Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

CUSTOMER CHOICE AWARD

Hotellet har fått Apollos utmerkelse Gold basert på våre egne kunders vurderinger.

Populære Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et All Inclusive-hotell på Tenerife som passer for hele familien! Herfra er det kort vei til havet og det er hele tre basseng i det fine bassengområdet. Som gjest her kan du benytte fasilitetene på nabohotellet, slik at du har tilgang til enda et bassengområde samt flere restauranter og tennis. Et lite stykke unna venter sandstranda i Playa de las Americas og hotellet tilbyr transport dit hver dag!

Travelife-sertifisert hotell

Virksomheten har et godt utviklet fokus på bærekraftig turisme, og oppmuntrer underleverandører og andre til å opptre etisk og miljøvennlig. De jobber hele tiden med å utvikle og utfordre seg selv i en positiv retning.


Rom/leiligheter

Dobbeltrom for 1-3 personer. Juniorsuiter for 2 -4 personer, hvorav 1 barn.

Les mer om rommene/leilighetene

Våre gjesters vurdering

Siste vurdering

Gjennomført, med gjestene i fokus.
Se alle vurderinger

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,5 km
Til sentrum: 2 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Herlige Bahia Principe Sunlight Costa Adeje ligger nesten i sjøkanten med en fantastisk utsikt mot naboøya La Gomera. Hyggelig bassengområde der ett av bassengene er oppvarmet til minimum 20 grader vinterstid. Temperaturen kan imidlertid være noe lavere om morgenen og kvelden, og i dårlig vær. Barnebasseng og jacuzzi, solsenger og parasoller. Badehåndklær mot depositum. Poolbar.

På hotellet er det en bufférestaurant, Mirador, samt á la carte-restaurantene Casa Bonita med brasiliansk meny og Portofino med italiensk mat. Pent antrekk i alle restaurantene. Bar og chill out-bar som er åpen på kveldstid.

Wifi inkludert i fellesområdene. Døgnåpen resepsjon. Spa med behandlinger mot avgift. Lite treningsrom både inne og ute samt squash og aerobics. Biljard mot avgift. Spillrom. Lekeplass for de yngste og barneklubb (4-12 år) i hotellets regi med engelsktalende personale og minidisco.

Golfbane i nærheten av hotellet. Det ligger en liten stein-/klippestrand ved hotellet og det er cirka 2 kilometer til sentrum av Playa Paraíso og til klippebad. Det er cirka 1 mil til Playa de las Americas og sandstrendene. To hotellbusser til Playa de las Americas daglig der den ene er gratis (plassbestilling dagen før) og den andre mot avgift. Utendørsparkering. Innendørsparkering mot avgift.

Søsterhotellet og Bahia Principe Village
Som gjest på hotellet er du også velkommen til å bruke fasilitetene på nabohotellet Bahía Principe Sunlight Tenerife med tennis og minigolf. Du kan spise i à la carte-restaurantene, en asiatisk og en meksikansk, også her gjelder pent antrekk (ikke shorts).

Utenfor hotellområdet ligger den kanariske "landsbyen" Bahia Principe Village, som tilhører hotellet. Her finnes blant annet sportsbar (ikke med i All Inclusive), disco, karaokebar og butikker.

Måltider

Inkludert:

 • All Inclusive.
 • Nyttårsmiddag.

Mot tillegg:

 • All Inclusive Ultra.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-10.30 i restaurant Mirador.
 • Frokost kl. 8.00-10.30 i restaurant Italiano Portofino.
 • Lunsjbuffé kl. 13.00-15.00 i restaurant Mirador.
 • Middagbuffé kl. 18.30-22.00 i restaurant Mirador.
 • Tre middager pr. uke kan inntas à la carte, en pr. restaurant. Bordbestilling dagen før.
 • Poolbar kl. 10.00-18.30.
 • Snacks hele døgnet (en av snackbarene er alltid åpen).
 • Ubegrenset med lokale drikkevarer som mineralvann, øl, vin og drinker kl. 10.00-23.00.

All Inclusive Ultra mot tillegg omfatter vanlig All Inclusive samt:

 • Tidlig inn- og utsjekking når det er mulig.
 • Sjokolade og musserende vin ved ankomst.
 • Fylt minibar på rommet ved ankomst (etterfylles mot avgift).
 • Safe på rommet.
 • Raskere wifi på rommet.
 • Et utvalg av internasjonale drinker i lobbybaren.

Endringer kan forekomme. Som identifikasjon er det obligatorisk å bære hotellets armbånd. All Inclusive gjelder til avreise.

