Chatur Playa Real Resort

Chatur Playa Real Resort er et perfekt All Inclusive-hotell for familier og par. Her venter et stort bassengområde med flere basseng for deg og familiens minste. All Inclusive er inkludert og det er massevis av aktiviteter for deg og familien. Du kan spille tennis, ta noen svømmetak i det oppvarmede bassenget mens barna tilbringer noen morsomme timer i barneklubben og om kvelden er det underholdning på hotellet.

Akkurat nå!

Nå tilbyr vi 6 måneders rentefri avbetaling på reisen din via Klarna. Les mer »


Rom/leiligheter

Juniorsuiter for 1-3 personer. Familierom for 2-3 personer.

Les mer om rommene/leilighetene

Vurdering fra TripAdvisor


Fakta & fasiliteter

Til stranda: 1,3 km
Til sentrum: 1 km
Basseng
Restaurant
Barnebasseng
Bar
Barneseksjon i basseng
All Inclusive tilbys
Spa
Wifi på rommet
Treningsrom
Mer fakta

Beskrivelse

Chatur Playa Real Resort har to basseng, hvorav ett er oppvarmet til 22 grader fra 1. november til 31. mars. Bassengtemperaturen kan dog synke noen grader om morgenen, kvelden og i dårlig vær. Det er også en jacuzzi, et barnebasseng og to plaskebasseng for barn. Solsenger og parasoller. Bassenghåndklær mot depositum. Til de to strendene Playa del Duque og Playa del Fãnabe er det drøyt 1 kilometer.

Hotellet har en bufférestaurant og en à la carte-restaurant samt tre barer, hvorav en poolbar og en skybar på taket med solsenger. À la carte-restauranten serverer det beste fra det italienske kjøkkenet og er åpen fem kvelder i uka, det er en All Inclusive-meny som er inkludert, øvrige retter mot kostnad. Pent antrekk, langbukser for menn til middag.

Chatur Playa Real Resort har et stort utvalg av aktiviteter for hele familien, tren i treningsrommet og spill fotball, dart, bordtennis og vannpolo eller slå deg løs på minidisko. Biljard mot avgift. Massasje og jacuzzi mot avgift. Barneklubb i hotellets regi for barn 4-12 år med engelsktalende personale. Tennis dagtid, racket mot depositum. Sykkelverksted og sykkelbod. Kveldsunderholdning med show, levende musikk og spill.

Wifi. Hotellet består av to bygninger, en hovedbygning med 5 etasjer der juniorsuitene ligger og en bygning i 4 etasjer der familierommene, barneklubben samt plaskebassengene ligger, heis i begge bygningene. 1 kilometer til det lokale sentrumet Centro Comercial Plaza del Duque.

Måltider

Inkludert:

  • All Inclusive.

All Inclusive

  • Frokostbuffé i hovedrestauranten kl. 7.30-10.00.
  • Lunsjbuffé i hovedrestauranten kl. 13.00-15.00.
  • Sandwicher, hamburgere, pølser og iskrem i hovedrestauranten kl. 11.00-16.30.
  • Middagsbuffé i hovedrestauranten kl. 18.30-21.15.
  • En middag per opphold på minst 7 dager i à la carte-restauranten, bordreservasjon kreves. Drikke ikke inkludert.
  • Ubegrenset med lokale forfriskninger, øl, vin og drinker i en av hotellets barer kl. 10.00-23.00.

Endringer kan forekomme. Det er obligatorisk å bære hotellets armbånd som identifikasjon. All Inclusive gjelder fra kl. 11.00 ankomstdagen til kl. 12.00 avreisedagen.

Alle hotell – Playa de las Americas

Adrian Colon Guanahani

Aldersgrense på hotellet: 16 år Adrian Colon Guanahani er et pent hotell med god atmosfære og utmerket beliggenhet nær strandpromenaden i Costa Adeje. Beliggenheten i kombinasjon med den avslappede atmosfæren, gjør hotellet til en skikkelig ferieoase. Her er det to herlige bassengområder, der det ene ligger på taket med flott utsikt.

