Villa Cortés

Villa Cortés

  • • Meksikansk touch

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Villa Cortés oppleves som en meksikansk hacienda av det mer luksuriøse slaget. Der det ligger midt i Playa de las Americas med et fint, romslig bassengområde kommer feriefølelsen helt av seg selv. Litt ekstra velvære og behag kan du unne deg i det store, fine spaet som tilbyr en mengde ulike behandlinger.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 2-3 personer. Enkeltrom for 1 person. Juniorsuiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Stille og rolig bassengområde. Ikke forstyrrende musikk, vannaerobic og verter som maser om aktiv...
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 20 m
Til sentrum: 300 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Villa Cortés er er luksuriøst hotell med et herlig bassengområde der både barne- og hovedbassenget er oppvarmet vinterstid; hovedbassenget har en blanding av salt og ferskvann. Bassengene holder minimum 20 grader vinterstid, men temperaturen kan være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Solsenger, parasoller og badehåndklær. Pool-/snackbar. Det går en tunnel fra hotellet til havet, der du kan svømme i et havbasseng med bølger. Også her er det gratis solsenger og snackbar.

Hotellet har flere restauranter. I bufférestauranten Veracruz serveres frokosten. Restaurant Pancho Villa serverer retter fra det meksikansk kjøkkenet. Á la carte-restauranten Tiziano har mat fra Middelhavsområdet på menyen. La Sirena har en herlig terrasse med fantastisk utsikt over havet og serverer paella og skalldyr. Flere barer, blant annet en chill out-bar på stranden og en tysk ølstue.

Stort og pent spa med gratis tilgang til dampbad, jacuzzi og badstu, samt ulike spabehandlinger mot avgift. Det finnes også et lite trimrom og mulighet til å spille tennis. Vil du spille golf kan hotellet hjelpe til med kontakter til øyas golfbaner. Bordtennis.

Gratis wifi i lobbyen. Romservice på dagtid. Vaskeriservice mot avgift. Hotellet tilbyr også barnepass mot avgift. Nivåforskjeller i hotellområdet. Cirka 800 meter til den større stranda Playa de las Vistas. Kort vei til Safari shoppingsenter og gode restauranter. Golfbaner i nærheten. Lokaltrafikken kan oppfattes som forstyrrende. Innendørsparkering er mot avgift.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon mot tillegg.

Når voksne legger til måltider spiser barn 2-11 år gratis.

Frokosten inntas i restaurant Veracruz og middagen i à la carte-restauranten Tiziano kl. 19.00-22.30. Lørdager serveres middagen i den meksikanske restauranten.

Eksklusive hoteller skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 5
  • Høy kundetilfredshet                 
  • Spa med variert spa-meny og massasje
  • Eksklusivt bassengområde