Hotell for barnefamilier

 • Høy kundetilfredshet
 • Mulighet for store rom med plass til minimum tre-fire personer
 • Barnebasseng eller barneseksjon
 • Barneseng skal være tilgjengelig (må legges til i bestillingen for å være garantert)
 • Wifi i fellesområdene

Alle hotell – Playa de las Americas

Adrian Colon Guanahani

Aldersgrense på hotellet: 16 år Adrian Colon Guanahani er et pent hotell med god atmosfære og utmerket beliggenhet nær strandpromenaden i Costa Adeje. Beliggenheten i kombinasjon med den avslappede atmosfæren, gjør hotellet til en skikkelig ferieoase. Her er det to herlige bassengområder, der det ene ligger på taket med flott utsikt.

Lagos de Fañabé

Der det ligger ved den koselige strandpromenaden i den nordre delen av Costa Adeje er Lagos de Fañabé et godt valg for vinterens ferie. Det fantasifullt utformede bassengområdet har flere basseng som ligger i et meget frodig område. Nede på stranda venter solsenger og parasoller på hotellets beach club.

La Plantación del Sur Vincci

Slapp av på La Plantacion del Sur Vincci som er et eksklusivt hotell i rolige omgivelser i Costa Adeje. Bo i en herlig juniorsuite eller clubrom og trekk inn den rolige og deilige atmosfæren på hotellet. Her blir det tid til en velfortjent hvile.

Park Club Europé

Park Club Europé er et hotell med sentral beliggenhet i Playa de las Americas. Det trivelige bassengområdet er omgitt av en vakker hage med både høye palmer og eukalyptustrær som gir god skygge. For den aktive er det tennis, aerobics og treningsrom. Barna kan se frem til eventyr i hotellets barneklubb.

Parque de las Americas

Parque de las Americas er et pent leilighetshotell med romslige leiligheter og hyggelig atmosfære med en utmerket beliggenhet sentralt i Playa de las Americas. Fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Gå ikke glipp av hotellets restaurant, som er populær av både hotellets gjester som av lokalbefolkningen.

Stella Polaris Oro Blanco

Stella Polaris Oro Blanco er et godt valg for deg som vil bo i leilighet med sentral beliggenhet i Playa de las Americas. På den romslige solterrassen eller ved bassenget kan du slappe av etter en runde på golfbanen som ligger like ved. Når det er på tide å tenke på middagen er det kort vei til alle restaurantene i sentrum med både kanariske spesialiteter og internasjonale retter på menyen.

Villa Cortés

Villa Cortés oppleves som en meksikansk hacienda av det mer luksuriøse slaget. Der det ligger midt i Playa de las Americas med et fint, romslig bassengområde kommer feriefølelsen helt av seg selv. Litt ekstra velvære og behag kan du unne deg i det store, fine spaet som tilbyr en rekke behandlinger.

Parque la Paz

Vil du bo sentralt i Playa de las Americas er Parque la Paz et godt valg. Rett rundt hjørnet ligger det flere butikker, restauranter og barer. Foretrekker du salte bad i havet er det tre fine strender like i nærheten. Blir du på hotellet er det et stort bassengområde, to restauranter og barneklubb for de små.

H10 Conquistador

H10 Conquistador ligger sentralt i Playa de las Americas på Tenerife. Flere av rommene byr på havutsikt og deluxerommene har privat terrasse med panoramautsikt over havet. Her er det et stort bassengområde med ett oppvarmet basseng, flere restauranter og gratis treningsrom. Den fine beliggenheten ved strandpromenaden gjør det enkelt å gå til butikkene og restaurantene i sentrum.

Adrian Jardines De Nivaria

Adrian Jardines De Nivaria har den beste plasseringen ved den herlige strandpromenaden i Costa Adeje. De laguneformede bassengene slynger seg i det frodige bassengområdet og gjør det hele ekstra lekkert. Flere restauranter, en puttingbane, lekeplass, herlige massasjebehandlinger – kort sagt, her finner du det meste for en avslappende ferie.

Paraiso del Sol

Er du ute etter et hotell med god beliggenhet i Playa de las Americas, med gangavstand til den fine Troya-stranda samt nærhet til butikker og barer – da er Paraíso del Sol midt i blinken for deg. Bassengområde med oppvarmet basseng og i leiligheten finner du alt du trenger for å ordne det meste av maten selv i ferien. Du kan også bestille halvpensjon mot tillegg for mest mulig avslapping i ferien.

