Hard Rock Hotel Tenerife

apollo mondo one of a kind

Hardrock Hotel Tenerife inviterer til opplevelser og ikke bare et hotellopphold. Hotellet ligner ikke på noe annet på Tenerife og har en unik rock ’n roll atmosfære. Opplev noen av Tenerifes beste restauranter der menyene har litt ekstra av alt, tre bassengområder med alt fra poolparty til sportsaktiviteter, et flott trenings- og avkoblingskonsept samt glamorøse rom med personaliserte spillelister. Denne unike kombinasjonen gjør Hard Rock Hotel Tenerife til ett av våre Apollo Mondo One of a kind-hotell – unike hotell som stikker seg ut i mengden.


Rom/leiligheter

Deluxerom for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Deluxerom plus for 1-3 personer, hvorav 1 barn. Suiter for 2-4 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 0 m
Til sentrum: 200 m
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Internett på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Hard Rock Hotel Tenerife, som ligger ved sandstranda Playa Paraiso, bor du som en rockestjerne. Våkne opp til tonene av dine egne musikkvalg, ta en drink i bassenget, nyt mat fra alle verdensdeler og spill tennis med en personlig trener. Du kan til og med leie en egen Fender-gitar for å ha på rommet!

Heftige bassengområder
På hotellet er det tre bassengområder med oppvarmede basseng: Splash, Eden og Piscina Lago. Splash er hotellets kuleste basseng og er familiens favoritt. Bassenget har ulike nivåer slik at barna kan står, og ved siden av ligger et barnebasseng for lek og moro. Eden er bassengområdet for voksne, der du ikke engang trenger gå ut av bassenget for å ta en drink. Her er det nemlig en swim up-bar og solsenger i vannet. Piscina Lago er et spektakulært basseng rett ved havet med direkte utgang til stranden. Bassenget er designet for å gå i ett med Tenerifes natur og er formet som en innsjø med en liten bukt. Her arrangerer hotellet poolparty og fitnesstimer.

Mat og drikke
Opplev noen av Tenerifes beste restauranter uten å forlate hotellområdet. Det er hele fem á la carte-restauranter her og en bufférestaurant med ulike stasjoner. Nyt alt fra saftige biffer i restaurant Montauk og utsøkt sushi på restaurant Narumi til italiensk gastronomi på Capolavoro og glamorøse retter presentert på helt spesielle måter i Sessions. Hotellet har også flere barer som loungebarer, snackbarer, poolbarer og en strandbar.

Trening og avkobling
Hard Rock Hotel Tenerife har et eget fitnesskonsept som de kaller SoundBody. SoundBody har en holistisk tilnærming som kombinerer helse og musikk, med yoga, treningstimer og eksklusive spabehandlinger. SoundBody bygger på tre opplevelser: Body Rock, Rock Om og Rock Spa. Body Rock er hotellets treningsstudio og treningsanlegg med ulike treningsmaskiner og innovative treningstimer som zumba, aquafit og dans. På hotellet er det også sportsaktiviteter som fotball, tennis og volleyball, med mulighet for å trene på egen hånd, i gruppe eller med trener. På Rock Om venter timer med ulike yoga typer. Rock Spa er hotellets store spaavdeling (kun for gjester over 18 år, 16 år i selskap med en voksen) der du kan bli med på en rekke ulik behandlinger, hamam, badstue, kaldtvannsbasseng og Tenerifes eneste snøhytte! Rock Spa er åpent fra kl. 10.00-20.00.

Barneklubb
Hotellets barneklubb ”The kids are alright” har aktiviteter for barn i alderen 6 måneder til 16 år, med alt fra temadager og spill til workshops og dans.

Sound of your stay
De som elsker musikk kan glede seg over hotellets originale musikkonsept ”Sound of your stay” med dine egne spillelister tilpasset både humør og tid på dagen. Dans mens du pusser tenna og starte dagen til deilige toner. Du kan også leie en Fender-gitar fra hotellets samling og virkelig leve litt som en rockestjerne.

Change the Way
Opplev Tenerifes magiske natur med Hard Rock Hotel Tenerifes egen jeepsafari. Føl deg som Indiana Jones der du suser frem blant fjell, lavaklipper og eksotisk natur.

Oppdag omgivelsene Hotellet ligger i Playa Paraiso, cirka 200 meter fra et lokalt sentrum. Det er cirka 6 kilometer inn til Adeje, med et større tilbud av restauranter, barer og shopping. Det tar cirka 15 minutter med bil.

Måltider

 • Frokostbuffé og nyttårsmiddag inkludert.
 • Halvpensjon og All Inclusive mot tillegg.

All Inclusive

 • Frokostbuffé kl. 7.30-11.00.
 • À la carte-lunsj i Splash Pool Bar, Eden Pool Bar, Munchies, The Beach Club og 3rd Half (kun lørdag og søndag) kl. 12.00-17.00.
 • Iskrem i Splash Pool Bar, Eden Pool Bar og Munchies kl. 12.00-17.00.
 • Middagsbuffé kl. 18.30-21.30.
 • À la carte-middag på 3rd Half kl. 18.30-21.30.
 • Ubegrenset med forfriskninger øl, vin samt drinker i alle barene unntatt 16th og Narumi Lobby Bar kl. 10.00-00.00.
 • Et besøk i spaavdelingen Rock Spa per opphold.
Apollo Mondo One Of A Kind
 • Unike hotellopplevelser
 • Gjennomtenkt helhet og atmosfære
 • Nøye utvalgt av Apollo
 • Alltid minst 3 stjerner