Bahia Principe Sunlight Costa Adeje

Populære Bahia Principe Sunlight Costa Adeje er et All Inclusive-hotell på Tenerife som passer for hele familien! Herfra er det kort vei til havet og det er hele tre basseng i det fine bassengområdet. Som gjest her kan du benytte fasilitetene på nabohotellet Bahia Principe Sunlight Tenerife, slik at du har tilgang til enda et bassengområde samt flere restauranter og tennis. Et lite stykke unna venter sandstranda i Playa de las Americas og hotellet tilbyr transport dit hver dag!

Lagos de Fañabé

Der det ligger ved den koselige strandpromenaden i den nordre delen av Costa Adeje er Lagos de Fañabé et godt valg for vinterens ferie. Det fantasifullt utformede bassengområdet har flere basseng som ligger i et meget frodig område. Nede på stranda venter solsenger og parasoller på hotellets beach club.

La Plantación del Sur Vincci

Slapp av på La Plantacion del Sur Vincci som er et eksklusivt hotell i rolige omgivelser i Costa Adeje. Bo i en herlig juniorsuite eller clubrom og trekk inn den rolige og deilige atmosfæren på hotellet. Her blir det tid til en velfortjent hvile.

Park Club Europé

Park Club Europé er et hotell med sentral beliggenhet i Playa de las Americas. Det trivelige bassengområdet er omgitt av en vakker hage med både høye palmer og eukalyptustrær som gir god skygge. For den aktive er det tennis, aerobics og treningsrom. Barna kan se frem til eventyr i hotellets barneklubb.

Parque de las Americas

Parque de las Americas er et pent leilighetshotell med romslige leiligheter og hyggelig atmosfære med en utmerket beliggenhet sentralt i Playa de las Americas. Fint bassengområde med gratis solsenger og parasoller. Poolbar. Gå ikke glipp av hotellets restaurant, som er populær av både hotellets gjester som av lokalbefolkningen.

Stella Polaris Oro Blanco

Stella Polaris Oro Blanco er et godt valg for deg som vil bo i leilighet med sentral beliggenhet i Playa de las Americas. På den romslige solterrassen eller ved bassenget kan du slappe av etter en runde på golfbanen som ligger like ved. Når det er på tide å tenke på middagen er det kort vei til alle restaurantene i sentrum med både kanariske spesialiteter og internasjonale retter på menyen.

Villa Cortés

Villa Cortés oppleves som en meksikansk hacienda av det mer luksuriøse slaget. Nyt den rolige atmosfæren, spis velsmakende mat og ta et bad i de oppvarmede basseng eller fra stranda. Litt ekstra velvære og behag kan du unne deg i det store, fine spaet som tilbyr en rekke behandlinger.

Parque la Paz

Vil du bo sentralt i Playa de las Americas er Parque la Paz et godt valg. Rett rundt hjørnet ligger det flere butikker, restauranter og barer. Foretrekker du salte bad i havet er det tre fine strender like i nærheten. Blir du på hotellet er det et stort bassengområde, to restauranter og barneklubb for de små.

H10 Conquistador

H10 Conquistador ligger sentralt i Playa de las Americas på Tenerife. Flere av rommene byr på havutsikt og deluxerommene har privat terrasse med panoramautsikt over havet. Her er det et stort bassengområde med ett oppvarmet basseng, flere restauranter og gratis treningsrom. Den fine beliggenheten ved strandpromenaden gjør det enkelt å gå til butikkene og restaurantene i sentrum.

Adrian Jardines De Nivaria

Adrian Jardines De Nivaria har den beste plasseringen ved den herlige strandpromenaden i Costa Adeje. De laguneformede bassengene slynger seg i det frodige bassengområdet og gjør det hele ekstra lekkert. Flere restauranter, en puttingbane, lekeplass, herlige massasjebehandlinger – kort sagt, her finner du det meste for en avslappende ferie.

Paraiso del Sol

Er du ute etter et hotell med god beliggenhet i Playa de las Americas, med gangavstand til den fine Troya-stranda samt nærhet til butikker og barer – da er Paraíso del Sol midt i blinken for deg. Bassengområde med oppvarmet basseng og i leiligheten finner du alt du trenger for å ordne det meste av maten selv i ferien. Du kan også bestille halvpensjon mot tillegg for mest mulig avslapping i ferien.

