilighet som Ving beskrev som ‘høyere standard’. Beskrivelsen var totalt misvisende ettersom leiligheten var alt annet en høyere standard, etter vår mening ville normal standard vært en overdrivelse. Blant feilene i ‘høyere standard’ leiligheten vår var sprukne/ødelagte dører, stoler med ødelagte sete, pillråtten/Livsfarlig rekkverk og markiser som var bare filler. Etter å ha klaget til Ving ble ‘løsningen’ som følger: markisen ble fjernet (men ingen annen solskjerming ble gitt som erstatning), stolene ble reparert ved å skru treplate over rotting sete. Rekkverket ble fylt med kitt og overmalt – det så bedre ut men var likevel livsfarlig. Dørene ble ikke rørt da det ville krevd mer arbeid. Uteområdene på hotellet var fine og betjening hyggelige. Ikke går i samme felle og betaler i dyre dommer for noe som Ving ikke leverer. Hvis du har likevel valgt en ‘høyere standard’ leilighet, vær kritisk og undersøk leiligheten nøye ved ankomst og klag med én gang.