Adrian Colon Guanahani

Adrian Colon Guanahani

  • • Flere oppvarmede basseng

Aldersgrense på hotellet: 16 år

Adrian Colon Guanahani er et pent hotell med god atmosfære og utmerket beliggenhet nær strandpromenaden i Costa Adeje. Beliggenheten i kombinasjon med den avslappede atmosfæren, gjør hotellet til en skikkelig ferieoase. Her er det to herlige bassengområder, der det ene ligger på taket med flott utsikt.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-2 personer. Superiorrom for 2 personer. Suiter for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Standard og service
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 150 m
Til sentrum: 150 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Adrian Colon Guanahani er et voksenhotell med aldersgrense 16 år. Hotellet ligger i kort avstand fra både Costa Adeje og Playa de las Americas og du kan se frem til avkobling kombinert med et yrende byliv. Det vakre bassengområdet er omgitt av høye palmer og ved de to saltvannsbassengene er det gratis solsenger og parasoller. Oppe på hotellets tak ligger ytterligere et bassengområde med et ferskvannsbasseng, jacuzzi og solsenger med parasoller. Håndkleservice. Alle bassengene er oppvarmet til minst 20 grader.

I bufférestauranten serveres frokost og middag og det er temakvelder flere ganger i uka. Pent antrekk kreves til middag. I pool-/snackbaren La Pérgola serveres en á la carte-lunsj samt enkle retter og snacks. Kvelden kan avsluttes med et glass i baren Sala. Levende musikk og show flere kvelder i uken.

Hotellet har et sportsområde med et gratis lite treningsrom og bordtennis. Her er det også et spa med badstue, jacuzzi og hamam. Massasje mot avgift.

Døgnåpen resepsjon og gratis wifi i fellesområdene. Romservice (kl. 8.00-22.00), og vaskeriservice mot avgift. Søsterhotellet Jardines De Nivaria ligger 50 meter fra hotellet og har en prisbelønnet gourmetrestaurant med fransk og spansk meny, denne er ikke inkludert i halv- eller helpensjon. Det er også tennisbane (mot avgift) på søsterhotellet. Til Playa Fañabes strandpromenade med restauranter og shopping er det cirka 150 meter. Det ligger også stranda. Gjennomgangstrafikk.

Måltider

  • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
  • Halvpensjon og helpensjon mot tillegg.
    Reiser du over jul og legger til måltider er også julemiddag 24.12 inkludert.

Verdt å vite

Merk at temperaturen i bassengene kan synke og være lavere om morgenen, kvelden og i dårlig vær.

Hoteller for voksne skal alltid ha

  • Klassifisering minimum 3+
  • Høy kundetilfredshet
  • Wifi i fellesområdene