Servatur Caribe

Servatur Caribe ligger i hjertet av Playa de las Americas og har et fint bassengområde med vakker havutsikt. Vil du ha enda bedre utsikt kan du ta turen opp på solterrassen på taket. Fra hotellet kan du gå både til stranda og til Siam shoppinggalleri.

Gala

Gala har utmerket beliggenhet sentralt i Playa de las Americas, og passer for hele familien med et stort bassengområde og eget barnebasseng. Sandstranda ligger bare en kort spasertur fra hotellet. For litt ferieluksus er det spa på hotellet som tilbyr massasje og et treningsrom for de voksne. Legg til All Inclusive så blir det ekstra komfortabelt og avslappende.

Isabel

Isabel i Playa de las Americas ligger i en hyggelig hage og er bygd opp med flere mindre bygninger med leiligheter i typisk kanarisk stil. For alle badeengler er det et fint bassengområde med barnebasseng, og vil du ha en litt roligere og voksen atmosfære er det et bassengområde for det også!

Flamingo Beach Mate

Flamingo Beach Mate er et perfekt hotell for deg om liker å ligge ved et flott basseng, slappe av med en yogatime eller leie en bil for å utforske alt det fine Tenerife har å tilby. Pakk en god piknikkurv og gå til noen av de fine strendene i nærheten.

Gran Oasis Resort

Gran Oasis Resort er et komfortabelt leilighetshotell på det sørlige Tenerife med tre oppvarmede basseng. Hotellet passer for familier, store familier med opp til seks personer og par som vil slappe av og oppleve den vakre øya Tenerife. For barna er det et mindre badeland med to basseng og morsomme vannsklier. De voksne kan ta en time-out i hotellets fine spa.

Piramides Resort

Piramides Resort ligger i Playa de las Americas og her kan du koble av ved ett av de to bassengområdene eller ta turen ned til stranda. Om kvelden er det underholdning i poolbaren. For en ekstra avslappende ferie kan du legge til halvpensjon eller All Inclusive.

Green Garden Eco Resort

Populære Green Garden Eco Resort på Tenerife bli oppgradert til et drømmehotell for familiens vinterferie. Hotellet blir et Apollo Mondo Family-hotell og det perfekte ferievalget for deg som ser etter et godt familiehotell av god standard. Som på alle Apollo Mondo Family-hotell kan du se frem til barneklubben Club Polly & Mino, Apollos svømmeskole, Mondo Café og ulike former av gruppetrening flere dager i uka.

Coral Compostela Beach Golf

Coral Compostela Beach Golf ligger ved golfbanen i Playa de las Americas. Du bor i romslige og moderne leiligheter og på hotellet er det et koselig bassengområde med basseng og separat barnebasseng. Det er gangavstand til stranda og på veien dit passerer du det lokale sentrumet.

Princess Inspire Tenerife

Aldersgrense på hotellet: 16 år Princess Inspire Tenerife er et pent og elegant hotell med et herlig bassengområde med tre basseng, et avkoblende spa, et treningsrom og etter en kort spasertur kommer du til en av Tenerifes beste strender. Frokost er inkludert men legg gjerne halvpensjon eller hvorfor ikke All Inclusive for å gjøre ferien ekstra komfortabel. Juniorsuitenes ekstra fordeler er vel verdt å sjekke ut!

Los Olivos Beach Resort

Familievennlige Los Olivos Beach Resort ligger flott til ved strandpromenaden i Costa Adeje. Fint bassengområde og en egen del på stranda. Alle måltidene inntas på nabohotellet Lagos de Fañabe, der det også er flere basseng og andre fasiliteter som hotellene deler.

H10 Atlantic Sunset

H10 Atlantic Sunset har alt du trenger til en luksus og avkoblende ferie. Hotellet ligger på en odde i Playa Paraiso med vakker utsikt over havet. Her venter fine basseng, et badeland for hele familien og et stort utvalg av restauranter. Koble av i hotellets spa, ta en økt i treningsrommet eller finn roen på en yogamatte.

H10 Las Palmeras

I H10 Las Palmeras store hage ligger et stort og fint bassengområde med tre basseng. Her kan du, mellom badene, finne en plass under en palme med favorittboka for å nyte og senere spise middagen mens sola går ned i havet. Halvpensjon er inkludert, men det blir ekstra komfortabelt med All Inclusive. For deg som vil trene er det både et treningsrom og noen tennisbaner.