Servatur Caribe

Servatur Caribe ligger i hjertet av Playa de las Americas og har et fint bassengområde med vakker havutsikt. Vil du ha enda bedre utsikt kan du ta turen opp på solterrassen på taket. Fra hotellet kan du gå både til stranda og til Siam shoppinggalleri.

Gala

Gala har utmerket beliggenhet sentralt i Playa de las Americas, og passer for hele familien med et stort bassengområde og eget barnebasseng. Sandstranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet. For litt ferieluksus er det spa på hotellet som tilbyr massasje og et treningsrom for de voksne. Legg til All Inclusive så blir det ekstra komfortabelt og avslappende.

Isabel

Isabel i Playa de las Americas ligger i en hyggelig hage og er bygd opp med flere mindre bygninger med leiligheter i typisk kanarisk stil. For alle badeengler er det et fint bassengområde med barnebasseng, og vil du ha en litt roligere og voksen atmosfære er det et bassengområde for det også!

Sol Sun Beach

Sol Sun Beach på Tenerife passer så vel den som reiser alene som familien. På hotellet er det et stort bassengområde og stranda og strandpromenaden ligger rett nedenfor. Her har du en perfekt beliggenhet for å gå til stedets mange butikker, restauranter og barer i Fañabé, rett nord for Playa de las Américas.

Flamingo Beach Mate

Flamingo Beach Mate er et perfekt hotell for deg om liker å ligge ved et flott basseng, slappe av med en yogatime eller leie en bil for å utforske alt det fine Tenerife har å tilby. Pakk en god piknikkurv og gå til noen av de fine strendene i nærheten.

Gran Oasis Resort

Gran Oasis Resort er et komfortabelt leilighetshotell på det sørlige Tenerife med tre oppvarmede basseng. Hotellet passer for familier, store familier med opp til seks personer og par som vil slappe av og oppleve den vakre øya Tenerife. Legg til frokost, halvpensjon eller All Inclusive for ekstra komfort eller innta måltidene på noen av de mange restaurantene som du finner i Los Cristianos eller Playa de las Americas.

Piramides Resort

Piramides Resort ligger i Playa de las Americas og her kan du koble av ved ett av de to bassengområdene eller ta turen ned til stranda. Om kvelden er det underholdning i poolbaren. For en ekstra avslappende ferie kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Gara Suites Golf & Spa

Gara Suites Golf & Spa i Playa de Las Americas på Tenerife er golferens drøm. Hotellet ligger bare et par hundre meter fra klubbhuset på Las Americas GC, en 18-hulls par 72 bane. Du bor i romslige suiter og kan veksle mellom golfspilling og herlig avslapping i bassengområdet eller i hotellets spa. Du har mulighet til å legge til alle , eller bare noen måltider på hotellet.

Green Garden Resort – vinter

Populære Green Garden Resort på Tenerife bli oppgradert til et drømmehotell for familiens vinterferie. Hotellet blir et Apollo Mondo Family-hotell og det perfekte ferievalget for deg som ser etter et godt familiehotell av god standard. Som på alle Apollo Mondo Family-hotell kan du se frem til barneklubben Club Polly & Mino, Apollos svømmeskole, Mondo Café og ulike former av gruppetrening flere dager i uka.

Green Garden Resort – sommer

Green Garden Resort passer både for barnefamilien og golfentusiasten. Hotellet er nabo med golfbanen og det er bare 10 minutter til badelandet Siam Park. Green Garden er et populært hotell med mange tilbakevendende gjester.

Coral Compostela Beach Golf

Coral Compostela Beach Golf ligger ved golfbanen i Playa de las Americas. Du bor i romslige og moderne leiligheter og på hotellet er det et koselig bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Det er gangavstand til stranda og på veien dit passerer du det lokale sentrumet.

Princess Inspire Tenerife

Aldersgrense på hotellet: 16 år Princess Inspire Tenerife er et pent og elegant hotell med et herlig bassengområde med tre basseng, et avkoblende spa, et treningsrom og etter en kort spasertur kommer du til en av Tenerifes beste strender. Frokost er inkludert men legg gjerne halvpensjon eller hvorfor ikke All Inclusive for å gjøre ferien ekstra komfortabel. Juniorsuitenes ekstra fordeler er vel verdt å sjekke ut!

Los Olivos Beach Resort

Familievennlige Los Olivos Beach Resort ligger flott til ved strandpromenaden i Costa Adeje. Fint bassengområde og en egen del på stranda. Alle måltidene inntas på nabohotellet Lagos de Fañabe, der det også er flere basseng og andre fasiliteter som hotellene deler.